Milawebshop Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Prima geleverde paasfiguren. Zeer goede service. Wat vragen van de shop, zo uitgeklaard. Goed op tijd geleverd . Doos met producten ..nog nooit zo een onbreekbare samenstelling gezien ! Echt... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Geweldige service. Goede opvolging. Ik had chocolade vosjes besteld, maar die waren uit voorraad. Dit is netjes door hun gemeld en in plaats daarvan hebben ze Eekhoorntjes geleverd, die eigenlijk... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Wauw! Hoe leuk was het om dit pakje te openen. Ik kocht voor mezelf mijn lievelingspaaseitjes (omdat ze bijna nergens te vinden zijn) en ze kwamen toe in een mooi en verzorgd pak. Volledig beschermd t... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Dit zal altijd een aanrader blijven voor ons bedrijf. We werken met 35 personeelsleden. Alle chocolade was goed in ingepakt. De chocoladestukjes waren heel mooi verpakt met microfolie zakje en e... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Cioccolateria
  2. Negozio di dolciumi e caramelle
  3. Enoteca

Scritti dall'azienda

Speciaalzaak in zoete en hartige geschenken. Gespecialiseerd in chocolade voor alle feestdagen, ijstaarten, wijnen en doopsuiker.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

284 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

40 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Zeer uitgebreid assortiment

Zeer uitgebreid assortiment , goeie site, snelle en correcte service

27 ottobre 2023

Risposta di Milawebshop

Heel erg bedankt voor de 5 sterretjes. Dat doet ons zeer veel plezier en motiveert ons enorm om zo verder te doen.

Gert Van Damme en het ganse MILA team

Alles tiptop in orde

Alles was heel snel klaar, de vormpjes zien er echt goed uit. Geen opmerkingen

2 novembre 2023

Risposta di Milawebshop

Heel erg bedankt voor de mooie review. Nu maar hopen dat ze ook nog lekker zijn natuurlijk, maar daar twijfelen wij niet echt aan. Moest er toch een probleem zijn, laat het dan zeker weten.

Gert Van Damme en ganse MILA team.

Valutata 5 stelle su 5

Heel vriendelijke bediening en leuke

Heel vriendelijke bediening en leuke, verse producten. De enige in de buurt waar ik lactose vrije Sint chocolade kon vinden. Vlot besteld via de webshop en lag klaar in de winkel. Bedankt voor de snoepjes extra in onze doos!

27 ottobre 2023

Risposta di Milawebshop

Bedankt voor de mooie review. We doen inderdaad moeite om lekkere suikervrije- lactose- en glutenvrije lekkernijen te vinden om in ons assortiment op te nemen.

Gert Van Damme en het ganse MILA team.

Een aanrader!

Ik heb voor de eerste maal bij de Mila webshop besteld. De verschillende lekkernijen waren om cadeau te geven.
Ik kan met plezier zeggen dat alles is goedgekeurd ;-)
En dat er in de toekomst zeker nog zal besteld worden bij Mila!

20 ottobre 2023

Risposta di Milawebshop

Heel erg bedankt voor de mooie review. Blij te horen dat het geschenk letterlijk in de smaak is gevallen.

Likkebaardend lekker

Beste mensen, als ex banketbakker-chocoladebewerker kan ik zeggen dat ik zeer kieskeurig ben en als ik al iets bestel dit dan met een klein hartje doe. Het was zeer aangenaam om de gekochte producten terug te vinden zorgvuldig verpakt en zonder enkele breuk en natuurlijk de lekkere producten waren alsof ik ze zelf had gemaakt voor ik op pensioen ging. Hartverwarmend en likkebaardend te zien dat er nog mensen zijn die kwaliteit boven gewoon verkopen zetten. Dikke duim voor het hele team van MILA .
Mvg Een gelukkige klant

2 novembre 2023
Non scritta su invito

Risposta di Milawebshop

Wat een mooie review, van toch wel een kenner. Wij zetten inderdaad in op kwaliteit aan betaalbare prijzen.
We zijn zeer blij dat we weer iemand gelukkig hebben kunnen maken.

Valutata 5 stelle su 5

Super snelle bediening bij ophaling en ter plekke

Super snelle bediening bij ophaling en nog extra ter plaatsen gekocht vlot!!!
Super Aangename dame!!!

24 ottobre 2023

Risposta di Milawebshop

Heel erg bedankt voor de mooie review. Dit motiveert ons enorm. We zijn ook zeer vereerd dat onze vriendelijkheid wordt gewaardeeerd.

Valutata 5 stelle su 5

Handig, snel, betrouwbaar én goede service!

Handig én snel

- shop is voorzien van correcte foto's zodat je goed weet wat je koopt
- bestelling werd heel snel verwerkt en beschikbaar gemaakt om op te halen
- goed verpakt om chocolade te vervoeren

Er werd ook gedacht aan een extraatje en persoonlijke toets met kaartje in de doos!

16 ottobre 2023

Risposta di Milawebshop

Heel erg bedankt voor deze mooie review. Het doet ons veel plezier om deze review te lezen.

Makkelijk en groot aanbod

Makkelijk en groot aanbod. én service top omdat de site niet up to date was en ik persoonlijk werd gecontacteerd.

10 ottobre 2023

Risposta di Milawebshop

Heel erg bedankt voor de mooie review en het begrip. Onze site is inderdaad onmogelijk om up to date te houden, zeker niet in de drukkere periodes. Onze stock is namelijk gecombineerd met onze stenen winkel en we werken veel met samensgestelde producten (geschenkenmandjes, ...). Een systeem om dit up to date houden, zou te veel vertraging veroorzaken in de winkel alsook zeer duur waardoor we de producten zouden moeten verhogen in prijs. Er is dus bewust gekozen om dit niet te doen. Het kan dus soms voorvallen dat één van onze producten tijdelijk is uitverkocht.

Nogmaals bedankt voor het begrip en de zeer mooie review.

Vriendelijke bediening

Vriendelijke bediening, tot aan de deur. Behulpzaam. Lekkere wijnen, prijs ook ok. Topteam!

30 settembre 2023

Risposta di Milawebshop

Heel erg bedankt voor deze mooie review. De wijnen worden persoonlijk geselecteerd door onze sommelier-conseil die streeft naar een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding met nadruk op betaalbare prijzen. Heel leuk dat jullie dit weten te apprecieren.

Gert Van Damme en het ganse MILA team

perfekt!

magasin sérieux, avec un bon suivi de la commande ! merci!

28 agosto 2023

Un grand merci pour les 5 étoiles

Gert Van Damme et le team MILA

Valutata 4 stelle su 5

Vlotte service

Blij om de producten die ik zocht bij hen te vinden. Dicht bij huis. In het weekend besteld, maandag bevestiging dat het klaarstond. Ging heel vlot.

31 marzo 2023
Valutata 4 stelle su 5

Al dat paaslekkers stipt op tijd.

Vlot besteld via de website en snel beschikbaar.
Zoals altijd mooi verpakte chocoladefiguren. Om direct in te bijten 😁.
Ook leuk dat de kleinkinderen een tekening mooi kunnen inkleuren in ruil voor een zakje snoepgoed.

22 marzo 2023

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più