Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Om Militærfoto – til inspiration for din anmeldelse Siden 2013 har vi haft æren af at levere portrætter og visuelle fortællinger til militære uddannelsesenheder i hele Danmark – altid med 100 % fokus på den enkelte soldat. Vi dokumenterer alt fra dagligdag og uddannelsesaktiviteter til større øvelser, og vores mål er, at soldaten får noget med sig hjem – både som minde og som en del af sin professionelle historie. Hvert år tager vi over 130.000 billeder og producerer omkring 12 personlige fotobøger, der går i dybden med netop dét, soldaten har været igennem. Vi tilbyder desuden gruppe- og portrætfotografering af faste medarbejdere og kan – efter ønske fra enheden – levere videoindhold fra øvelser, herunder droneoptagelser for bedre overblik og visuel kvalitet. Hver anmeldelse hjælper os med at nå ud til flere, og giver kommende soldater og enheder et indblik i, hvad de kan forvente. Tak fordi du tager dig tid – det betyder mere, end du tror! 💬📸
Informazioni di contatto
Backersvej 16, 2300, København S, Danimarca
- 71964964
- info@militaerfoto.dk
- militaerfoto.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Den bedste investering til evigt minde…
Den bedste investering til evigt minde om din tjeneste som værnepligtig!
Jeg har haft fornøjelsen af at få taget billeder af Militærfoto både i portrætformat i grøn uniform og som udstillet post på Amalienborg. Det er billeder og print i højeste kvalitet og et evigt minde om min tid i Livgarden!
Der har ikke været langt fra en mailkorrespondence til en aftalt dag med tid til at få taget portrætbilleder. Alt i alt en overskuelig og fantastisk oplevelse!
Kan anbefales til alle uanset hvor man aftjener sin værnepligt!
Tak for de allerfineste billeder!
Tænk om alle var så heldige at få sine billeder taget af Militærfoto. De går en ekstra mil for alle billeder og alle vinkler.
Vi har været vilde med de billeder, der er taget.
Så professionelt arbejde!
12/10 oplevelse
Superglad for at vi på vagtholdet valgte at samarbejde med Militærfoto, da de formår at finde vinkler og momenter som man slet ikke kunne forestille sig. 12/10 oplevelse!
Garder C. Jakobsen, Livgarden APR24

Fantastiske billeder uden sammenligning
Fantastiske billeder jeg fik taget af mig på Amalienborg. Jeg kan ikke se, hvordan billeder af lignende kvalitet vil være mulig at få taget af andre end militærfoto.
Det var tydeligt at mærke hele vejen gennem forløbet at de kan deres kram og ved hvad der er godt, så man får de absolut bedste billeder med fra ens tid i Livgarden.
Udover kvaliteten af produktet, så er kundeservicen ligeså i top, og de er meget løsningsorienteret og virkelig hjælpsomme, som man sjældent oplever det ved andre virksomheder.
Kæmpe anbefaling herfra, alle pengene værd.

Helt ubeskrivelig god service
Helt ubeskrivelig god service. Skrev til dem i håb om at kunne købe et foto, som jeg ville give til min gamle garder i Fars dags gave. Og vupti, i løbet af få dage var billedet lavet og sendt til mig i ekstrem sikker indpakning. Og efterfølgende skriver de, da de er spændte på om billedet blev godt modtaget, hvilket det absolut blev, så nu skal der købes en ramme der passer og hænges op. Kan kun varmt anbefale Militærfoto.dk - bedre service findes ikke!!!

Risposta di Militærfoto
Rigtig god service og hurtig svartid
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med MilitærFoto. De yder en professionel service og er meget hurtige til at besvare mails, altid klar til at hjælpe deres kunder! Alt i alt meget tilfredsstillende.

Risposta di Militærfoto
God kvalitet og gode genskabte minder
Modtog min fotobog med knivskarpe billeder fra min værnepligt i Den Kongelige Livgarde. Er glad for at kunne se tilbage på de minder nu. Og det er specielt fedt, at der bliver lagt tid og energi i, at gøre billederne af så høj kvalitet som muligt, så man får samme følelser frem i en, som dengang man selv stod i det. Er meget tilfreds med hele oplevelsen - også ude i felten :)

Risposta di Militærfoto
Hurtig respons på min forespørgende og…
Hurtig respons på min forespørgende og super venlige personale

Fantastisk
Jeg har fået taget mange gode billeder hos Militærfoto og har intet dårligt at sige.
Billedkvaliteten er suveræn og fotograferne er dygtige til deres arbejde.
Jeg har fået taget et portrætbillede af Christian Radil som er yderst fænomenalt.
Christian er en fantastisk fotograf og dygtig til sit arbejde.
Jeg vil klart anbefale MilitærFoto

