MB Academy van Mike Buiten is een aanrader voor elke ondernemer die op zoek is naar eerlijke en oprechte begeleiding in zijn of haar journey. MB Academy is erg overzichtelijk. Mike is een christelijke... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
MB Academy begeleidt ondernemers bij het bouwen van een schaalbaar e-commerce merk — van eerste product tot exit. Persoonlijk traject, bewezen systeem, geen massa.
Paesi Bassi
- info@mikebuiten.nl
- mikebuiten.nl
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Mike zijn course heeft echt een andere…
Mike zijn course heeft echt een andere insteek. Zijn enthousiasme en eerlijkheid lees je gewoon van hem af. Hij is een van de weinig ondernemers die het heeft over ethisch business doen en je echte business principes leert.
Doorbreek de circel
Dit had ik echt nodig om de cirkel waar ik in zat te doorbreken.
Daarmee bedoel ik de cirkel van altijd het zelfde doen en andere resultaten te willen.
Deze cursus helpt mij ook mijn denken te vernieuwen en door te zetten.
ik ben dankbaar want dit is waar de heilige geest mij naartoe geleid heeft.
Naar de verandering die ik nodig had.
Bedankt Mike om de calling op jouw leven te volgen
Het karakter van MB Academy spreekt mij aan!
Voor mij is sowieso het bijbels fundament en karakter van MB Academy hetgeen dat mij aanspreekt. De hele opzet van MB Academy is gewoon professioneel en bovenal eerlijk. Mike is real en straight to the point, there's no beating around the bush, elke video, elke les, alle info, alles is gebasseerd op facts. De live sessies zijn super informatief en interactief. Er wordt tijd genomen voor uitleg en oprechte feedback en advies gegeven. Ik ben maar net begonnen, maar de eerste insrukken zijn positief en ik voel mij zeer gemotiveerd en geinspireerd door de lessen en online sessies die ik tot nu toe heb kunnen bijwonen.
Zeker een aanrader
Ik ben deze week gestart met de cursus van MB Academy en mijn eerste indruk is erg positief.
Wat Mike doet is sterk en inspirerend. Hij betrekt God in alles wat hij doet, wat voor mij ook heel belangrijk is. De video’s zijn duidelijk opgebouwd en goed te volgen, en vragen worden snel beantwoord, wat de begeleiding persoonlijk en betrokken maakt.
Hoewel ik net begonnen ben, merk ik nu al dat er veel waardevolle informatie wordt gedeeld. Op basis van wat ik tot nu toe heb gezien, verwacht ik dat deze cursus mij gaat helpen om echte doorbraak te ervaren, zowel persoonlijk als op businessvlak.
Zeker een aanrader als je op zoek bent naar praktische groei, gecombineerd met geestelijke groei.
Top mentor
MB Academy is de eerste coaching bedrijf die ik gebruik en ik krijg zeer belangrijke informatie in de cursus. Je kan hem altijd een berichtje sturen en hij reageert altijd. In de cursus betrekt hij ook Jezus in zijn adviezen en als fundering voor wat dan ook. Hierin onderscheid hij zich ook van andere mentoren wat mij ook heel erg aantrekt.
super goeie cursus
Ik ben super blij dat ik de stap naar de MB Acadamy heb gedaan.
Ik ben blij dat ik de stap naar de MB Acadamy hebt gezet,na vele jaren in het zelfde bedrijf te hebben gewerkt merkte ik dat ik langzaam leeg begon te lopen.
Ook wat kennis en motivatie betreft.
Dank zij Mike begin ik op mijn 61e aan een nieuw avontuur,ik ben ook vervroegd met pensioen gegaan zodat meer tijd om de lessen te volgen.
Ik kan zo de lessen makkelijk volgen, en al ben ik meer dan 40 jaar niet naar school geweest kan ik door de motivatie van Mike de lessen goed volgen en dat hij daar de Bijbel ook bij haalt vind ik wel een plus punt.
Ik moet nog een hoop leren,maar met Mike en zijn team er bij gaat dat zeker lukken.
Pas aangesloten bij MB Academy
Pas aangesloten bij MB Academy en ik vind het nog niet ver genoeg om er een compleet oordeel over te hebben, maar naar mijn menjng is deze cursus anders dan andere. Hij gaat erg op mindset en op het geloof. Ik geloof zelf, maar soms gaat het voor mij tegen het randje van too much aan. Verschillende visie en ik geloof ook, dat scheelt maar kan me voorstellen dat het voor niet gelovige wat heftig kan overkomen. Als feminist valt het mij ook op dat hij veel in de mannenvorm praat en zo hier en daar zuster noem.. meer daar dan hier. Zelf ben ik al 7 jaar ondernemer en ken de eerste hoofdstukken dus al redelijk, maar ben hierdoor wel echt benieuwd naar wat er komen gaat.
Super!
Na lang twijfelen ben ik uiteindelijk bij MBacademy uitgekomen. Ik zag op youtube een video waarin Mike vertelde over zijn weg naar God. Ik ben zelf niet Christelijk en ook niet heel erg gelovig maar toch sprak het mij aan. Hierdoor ben ik naar de website gegaan en heb ik een gesprek ingepland. Ik ben echt net begonnen maar heb er geen seconde spijt van! Je ziet echt dat Mike oprecht is en dit heeft opgezet om mensen echt te helpen. Ik heb er zin in en zal over een tijdje weer een review plaatsen, als ik verder ben in het proces. So far so good!
