Mikkel Karlsen Recensioni 50

TrustScore 5 su 5

4,8

Vi brugte Mikkel til en konfirmation og hans show er genialt og gav selskabet noget at tale om. Han laver nogle vilde ting, som man bare ikke kan gennemskue.

Vi havde booket Mikkel til at underholde vores kollegaer før middagen til vores jule fest. Han brugte 7-9 kollegaer i sit show og alle synes det var fantastisk. Den måde Mikkel er sød og rar samtidig... Leggi di più

Vi har til dagens Kick Off haft fornøjelsen af Mikkel Karlsen, og hvilken oplevelse! Totalt blown away over hans performance og hans måde at aktiverer publikum på. Alle sad med tanken “hvad skete der... Leggi di più

Psykologisk entertainer Mikkel Karlsen er en af Danmarks mest profilerede artister. Han har på bl.a. P3, Canal 9 og i Aftenshowet samt på direkte tv i Go’ morgen Danmark og Go’ aften Danmark aflæst radio- og TV-værter som åbne bøger. Han har spillet russisk roulette på live TV under Danmarks Indsamlingen. Han har medvirket i DR1’s program På landevejen om Danmarks travleste og mest populære sangere og entertainere. På TV2 har han hypnotiseret en række danskere til at glemme og derefter opleve EM-finalen 1992, som var det for første gang, og så har han flere gange optrådt i Operaen i forbindelse med TV2’s store gallashow De største øjeblikke for øjnene af mere end en million danskere.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

11 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Mikkel er bare helt crazy.

Mikkel er bare helt crazy.
Man tror han er synsk, men han påstår hårdnakket, at det er han ikke :)
Hvis du vil have underholdning out of this world, så skal du bare hyre Mikkel.
Kæmpe anbefaling herfra.

6 dicembre 2024

Vi undrede os i 10 år og gør det igen!

I 2014 besøgte Mikkel vores netværksgruppe bestående af højtuddannede ledere i finanssektoren, der selv synes, at vi er meget, meget kloge. Men lige meget, hvor meget vi grublede og analyserede, kunne vi simpelthen ikke gennemskue, hvordan han gjorde. Vi var vildt imponerede over, hvad han kunne regne ud. Så nu inviterede vi ham igen. Og vi kan stadig ikke regne det ud. Vi blev “kørt rundt i manegen”. Igen! Men har nu noget nyt at tale om de næste 10 år 😊

1 novembre 2024

Mindblowing entertainment i topklasse

Mikkel var en unik oplevelse helt ud over det sædvanlige. Kunne vi give 6 stjerner, så får Mikkel også det!! Helt fantastisk vellykket indslag til min frues 50 års fødselsdagsfest. Mikkel formåede at entertaine med sin psykologiske underholdning på en gennemført og humoristisk måde, som bare gik rent ind hos ALLE. Gæsterne var blown away - noget vi vil huske og tale om i meget langt tid!! 1000 tak….👍🙏👌 du var i den grad med til at gøre min hustrus runde fødselsdag til et gloværdigt minde.

14 settembre 2024

Verdensklasse

Man tænker inden man har oplevet Mikkel, er han virkelig så god, og ja det er han, han er ikke god, han er verdensklasse og en ekstraordinær person at opleve.

Vi bookede Mikkel Karlsen til et intimt arrangement med 11 deltagere, og hold da op vi blev blæst bagover.

Jeg var skeptisk om man virkelig kunne de ting som man har set på TV, og det kunne han og meget mere til.

Jeg blev lovet på forhånd af hans manager at det ville være en oplevelse, hvor man sidder tilbage og ikke fatter hvad der lige er sket, og det leverede Mikkel, det kommer til at være en oplevelse vi snakker om i mange år, som man deler med familie og venner, som kommer til at være ligeså skeptiske som jeg var.

Jeg vil gerne anbefale Mikkel Karlsen til alle, store eller små arrangementer, hvis det skal være noget særligt, for personen Mikkel er ligeså sej som kunstneren/underholderen, og vi skal helt sikkert opleve Mikkel igen.

/Jonas

16 agosto 2024