Mijnkentekens Recensioni

TrustScore 1.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

een bedrijf wat je probeert op te lichten voor veel te veel geld. een nieuwe tenaamstellingscode kan je bij de rdw aanvragen voor €1,50 terwijl dit bedrijf er €39,95 voor vraagt. zodra je in google zo... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ik ben van plan om onderzoek naar dit bedrijf te gaan doen. Op slinkse wijze doen zij zich voor als RDW. Hun website verschijnt als eerste! Diegenen, zoals ik, die haast hebben kunnen zich gemakke... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Wat een ontzettende afzetters, hoog in google staan en als je nog nooit een kenteken of tenaamstellingscode hebt aangevraagd omdat je deze kwijt bent, trap je er dus mooi in. Duurt ook nog eens lang e... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ook ik ben er in gestonken. Bij Google komen ze bovenaan de lijst. Je ziet RDW staan en stom kleine lettertjes niet gezien. 15 december aanvraag gedaan voor rond de 40 euro en 22 december nog niets bi... Leggi di più

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

93 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

24 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

!!!!

Ook via dit bedrijf ,als het zo mag noemen! . Een overschrijving aangevraagd en er gebeurt vervolgens niks . Heb ook 39,95 over moeten maken. Kijk ik op de rdw website en zie tot mijn verbazing dat het kenteken nog steeds niet overgeschreven is . Heb met veel pijn en moeite geannuleerd en zou het bedrag terug krijgen minus 14,95 administratie kosten. Duurt 4a5 dagen voor ik het terug heb . Nou , we gaan het zien. Gewoon voortaan bij de RDW zelf . Oplichters bende is het . Er zijn nu al zoveel slechte ervaringen met dit zooitje, dat er nog steeds niet ingegrepen is door de autoriteiten, snap ik echt niet

14 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Minder sterren geven gaat helaas niet,

Minder sterren geven gaat helaas niet,. Omdat ik al bij een postkantoortje stond met een incompleet formulier moest ik vlug een nieuwe overschrijfcode aanvragen. Eerder al een op de rdw site gekeken naar dat in te vullen formulier. Vlug vlug via Google naar wat ik dacht de rdw link en dat formulier ingevuld. De aan te vinken verklaring dat je de €39,95 niet terug kon vorderen kwam mij al vreemd over. Achteraf bleek ik dus op de site van dit oplichterszooitje te zitten. RDW vraagt €1,25 en stuurt dit binnen een dag op, nu moesten de koper en ik 6 dagen wachten. Ik hoop dat ze heel gelukkig worden met die €39,95, het schorem

9 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ik ben dus ook de klos het is pure…

Ik ben dus ook de klos het is pure oplichting want het RDW weet van niks want had iets verkeerd gedaan met de tenaam stelling je kunt ze niet bereiken ook reageren ze niet op mail of degelijk nou lang leve het internet en de oplichting

6 maggio 2025

Toegestane oplichting ?

PURE oplichting ; maar als je 65 ben en in paniek raakt door vermissing ; gedaan domste alles aangevinkt en 93 betaald voor iets wat 31 euro is ?
Of dat kentekenbewijs nog ooit komt is de vraag ? Hoe is dat mogelijk dat zo iets nog staat als eerste op zoekmachines op internet ?
Ingetrapt en kwaad op zichzelf , zo overhaastig betaald en geld kwijt .

16 aprile 2025

Zelfs 1 ster zijn ze niet waard

Zelfs 1 ster zijn ze niet waard. Ook ik ben er net ingetrapt. Bijna 100 euro naar de gallemiezen. Schandalig dat google zo'n bedrijf bovenaan zet als je zoekt op kentekenbewijs aanvragen. Kan ik mijn geld ergens terugkrijgen? Als niet: Hoop dat ze er in smoren!

