Valutata 5 stelle su 5

Bestellen ging gemakkelijk. Heb één keer contact opgenomen via mail. Deze werd snel beantwoord. Voor een hele leuke prijs super mooie jaloezieën ontvangen! Wij zijn er mega blij mee.

Valutata 5 stelle su 5

Eerst voor ons keukenraam besteld Dit omdat wij toch even de kleur een breedte 7cm zelf wilden bekijken met band of koort bij de showroom langs geweest Goed geholpen met maten en advies Voor onze... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di tende avvolgibili
  2. Fabbricazione e vendita tende
  3. Negozio di casalinghi

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Raamdecoratie op maat bij dé grootste specialist voor: Jaloezieën, Rolgordijnen, Plisse, Duette® shades. GRATIS kleurstalen en binnen 10-15 werkdagen geleverd

4,7

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 1 stelle su 5

Flutbedrijf

Flutbedrijf, komen met een enorme rekening op de proppen en zeggen dan: ja maar de stof die is uitgekozen is duurder: een verschil van 900,- Euro is toch wel een groot verschil! Dan vragen wij ons af of de bestelde Somfy buis moter er wel is gemonteerd want bij het op en neer gaan van het gordijn rommelt en kraakt het aan alle kanten, ook is het niet in te stellen/koppelen in de Tahoma home station: de klacht is 3 weken neergelegd maar je hoort niets dus werkelijk een flut bedrijf!

14-04-2026, Beste op het framewerk staat rechts boven wel degelijk het logo van Joe Benelli, op de rekening staat wel degelijk de meerkosten voor een Somfy motor. Nu heb ik van de stoffeerder vernomen dat er een nieuwe wordt geleverd want aan deze klopt er blijkbaar iets niet! Dus we wachten af!

25 marzo 2026

Beste meneer Veringmeier,
Wat vervelend om uw review te lezen, dit is natuurlijk niet de ervaring die wij willen dat klanten hebben.

We hebben uw melding nagekeken, maar kunnen op basis van uw naam helaas geen bestelling bij ons terugvinden. Daarnaast leveren wij geen Somfy-producten, waardoor wij vermoeden dat uw bestelling bij een andere aanbieder is geplaatst.

Zou u dit nog eens willen controleren? Mocht de review inderdaad per vergissing bij ons terecht zijn gekomen, dan zouden wij het zeer waarderen als u deze wilt aanpassen of verwijderen.

Twijfelt u of wilt u dat wij nog even met u meekijken? Neem gerust contact met ons op, per telefoon, mail of whatsapp, wij helpen u graag.

Team Joe Benelli

Jaloezieën op maat…

Jaloezieën op maat besteld voor een zeer goede prijs.
Zijn snel geleverd en paste perfect.
Heel fijn dat je kan aangeven aan welke kant je de bediening wilt hebben. We zijn er blij mee

18 marzo 2026

Risposta di Mijnraamdecoratie.nl

Bedankt voor uw mooie review! Goed om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier van uw raamdecoratie!

Snel

Snel, simpel gewoon goed geregeld.

16 marzo 2026

Bedankt voor de review!

Valutata 5 stelle su 5

Mijn raamdecoratie levert goeie…

Mijn raamdecoratie levert goeie kwaliteit en is voordeliger dan soortgelijke bedrijven. De website is heel overzichtelijk. Je kunt gratis kleurstalen bestellen. Het enige verbeterpunt is het kiezen van de kleurstalen. Je hebt niet in één oogopslag een overzicht.

11 dicembre 2025

Risposta di Mijnraamdecoratie.nl

Bedankt voor uw mooie review en feedback! We zullen hier naar kijken. We wensen u veel plezier van uw raamdecoratie!

Top!

10 gennaio 2026

Risposta di Mijnraamdecoratie.nl

Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. We wensen u veel plezier van de raamdecoratie!

Valutata 5 stelle su 5

Altijd weer leuk om daar te kopen!

Altijd weer leuk om daar te kopen, gezellige service, mooie kortingen en top materiaal!

