Valutata 1 stelle su 5

Ik zou zogenaamd mijn gegevens hebben achtergelaten. Wat niet waar is. Ongeoorloofde acquisitie dus. Daarnaast heeft dit bedrijf geen adresgegevens, geen KVK nummer en geen btw nummer op de site... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Wordt gebeld om 7 uur 's avond en gevraagd naar iemand dit mijn telefoonnummer niet bezit, ik vertel vriendelijk dat dit een oud nummer van die persoon is. Daarop wordt ik een leugenaar genoemd en wo... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

Geen zaken mee doen, zijn oplichters

Je wordt gebeld zonder dat je ooit hebt aangemeld of dat je ooit klant bent geweest. Daarna doen ze alsof je een terugkerende klant bent om je iets te verkopen zonder dat je hier interesse in hebt, of ooit om gevraagd hebt. Al met al, de telefoon zegt zelf al dat je hier te maken hebt met spam/oplichters. En dat blijkt.

1 novembre 2025

OPLICHTERSSSSSSS!!!!

OPLICHTERSSSSSSS!!!!!

Ik word in laat in de avond gebeld en zeggen ze dat ik gegevens heb achter laten(. Wat niet zo is )

Neppe namen gebruiken ze ook nog ik wordt door een ene Bart gebeld terwijl de Marokkaanse accent er naar buiten schiet

29 ottobre 2025

Gebeld door milieu makers

Mijn man werd gebeld. Hij heeft de telefoon aan mij gegeven. Ik zou een tijd geleden contact met ze gehad hebben over verduurzaming van mijn woning. Dus ik heb gevraagd of ze mij morgen willen terugbellen op mijn eigen nummer. Want ik heb geen tijd nu. Als er al gebeld zou zijn dan is dat niet mijn man geweest. Ben verder op onderzoek gegaan en zag de reviews. Nummer op mijn man's telefoon geblokkeerd. En als ze mij morgen bellen, neem ik niet op en blokkeer ik het nummer.

28 ottobre 2025

Ongeoorloofde telefoontjes

Daarnaast heeft dit bedrijf geen adresgegevens, geen KVK nummer en geen btw nummer op de site staan. De naam van het bedrijf is ook niet vindbaar op de site van KVK.

Een spookbedrijf dus, wat hoogstwaarschijnlijk duistere activiteiten praktiseert.

27 ottobre 2025

Oplichters

Oplichters. Eerst vertellen dat ze lang geleden mij geholpen hebben met het plaatsen van zonnepanelen. Als ik zeg dat dat niet kan dan ben ik een leugenaar. Ook aangegeven dat ze mij na 4 jaar niet meer mogen benaderen voor andere duurzame oplossingen dan moet ik het wetboek maar eens lezen. Wat een onaangename arrogante persoon.

24 ottobre 2025

Scammer die ongevraagd belt

Wordt gebeld om 7 uur 's avond en gevraagd naar iemand dit mijn telefoonnummer niet bezit, ik vertel vriendelijk dat dit een oud nummer van die persoon is. Daarop wordt ik een leugenaar genoemd en wordt opgehangen.
Als je op de website kijkt staat het vol met positieve verhalen, de foto's die erbij horen zijn alleen van CEO's en auteurs uit Amerika.

23 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Oplichters die ongevraagd je opbellen…

Oplichters die ongevraagd je opbellen en beweren dat ik jaren geleden zaken heb gedaan met dit bedrijf. Proberen je van alles vrijblijvend te verkopen. Jammerlijk dat ze toch mijn telefoonnummer hebben weten te bemachtigen.

22 ottobre 2025

Ongevraagd gebeld - SCAM

Ongevraagd gebeld, zou een offerte hebben aangevraagd. De meneer kon mij niet uitleggen hoe hij aan mijn gegevens kwam en hing uiteindelijk zelf op. Nooit mee in zee gaan!

21 ottobre 2025

Oplichters!

