Hold jer fra dette firma. Jeg har bestilt en vare 29/7 og har i dag 27/8 fortsat ikke modtaget min vare. De har to gange sendt en besked om at varen er på vej og anmeldt til GLS, men intet sker, selv... Leggi di più
Miklagaardhouse
Jeg bestilte 20 maj en pude og et ekstra betræk og de trak pengene, efter en måneds tid skrev jeg til dem hvor min ordre blev af, i juli blev jeg ringet op at der havde været problemer med serveren🤔,... Leggi di più
Bestilte 1 pude med betræk. Kom ved en fejl til at bestille det samme 2 gange. Ordrebekræftelsen kom aldrig. Fik ved skriftlig kontakt besked om, at kun 1 ordre ville blive sendt. Efter 2 måneder fik... Leggi di più
Jeg må desværre som en af de skuffede købere melde mig på banen med en dårlig oplevelse. Her bliver pengene trukket før varen er sendt afsted. Virkelig dårlig stil og dårlig oplevelse som forbru... Leggi di più
Denne Trustpilot konto er ikke retvisende da vi er blevet angrebet af en stor Facebook gruppe der har lavet en ekstremt mange falske anmeldelser.
Bækkebrovej 23, 3220, Tisvildeleje, Danimarca
- kundeservice@miklagaardhouse.dk
- miklagaardhouse.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Svindel.
De fleste gode anmeldelser kommer fra falske profiler. Pas på derude

Risposta di Miklagaardhouse
Øv øv for min naivitet & god troenhed 😡…
Øv øv for min naivitet & god troenhed 😡 har aldrig modtaget vare trods utallige henvendelser både på mail & telefon & trods mail om de nu var på vej MEN NEJ KØB IKK HER, du bliver bare fattigere 😡

Risposta di Miklagaardhouse
Velkommen på forsiden af svindlerjagten!

Svindlerjagten
Tillykke med pladsen på forsiden af Svindlerjagten.
94000 nye bekendtskaber . Det kan da noget 😉

Trækker penge uden at sende varen
Trækker penge uden at sende varen

Svindel
Svindel - man får ikke varerne, men pengene hæves
Så er det da godt, der er hold i anklagerne, når man nu trues med advokat

ELENDIGT FIRMA
Man får ikke varerne og når da endelig bliver sendt er det de forkerte varer

Risposta di Miklagaardhouse
Meget useriøs firma betaler for varen…
Meget useriøs firma betaler for varen men får den aldrig. HOLD JER LANGT VÆK FRA DET SVINDEL FIRMA

Svindel
Svindel, sender aldrig varer, og trækker penge med det samme

Køb ikke her
Køb ikke her . De er på forsiden af SVINDLERJAGTEN på Facebook, for og snyde folk. De sender ikke varerne eller forkerte varer og trækker pengene før de sender varerne. Det må man IKKE !!! Over 100.000 holder øje med jer og kontakter jeres familie og venner med svindler oplysninger på jer..... !! 🤬🫵🫵😂
MIKLAGAARDHOUSE ja den besked har i sendt til alle .. Men i har stadig ikke betalt hvad i skylder.. politianmeld alt det du vil så vil jeg fortælle hvorfor.. SVINDLER 🤬🤬😂😂 desuden skal du ikke unge dame, belære mig om lovgivningen da jeg sidder med dem hverdag ......☝️☝️
AMALIE GLOB HAR TRUET FLERE via fb, sms, mail men FORTSÆTTER STADIG med og svindle folk... AMALIE GLOB TRUER KUN, MEN GØR IKK NOGET VED DET 🤣🤡🤡 HANDEL DER IKKE !!!

Forkert vare, dårlig service
Forkert vare, og fik hævet penge før varen overhovedet var sent

Køb ikke ved Miklagaard House og tisville
Ingen stjerne
Handel ikke i dette useriøse firma
De tager pengene uden at levere varen
De svarer ikke på utallige henvendelser og efter at jeg skrev på messinger at jeg ville omtale dem dårligt , alle de steder jeg kunne komme til ( Facebook , hjemmesider
o.l ) indtil jeg fik mine penge
Så har de spærret mig så jeg ikke får deres opslag på Facebook mere
HVAD SIGER I SÅ
Magen til svindelfortagende skal man lede længe efter

Risposta di Miklagaardhouse
De hæver penge men sender ikke varen
Købt sengetøj 27.9 og pengene hæves med det samme og ordren er på vej skriver de.
Rykker for det den 8.10 og modtager beklagende mail at de har meget travlt
Den samme mail har jeg modtaget 3 gange
Skriver til dem hver dag - de er umulige at komme i kontakt med hverken på mail eller tlf. har anmeldt det til Forbrugerombudsmanden og skrevet til dr1 kontant .

Risposta di Miklagaardhouse
Sørgelig service. Trukket penge med ingen vare
Har bestilt sengesæt 17. september. Det er ikke ankommet endnu på trods af betalingen er hævet.
Jeg bliver efter mit køb gjort opmærksom på, at varen er i restordre og den vil komme 2 uger senere. Det sker bare ikke. Så bliver jeg tilbudt en alternativ vare eller vente til uge 40 hvor det kan afsendes. Der er stadig ikke kommet noget 16. oktober. Pengene blev hævet sidst i september. Jeg kan ikke ringe virksomheden op. I hele forløbet er der forsat reklameret på Instagram for det udsolgte sengetøj.
Meget dyr og dårlig oplevelse
Meget dårlig oplevelse. Bestilte noget sengetøj og fik dagen efter en mail om at der var rod i deres system så sengetøjet var udsolgt, men de ville sende det i en anden størrelse eller en anden farve. Det skrev jeg pænt at jeg ikke var interesseret i. Derefter trak de pengene og har siden ikke reageret på de fem mails jeg har sendt og de tager ikke telefonen. De har ikke sendt noget andet sengetøj og heller ikke returneret pengene, så det var en dyr oplevelse :-(

Risposta di Miklagaardhouse
Trukket pengene men aldrig sendt vare.
Trukket pengene men aldrig sendt vare.
Bestilte sengetøj online fik at vide varen ikke var på lager. Jeg ville afbestille med blev tilbudt et andet dusin som jeg sagde ja til. Derefter er pengene blevet trukket, men gorsendelseslinket er stadig dødt og jeg har ikke modtaget varen her over 14 dage efter.
De sidste to beskeder til kundeservice får jeg ikke svar på.
Super dårlig oplevelse og har 1200kr i klemme.

Manglende respekt for kunden
Jeg havde bestilt et lagen og et sengesæt. Da pakken kom var det kun lagnet der var med. Jeg prøvede at ringe til kundeservice men de var travlt optaget, så skrev jeg til kundeservice og fik svar med det samme. Årsagen var at sengesættet var udsolgt. Men firmaet har hævet pengene. Når jeg så nævner at jeg gerne vil have mine penge retur for senge sættet. Hører jeg ikke mere fra kundeservice. Sådan har det nu været i over en uge. Hver gang der bliver nævnt at jeg ønsker pengene retur. Ophører al kontakt.

Det mest useriøse firma
Det mest useriøse firma. Jeg bestilte sengelinned, fik en ordre bekræftigelse om den var på vej, endda et link til GLS, kunne se pakken var registreret, derefter skete der intet. Pengene var hævet, varen er ikke kommet. Jeg forlangte pengene retur, de er aldrig kommet.