Risposta di Militærfoto
Lad vær med at spilde penge på det
Lad vær med at spilde penge på det. Jeg tilskriver mig de andre med negative anmeldelser. Det er nogle år siden jeg var i Livgarden. Men der var ikke så meget som ét billede af mig på Rex turen.
I har selvfølgelig ret i at der er taget de billeder man får taget i de store forsamlinger, men ikke et billede udover dette opstillet billede.
Svar:
På Trustpilot deler man oplevelser man selv har haft sig, derfor deler jeg denne oplevelse.
De fleste værnepligtige vælger at bruge jer da man ikke vil stå udenfor gruppen der har betalt, dette er desværre for de fleste spild af penge.
Af bogen man får med efter Rex turen, er der ikke et eneste aktivt billede af mig.
Som nævnt er der de opstillet billeder hvor man står sammen med en stor gruppe på et stilbilled. Dette er dog overhovedet ikke pengene værd for 2-3 stille stående, opstillede billeder.
Og med mindre i ikke ejede firmabilen Nissan med militærfoto logo på, der fulgte os hele turen, at tænker jeg at det var jer der var på arbejde.
Derfor håber jeg med denne anmeldelse at der er andre der holder pengene i pungen i stedet for at spilde dem på militærfoto.
I kan bare kontakte mig på min mail.
Mit hold er dec 15.

Risposta di Militærfoto
Tak for nogle dejlige minder.
Tak for at gøre en tid for os forældre mere billedrig.
Vi som forældre er taknemlige for at få den mulighed, at se nogle gode portræt billeder af vores søn som aftjente værnepligt i Livgarden.
Min søn mente dog ikke at billederne var relevante for ham, men mon ikke om nogle år det bliver sjovt.
Tak til militær foto for at tage jer tiden til også at sludre aktivt med forældrene, da vi aflevere vores dreng på høvelte, samt under afslutning af Rex turen.
God mulighed for at bevare nogle minder.

Risposta di Militærfoto
Skønne billeder fra min mands tid i…
Skønne billeder fra min mands tid i livgarden samt vores fælles oplevelse til blå fest. Virkelig flinke fotografer og en fin pris for et mindeværdigt produkt 💂

Risposta di Militærfoto
Vil anbefale alle at få disse…
Vil anbefale alle at få disse imponerende billeder, fra deres tid ved militæret. En dagbog i billeder, med de vilde oplevelser man får. Nogle dage er svære at forklare, så kan billederne vise alt. Vores datter var i Livgarden, og jeg er Militærfoto evig taknemmelig for disse billeder hun fik med hjem. Vi har fået printet 2 i storformat - et fantastisk skud ved strandmarchen, hvor hun går med kammeraterne som hun stadig ser i dag. Og et andet billede ved Amalienborg i blå uniform. Mindefulde og dekorative billeder.

Lad vær!
1) Lad vær - man bliver bondefanget til 9krs abonnementer, som er umuligt at komme ud af.
2) Man skal betale FØR man godkender billederne - og så klapper fælden.
3) Billederne af vores søn var elendige med fuld refleks i hans briller - på alle billeder, helt ubrugelige.
4) De spammer med ‘køb nu eller du vil fortryde resten af dit liv-sms’er.

Dårlig billedkvalitet
Dårlig billedkvalitet. Dyrt udover alle grænser. Og pas på derude, pludselig er i fanget i et månedligt abbonnement på jeres billeder. Har aldrig oplevet så ringe service. Fortryder min bestilling.
- Svar til kommentaren nedenunder:
Jeg har brugt mange lange timer i Photoshop på at redde det billede i kan se. Originalen var ubrugelig, og jeg havde aldrig delt det, hvis ikke jeg var en haj til Photoshop. Originalen er ikke i nærheden af den version jeg har valgt at bruge. Men jeg giver jer gerne en liste med alle de forbedringer i kunne lave, hvis det har interesse.

Risposta di Militærfoto
Lover mere end de præsterer.
De lover at leverer en bog 14 dage efter endt værnepligt, som man her knap 2,5 måneder efter ikke har modtaget.
----------------------------------
Opdatering 06/02 - 25!
Militærfoto har d.d. sendt mig en mail hvor de beder mig slette eller gøre denne anmeldelse positiv.
Jeg synes det er vildledning af deres kunder, at man sørger for at slette ærlige Trustpilot anmeldelser.
Selvom jeg har modtaget min bog, så ændrer det jo ikke på situationen og min oplevelse. Jeg fastholder min anmeldelse. Ærgerligt at virksomheden forsøger manipulere sig til en pænere Trustpilot side.
Med det sagt, så er billederne fine og et hyggeligt minde at have. Dog en anelse til den dyre side af hvad jeg mindes.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.