14 aprile 2025

Pure oplichting

Pure oplichting. Net als andere mensen op deze site een tenaamstellings code aangevraagd met de illusie dat dit via RDW was en daar €39,95 voor betaald via iDeal. Vervolgens ook nog te laat geleverd dus ik op de dag van overdracht toch nog via de RDW-online gedaan voor €1,25 en binnen een paar minuten de code compleet ontvangen en daarmee alsnog over geschreven.
Ik hoop dat deze zieke bedriegende mensen heel blij zijn geworden van mijn €39,95. Als je een bedrijf met karakter bent stuur je het geld retour minus die €1,25 die jullie ervoor hebt betaald.

13 aprile 2025

Oplichting

De websitehouders zijn oplichters die misbruik maken van de RDW-dienst en klanten €40 in rekening brengen voor een dienst die normaal slechts €1,25 kost. Dit is pure oplichting en bedrog.

7 aprile 2025

Schande

Schande! Oplichters! ze maken puur gebuik van dat je denkt met de RDW van doen te hebben. Ik hoop dat dit wordt aangepakt!

7 aprile 2025

Tuig is het

Tuig is het. Je vergist je en denkt met de RDW van doen te hebben, blijkt het een oplichter te zijn die een woekerwinst pakt op een service die bij de RDW € 1,25 kost

25 marzo 2025

Erin getrapt

Net zoals alle gedupeerde hieronder, heb ik ook in alle haast een nieuwe tenaamstellingscode aangevraagd. Het schandalige vind ik dat wanneer je tenaamstellingscode aanvragen intypt op Google, je direct uitkomt op deze website. In alle haast €40 betaald, en wat denk je? Nooit wat gezien. Ook het adres wat op hun website staat opgezocht op Google, kom je uit bij een grasveld/weiland. Schandalig dat dit soort 'bedrijven' bestaan. Ik heb ook direct een melding gemaakt bij het ACM. Ik heb ook het bedrijf een e-mail gestuurd dat, als ik mijn geld niet terug krijg (en ook even ter info dat ik absoluut geen €14 ga betalen voor 'administratiekosten') ik er een zaak van ga maken. Kijken of deze honden daar wel op reageren. Schandalig dat mensen zo hun geld verdienen, echt walgelijk.

28 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Vreselijk om zo belazerd te worden

Vreselijk om zo belazerd te worden. Op naam van mijn vader kenteken eigendomsbewijs aangevraagd. Ze leveren niets dus 40 euro kwijt. Zonder dat je dit weet. Waarom word ik als ik rdw.nl intyp doorgelinkt naar deze malafide site?

12 febbraio 2025

Mijnkentekens.nl oplichters door misleiding

Net zo als iedereen hier ben ik er ook ingetrapt. Ik wilde snel een nieuw kenteken aanvragen. Eerst controleer ik wat het bij de RDW kost 39.95. Maar ik was niet in Nederland, dus had ik mijn Meldcode niet bij de hand. Dus kwam ik bij mijnkentekens.nl terecht. En daar stond op hun site: Meldcode indien bekend. Dus ik dacht, mooi kan ik het toch nu aanvragen. Maar nee hoor, toen ik had betaald: 89.95 kreeg ik bericht dat de meldcode verplicht was. Pure misleiding dus. Ofwel: Oplichting.

Hoe kan ik een de herroeping aanvinken?? En werkt dat??
Als ik onderaan op herroepen klik, kom ik weer op de aanvraagpagina.

Ik heb uiteindelijk de overeenkomst geannuleerd, en verzocht om het geldbedrag terug te storen. Hiermee zijn ze akkoord gegaan, echter minus 14.95 administratiekosten. Maar ze hebben totaal geen administratie kosten gemaakt. Want dat zouden ze pas gehad hebben als ze werkelijk het kenteken bij de RDW hadden aangevraagd. En zo lijken ze je tegemoet komen maar weer met een sneaky oplossing. Zo verdienen ze toch nog als je je geld wil terug krijgen. Ik heb inmiddels deze werkwijze bij de ACM (Autoriteit Consument & Markt) neergelegd.

10 febbraio 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più