Scopri cosa dicono le persone
Mik er en rigtig god kørelærer, som efter min mening, nok ville kunne svare på alle spørgsmål du har om en MC. fløj igennem både teori og praktisk prøve i første hug. Stor anbefaling herfra.
Virkelig kompetent, dygtig og engageret undervisning både teoretisk og praktisk. Her forstår kørelæreren virkelig at tilpasse sin undervisning til den enkelte og få alle med. Utrolig hjælpsom, opmærks... Leggi di più
Mik´s super casual tilgang til undervisning og passion for motorcykel miljøet gør ham til den ULTIMATIVE kørelærer! Det er efterhånden 10 år siden jeg tog kortet hos ham - hvor jeg bestod alt uden... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Scuola guida per moto
- Autoscuola
- Negozio di accessori e attrezzature per moto
- Negozio di ricambi per moto
- Agenzia di noleggio moto
Scritti dall'azienda
Vi er Københavns eneste 100% MC-køreskole – her bliver motorcykel-entusiasme lagt direkte i rygraden. Hos os får du live teoriundervisning og fleksible køretimer, tilpasset din hverdag – på lynhold uden skjulte gebyrer eller hokus pokus. Send en SMS med teksten “MC” til 50 55 88 55 og få mere info. MC-Køreskolen er en del af Marker’s Garage – en fysisk butik med både nyt og brugt MC-grej samt reservedele. Det er også et sted, hvor folk kigger forbi til en god kop kaffe, en kold vand – og for at nyde synet af (sin) motorcykle og fællesskabet.
Informazioni di contatto
Roskildevej 46, 2000, Frederiksberg, Danimarca
- 50 55 88 55
- hey@markersgarage.dk
- mikmarker.dk
Den perfekte køreskole
Jeg glædede mig hver gang jeg skulle i MC køreskole
Bor du i eller i nærheden af KBH, så vil jeg kraftigt anbefale det bedste sted at tage dit MC kørekort, hvilket er hos 100% MC-Køreskole. Mik er verdens bedste kørelærer, han er kæmpe sjov og ikke mindst er det en fornøjelse at tage kortet hos ham. Derudover så får du også støtte fra sødeste Sabine, hvis du har brug for det, eller også så hjælp hun med diverse i deres skønne butik, Markers Garage.
Super fed kørelærer
Super fed kørelærer
Han ved hvad han laver
Han ved hvad han laver og har styr på det man skal lave
Ved rigtig mange til om div mc modeller så skal man have en der ved hvad han snakker om så skal man bruge MIk
Jeg. Har taget kort på 7 uger og 1 dag
Overvejer du at tage MC kørekort?
Overvejer du at tage MC kørekort - så er 100% MC det eneste rigtige sted for dig! At tage MC kortet hos Mik er intet mindre end en oplevelse. Først og fremmest møder man en vaskeægte motorcykel entusiast, hvor det tydeligt kan mærkes at han i sin undervisning deler sin motorcykel glæde med sine elever, dernæst er Mik super professionel, meget erfaren, fleksibel, engageret, og gør undervisningen særdeles underholdende med sine sjove anekdoter som udover det humoristiske aspekt også indeholder en hel masse læring om motorcykelkørsel. Jeg har personligt været super glad for forløbet med Mik - jeg gik fra at være helt uviden omkring MC kørsel til at føle mig tryg ved at køre på motorvej i regnvejr og blæst - og det kan Mik 100% tage æren for.
Mik, du skal have et kæmpe tak for alt det du har givet os i den korte tid vi var hos dig - vi ses lige pludselig 🏍️
Jeg kan meget varmt anbefale denne 100%…
Jeg kan meget varmt anbefale denne 100% mc-køreskole. Mik er en yderst professionel kørelærer, som er meget interesseret i, at alle kommer sikkert igennem i første hug. Super hyggelige teoritimer og fed kørsel med masser af tålmodighed og plads til sjov fra Miks side. Hvis du overvejer et mc-kørekort, så tag det her!!
Den absolut bedste mc køreskole i Danmark
Min oplevelse med Mik Markers mc køreskole har været decideret perfekt. Jeg valgte at tage mit mc kørekort sammen med min far, og på trods af fuldtidsjobs og andre forhindringer, formåede Mik og Sabina at få arbejdet både mig og min far igennem det på kun 4 uger. Vi var sammen igennem det hele og vores oplevelse blev bare 10x federe af den grund. Det er altså takket være Mik og Sabina at jeg i dag har fået en oplevelse for livet med min far og samtidigt sparet penge da der ikke var grund til ekstra prøver. Vigtigst af alt er, at det ikke bare en køreskole med teori og praktisk undervisning. Fordi hver teori time var underholdende og ekstremt hyggelig på en måde der har gjort vores mc hold til en lille familie. Vi er allerede i gang med at planlægge ture sammen og har dannet et sammenhold man ikke skulle tro der kunne komme pga en køreskole.
Jeg kan kun takke Mik Marker og Sabina for den oplevelse de har givet os jeg kommer for evigt til at anbefale dem til alt og alle!
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse!
Mik er virkelig den bedste MC lærer der findes i København og mon ikke også i DK.
Hans teori undervisning undervises på en fed og informativ måde. Det samme kan man sige om køretimerne.
Kan varmt anbefales!
100% den MC køreskole du skal vælge!