Het spat er vanaf
Het spat er vanaf. Dat is leuk om te zien. De energie is goed. Minpuntje ik merk dat in het begin de opvolging en contact wat onhandig en onduidelijk verliep. Bij navragen her en der antwoorden gehad.
Ben benieuwd hoe de rest zal verlopen.
Be the change be the light
The point is to learn and grow with Christ. If you have ever given up on your dreams, this Young man will help you find them, make them better, and bring them into reality. Bedankt Mike en Tygo jullie heb mij terug gebracht naar mijn droom. Psalm 60:1
Ik ben vorige week ingestapt en ik ben…
Ik ben vorige week ingestapt en ik ben tot nu toe tevreden . Het was erg moeilijk om de stap te zetten en uit je comfort zone te komen . Maar de cursus leert je o.a. hoe je je mindset moet veranderen . Binnen een paar werken zal ik een update schrijven over hoe ver ik werkelijk gevorderd ben .
Goede cursus
Ik ben zojuist met de cursus begonnen en de informatie die ik tot nu toe heb gekregen is echt heel erg inzichtelijk, informatief, leerzaam en motiverend.
Anders dan andere trainingen die ik heb gevolgt
De integriteit springt ervan af. Ben ervan overtuigd dat het mij zal helpen met de voortzetting van mijn business.
Uitstekend service
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met deze cursus.De communicatie is duidelijk en snel.
Wat ik vooral waardeer is de betrouwbaarheid en de kwaliteit van de dienstverlening.
Deze training is écht anders dan anderen!
Waar de meeste online trainingen je proberen over te halen met snel veel geld verdienen is deze academy van Mike Buiten juist gericht op het bouwen van een serieuze en blijvende onderneming. Een e-commerce bedrijf die echt bij je past en waar je enthousiast van wordt.
Het onderwijs leert je niet alleen hoe je praktisch een e-commerce bedrijf opzet, maar ook hoe je als ondernemer denkt om zo niet alleen het succes te behalen, maar ook te behouden.
Echt een aanrader voor iedereen die wil starten met e-commerce.
Waardevolle cursus voor veel meer dan alleen Ecommerce
Gisteren heb ik "ja" gezegd tegen de MB Academy.
Zodra ik me had aangemeld kreeg ik toegang tot de communitie en alle lesstof. Zodra je begint met de lesstof kun je bijna niet meer stoppen. Zo interrestant, waardevol en voor een leek als ik duidelijk.
Over resultaten kan ik nu nog niets zeggen maar over drie maanden zal ik mijn review opnieuw neerzetten voor een eerlijke ervaring.
Duidelijk verhaal en als doel bewustwording te creëren, van je kunnen.
Tot op heden is het een goed verhaal, en duidelijke uitleg waar je naartoe moet gaan qua mindset. Hier en daar wel soms wat lang. Zou wat korter mogen doordat veel dingen nu meerdere keren herhaald worden. Maar misschien is dat wel het doel om je bewuster te maken. Zover een positieve ervaring en mooi om Mike met zijn enthousiasme te ervaren.
Ik ben een gelovige man
Deze cursus sloot bij mij goed aan omdat het ook een stukje geloof is.
Wat een krachtig onderwijs!
Wat een krachtig onderwijs begint deze cursus mee! Ik was al bekend met het onderwijs over bijbels ondernemen, maar ik merk dat het zo goed is om dit vaker te horen om zo een goed fundament te kunnen leggen. Ik geloof dat dit essentieel is en daarom vindt ik het ook zo fantastisch dat dit aan het begin van deze cursus wordt gegeven. Ik ben erg blij dat ik deze cursus gestart ben en ik geloof dat dit heel veel moois gaat brengen. De cursus is heel strategisch opgebouwd en ik ervaar heel veel eerlijkheid en passie bij Mike om mensen echt verder te helpen. Kortom, ik zeg goed bezig;)
MD Academy
Ik heb me aangesloten bij de MB Academy omdat het mij vanaf het eerste moment enorm aansprak. Alles wat zij uitdragen gaf mij meteen een super goed gevoel. De manier waarop geloof en ondernemerschap samenkomen is iets wat ik echt miste, en hier wél terugvond.
Wat ik extra bijzonder vind, is dat de MB Academy gericht is op het christelijk geloof. Omdat ik zelf christen ben, voel ik me hierdoor echt gehoord en begrepen. Het is fijn om te leren en te groeien in een omgeving waar geloof niet wordt weggelaten, maar juist wordt meegenomen en versterkt.
Voor mij is de MB Academy niet alleen een plek om te groeien als ondernemer, maar ook om te groeien in mijn geloof. Die combinatie vind ik super mooi en waardevol. Ik ben dankbaar dat ik deze stap heb gezet en zou het zeker aanraden aan anderen die hun geloof willen combineren met persoonlijke en zakelijke groei.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.