Hier zit een luchtje aan.
Ben net gebeld door 0182-796036,
Zou een offerte hebben ingevuld voor verduurzaming van ons huis. Nu willen ze van mij graag meer gegevens zodat zij dit (als tussenpartij) bij een lokale aannemer kunnen onderbrengen o.i.d.
Heel vaag ... Op de vraag hoe ze aan mijn nummer kwamen en waar ze deze info op hadden gebaseerd baseren konden ze niet zeggen.
De website is overigens ook net in de lucht en mis transparatie, dus geen telefoonnumer, geen KVK nummer en BTW-nummer.
Mensen ga hier niet mee in zee. Verstrek geen info maar vraag eerst hoe ze aan jouw info komen.
Maak daarna net als mij ook melding bij consuwijzer.
15-10-2025: Klacht ook bij consuwijzer .nl/ neergelegd.

14 ottobre 2025

Oplichters!

Leugenaars! Ze zeiden dat ze voor ons offertes zouden hebben aangevraagd voor de zonnepanelen. Dat hebben ze absoluut niet. Dat heb ik zelf persoonlijk geregeld.
Oplichters dus!

Zeker gezien de andere review. Ik ga deze oplichterspraktijken officieel bij alle instanties melden .

14 ottobre 2025

Leugenaars

Leugenaars. Bellen onder het mom dat ze namens je gemeente contact opnemen. Niets van waar. Ze beloven je te verbinden met lokale ondernemers. Ook niet waar. Als je je gegevens achterlaat wordt je vrijwel direct daarna gebeld door bedrijven die soms 150Km verderop gevestigd zijn.

6 settembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

telemarketing op leugenachtige basis!

Net als iedereen die door dit leugenachtige bedrijf wordt benaderd, ook bij mij 3 telefoontjes in de afgelopen weken dat ik informatie zou hebben opgevraagd. Alle keren aangegeven dat dit totale onzin was en dat ik geen telefoon meer wens te ontvangen. Helaas blijven ze dit doen. Ook ik heb de zaak doorgegeven aan de ACM.

13 gennaio 2025

Vandaag gebeld door Milieumakers

Vandaag gebeld door ene Tatjana van Milieu Makers. De dame had mijn gegevens doorgestuurd gekregen, zogenaamd nav een ingevulde enquête over mijn interesse in verduurzaming van de woning. Of ik even wilde bevestigen wie ik was. Daar gaf ik geen antwoord op uiteraard om naderhand manipulatie van audiomateriaal te voorkomen. Ik ben erg behoedzaam om enquêtes in te vullen, juíst om dit soort telefoonterreur te voorkomen. De dame moet dus liegen volgens haar telefoonscript of in ieder geval verwarring zaaien bij de gesprekspartner. Dit is uiterst kwalijk. Voor de duidelijkheid: ik heb mijn woning al verduurzaamd en heb nooit interesse in hun diensten getoond. Waar ze hun persoonsgegevens vandaan halen, géén idee. Dit soort cold calling onder het mom van 'contact nav een ingevulde enquête' (maw ik zou toestemming hebben gegeven) is het nieuwe wapen van telemarketeers. Een melding bij ACM gedaan en ik kan iedereen dat aanraden.

9 gennaio 2025

Zelfde ervaring als de anderen

Zelfde ervaring als de anderen

Ook ik werd gebeld omdat ik een enquête zou hebben ingevuld over verduurzaming. Met de gegevens van mijn bedrijf, die ze natuurlijk zo van mijn website kunnen halen of van de KvK.
Aangezien wij onze woning al verduurzaamd hebben, klopt daar natuurlijk niets van, want ik heb geen offertes nodig.
Ze suggereerde zelfs dat ik het me misschien niet goed herinnerde. Nou pardon, ik herinner me heus wel wanneer ik een enquête invul; namelijk nooit.
Vond het echt heel vreemd, dus vandaar dat ik het even meld!

9 gennaio 2025

Vandaag gebeld door Milieumakers

Vandaag gebeld door Milieumakers. Vaag verhaal dat ik een vragenlijst ingevuld zou hebben. Nee, want dat doe ik nooit.
Geen duidelijk antwoord op mijn vraag hoe ze dan wel aan mijn gegevens komen. Kortom, telefoonterreur.
Doorgegeven aan de ACM.

6 gennaio 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più