Jeg har lige overstået et lynkursus til stort MC-kørekort og sikke en fantastisk oplevelse det har været! Og det skyldes ikke bare Miks uovertrufne viden, engagement, store passion for motorcykellivet, humoristiske tilgang og sjove anekdoter, det handler lige så meget om en MC-køreskole, hvor både kørelæreren og hans administrations-ninja, Sabina, har hjertet på det rette sted. Du vil opleve stor fleksibilitet med at skræddersy dit forløb så det passer lige netop til dig, learning-by-doing undervisning (aldrig kedelig) og en oprigtig vilje til at få alle elever igennem både teori-og køreprøven. Og så er det også et stort plus, at Mik har flere nyere gode motorcykler til rådighed, så man kan prøve nogle forskellige maskiner ifm. de praktiske køretimer.
Tak fordi I findes. Og tak for nogle intense, sjove, lærerige og fartfulde uger i jeres selskab.
Stor anbefaling herfra.
Stor anbefaling herfra.
Prøvede en anden køreskole, som var et blandet hold (bil/mc) hvor alder gik fra 16-50 så erfaringerne var meget spredt, og mit indtryk var der var mere fokus på bil.
Hos Mik fik jeg allerede på første aften en plan for alle teoridage samt køretimer helt frem til test, fantastisk når der skal koordineres med job.
Rigtig god stemning på holdet som skyldes Miks passion for mc og hans energi.
Sabina er altid klar med hjælp og vejledning for en nybegynder, når det kommer til tøj og udstyr.
En rigtig god oplevelse, og fra start til kort gik der 5 uger👍
100% den bedste kørelære!
Hold nu op for et skønt forløb og en fantastisk kørelære. Hvis du leder efter en kørelære der går op i sine elever, er super pædagogisk og tålmodig - så er det Mik Marker!
Han gør teorien sjov og interessant, der er stor fleksibilitet i forhold til dit arbejdsliv og køretimer.
Mik er kørelære fordi han elsker livet på MC og gerne vil hjælpe folk med at få den samme følelse - og det kan man 100% mærke.
Kæmpe anbefaling herfra og hvis jeg kunne give 10 stjerner havde jeg gjort det.
- Natascha og Emil
Mik has a great temperament
Mik has a great temperament. He is chill and is very seldom short with you. He just tells you over and over.
With humor and stories he entertains. He certainly deserves the high praise he receives here on trustpilot.It is not easy for a one man show that has to remember and organise so much. He is worth every penny. You can not go wrong choosing him.
Mik is awesome!
Mik is a great person with a great personality and the best teacher anyone can wish for! He teaches with great enthusiasm and makes everything easy and smooth.
Had the classes in July and got my license at the very beginning of September. I’m still struggling with Danish on daily basis but I passed both the theory and practical tests on the first try, in Danish.
Highly recommend him!
Fed kæreskole med engageret lærer
Fed kæreskole med engageret lærer. Fik begge prøver i første hug:))
Bedste MC-køreskole
Jeg startet på MC-kørekort A i august 2022. Bestod teoriprøve og køreprøve i september 2022 og hele forløbet kørte som smurt. Højt humør og god undervisning hvor man får mere end man forventer.
Kæmpe anbefaling herfra.
/D
Mik is the best!
As a foreigner who don't speak Danish, I will never forget the amazing experience that I finish all the lessons and passed the MC test (Catagory-A) in only 2 months with Mic's great support.
He made the best arrangements to make the whole thing to be an easier going for me.
For me, he is not only a professional MC instructor but also a true friend!
I wish he could have a bigger team and bring fun of learning MC to more MC fans.
Mine bedste anbefalinger til Mik
Mine bedste anbefalinger til Mik. Da jeg startede på kørekort hos Mik var jeg ikke på sikker grund. Da jeg startede, var jeg angiveligt en gammelpot (tak Mik) Men Mik tager utroligt meget hensyn til hvem du er. Så skal du have et kørekort til en motorcykel så er det her. Alle andre køreskoler er bare en omvej. Det er ikke sådan at der bliver skåret en genvej, men du lærer det her.
Tog A2 kortet hos Mik for 7 år siden
Tog A2 kortet hos Mik for 7 år siden, forleden fik jeg så endelig taget mig sammen til at opgradere til A kortet, også hos Mik selvfølgelig!
Han har fået lidt længere skæg end for 7 år siden, til gengæld er han et lige så stort legebarn, og stadig 100% professionel 🙏
Ren fornøjelse! Og tak for dig og ikke mindst dit overblik og flexibilitet! 🏍🙌
Kan kun anbefale Mik
Kan kun anbefale Mik, som man virkelig kan mærke brænder for det han laver og ikke mindst motorcykler!
Mik er super venlig og fleksibel - og jeg tvivler på, du finder er bedre sted at tage mc kørekort! 😊
Super køreskole!
Super køreskole!
Godt forløb med dygtige og imødekommende undervisere.
Stor tak til Alex for høj professionalisme og sans for at indrage alle studerende. Kan klart anbefale at tage mc-kort sammen med Alex.
Virkelig god køreskole
Virkelig god køreskole
Jeg tog A2 kørekort hos Mik, og alt gik som smurt. Modsat andre køreskoler, så får man i starten af forløbet lagt alle sine køretimer, så det er muligt at planlægge sit liv efter det hvilken er super fedt at man ikke skal aftale køretimer en efter en. Mik er super sød og pædagogisk, men man kan også sagtens have det sjovt. Klar anbefaling herfra!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.