24 febbraio 2026

Risposta di Mijnraamdecoratie.nl

Ontzettend bedankt voor de mooie woorden. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze service! Wij wensen u veel plezier van uw raamdecoratie - Team Joe Benelli

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn zeer content met dit bedrijf

Wij zijn zeer content met dit bedrijf. deskundige mensen goede uitleg van het product! En zeer snelle levering
Prijs kwaliteit heel goed.

7 marzo 2026

Risposta di Mijnraamdecoratie.nl

Bedankt voor uw lovende woorden! Veel plezier van de raamdecoratie gewenst!

Valutata 5 stelle su 5

Perfect dit is al de 2e keer dat ik…

Perfect dit is al de 2e keer dat ik hier mijn jaloezieën heb gekocht. Eerste keer was 8 jaar geleden denk ik persoonlijk in de zaak. Dit keer online en de prijs was goedkoper dan bij een veneta of andere soortgelijke zaak. Kwaliteit is ook super.

3 novembre 2025

Risposta di Mijnraamdecoratie.nl

Goed om te lezen dat u wederom zo tevreden bent! Bedankt voor de mooie review. Wij wensen u veel plezier van de raamdecoratie! - Team Joe Benelli

Valutata 5 stelle su 5

Makkelijk te bestellen en goede levering

Makkelijk te bestellen. Goede inmeet hulp.
Snelle en correcte levering. Track & trace was heel goed. Snel en makkelijk op te hangen.

2 marzo 2026

Risposta di Mijnraamdecoratie.nl

Bedankt voor de mooie review. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent. Veel plezier van de raamdecoratie gewenst! - Team Joe Benelli

Fantastische service

Jaloezieën besteld bij mijnraamdecoratie.nl
Zelf maten doorgegeven en ook waar de bediening moet komen.
Helaas waren bij twee jaloezieën de bedieningen aan de verkeerde zijde geplaatst, hierop een e-mail gestuurd en onmiddellijk hebben zij de juiste jaloezieën laten maken.
Fantastische service en goede producten met een enorme keus!!

29 dicembre 2025

Risposta di Mijnraamdecoratie.nl

Bedankt voor uw mooie review! Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. Wij wensen u veel plezier van uw raamdecoratie! - Team Joe Benelli

Uitstekend produkt

De maand december adverteerde dit bedrijf met hoge kortingen op jaloezieën. Daardoor 2 jaloezieën op maat besteld voor de boot. Zien er prachtig uit👍 alleen voor mijn uitgekozen kleur moest ik ietsje bijbetalen. Ben zeer tevreden en de communicatie was vlot. Ik beveel dit bedrijf zeker aan.

29 gennaio 2026

Risposta di Mijnraamdecoratie.nl

Bedankt voor de mooie review! Wij wensen u veel plezier van de raamdecoratie!

Super ervaring

Super ervaring. Besteld, goede communicatie, levering zoals besproken en de houten lamellen zijn super degelijk en mooi 🤩

19 gennaio 2026

Risposta di Mijnraamdecoratie.nl

Bedankt voor de review. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent! Veel plezier van uw raamdecoratie gewenst!

Valutata 5 stelle su 5

Keurig maatwerk en mooie plissé…

Keurig maatwerk en mooie plissé gordijneb geleverd. Prima prijs kwaliteit verhouding. Ik ben tevreden.

7 febbraio 2026

Risposta di Mijnraamdecoratie.nl

Fijn om te lezen dat u tevreden bent. Bedankt voor de mooie review!

Blij mee

netjes ingemeten en daarna geleverd. Montage was snel en easy. Erg blij met de aankoop.

22 dicembre 2025

Risposta di Mijnraamdecoratie.nl

Wat een fijn review, bedankt hiervoor en veel plezier van uw raamdecoratie.

Topbedrijf!

Ben al jaren vaste klant, topbedrijf! Personeel die weet waar ze over praten, monteurs zijn vaklui en de overall service is meer dan uitstekend.

18 dicembre 2025

Risposta di Mijnraamdecoratie.nl

Altijd leuk zulke reviews van klanten, dank u wel en veel plezier van uw raambekleding.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più