Mijnhuidonline.nl Recensioni

TrustScore 2.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Eucerin DermoCapillaire Kalmerende Urea Milde Shampoo 250ml. Hele erge jeuk ,meerdere jeukbulten zijn toe genomen ,ik stap maar weer het beste over op Neofollics Scalp Therapy ,de jeuk verdwij... Leggi di più

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

42 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Goede prijzen en SUPER service

Goede prijzen, snelle en goede service vanuit de klantenservice. De dame achter de tel probeert je goed te helpen en te adviseren. Een menselijk praatje gaan zij graag met je aan. Oog voor de klant, dat maakt voor mij de reden om hier te bestellen!!

16 aprile 2020

Slechte service

Slechte service, dame aan de telefoon ook niet al te aardig.
Al meer dan 20 jaar gebruiker van vichy dus zeer teleurstellend.
Ik kon mijn kortingsbon niet gebruiken. Door het corona virus was de apotheek niet geopend. Dan zou je zeggen: je krijgt een kortingscode ofzo. Toch voor 60 euro besteld. Doe er dan een proefflaconnetje bij. Het gaat mij niet om dat flaconnetje maar wel om de service! Klanttevredenheid noppes. In elk geval een klacht ingediend bij Vichy/L'oreal

27 marzo 2020
Valutata 1 stelle su 5

Eigenlijk zijn ze die ene ster nog niet…

Eigenlijk zijn ze die ene ster nog niet waard. Eerst kreeg ik de verkeerde crème geleverd. Gelijk dezelfde dag terug gestuurd en vervolgens wacht ik anderhalve week later nog op terugbetaling. Ze kunnen zogenaamd de manager niet bereiken. Heb nog nooit zo'n onzin verhaal gehoord. Het zou al overgemaakt zijn, dat duurt tegenwoordig 3 min voordat het op je rekening staat.
Ik bestel hier nooit meer!!

21 marzo 2020

Top klantenservice

Top klantenservice, vriendelijkheid en snelle levering! Woe heb ik 2 produkten met begeleidend schrijven retour gestuurd. Ik werd 1 dag later netjes terug gebeld met de vraag uit welke serie ik de vervangende produkten graag wilde ontvangen. En 2 dagen later ontving ik keurig de 2 vervangende produkten. Kijk dit noem ik nou klasse service! Een dik applaus voor mijn huid online! Ik ben erg blij hiermee.

29 febbraio 2020
Valutata 2 stelle su 5

Misleiding!

Misleiding!
Met grote letters: vanaf 20% korting op álle producten van Vichy vanaf 25 november (Black Friday) maar........... PRECIES DEZELFDE PRIJZEN als ervoor! Helemaal niet afgeprijsd! Stuur ik een whatsapp krijg is als antwoord “welke korting het gekozen product is normaliter (?) wat duurder”
Dit is je klanten voor de gek houden!

25 novembre 2019
Valutata 3 stelle su 5

Klantenservice staat hier niet op de eerste plaats.

Voor 17.00 besteld is de volgende dag in huis. Ik ga er dan maar vanuit voor 17.00 besteld is dezelfde dag verzonden. Want je weet maar nooit met post.nl tegenwoordig. Nou het verzenden hebben ze voor het gemak maar uitgesteld tot de volgende dag. De reactie van de klantenservice was een slap excuus. Een keer en meteen de laatste keer dat ik hier bestel. Ik vind het niet erg dat ik een dag moet wachten maar wel dat ze informatie verstrekken die niet klopt. En als een bedrijf mij verkeerde informatie geeft dan ben ik er meteen klaar mee.

8 novembre 2019

perfect i order 3 get 2 free

perfect i order 3 get 2 free

perfect ik bestel 3 krijg 2 gratis
gratis verzending
ik wil la roche posay bestellen en ik heb gevonden
mijnhuidonline.nl op de site van
la roche-posay.nl
dus ik dacht dat dat goed moest zijn als zij
hebben op la roche-posay.nl een verwijzing naar mijnhuidonline.nl
VIND HIER EEN VAN DE ERKENDE WEBSHOPS VAN LA ROCHE-POSAY
free shiping
i want to order la roche posay and i found
mijnhuidonline.nl on the site of
la roche-posay.nl
so i tought that have to be good if they
have on the la roche-posay.nl a referral to mijnhuidonline.nl
FIND HERE ONE OF THE APPROVED LA ROCHE-POSAY WEBSHOPS

22 ottobre 2019

3 producten besteld

3 producten besteld. Volgende dag in huis. Snelle levering en ik kreeg zelfs nog wat testertjes erbij geleverd. Het pakket is netjes verpakt. Ben erg tevreden bedankt!

18 ottobre 2019
Valutata 2 stelle su 5

Mijn pakettje is drie dagen geleden…

Mijn pakettje is drie dagen geleden geleverd, twee Vichy producten. Een potje darvan, zonder klepje en bijna half leeg gekregen. Bericht gestuurd, nog steeds geen reactie ontvangen.
Beste Mijnhuidonline, julie willen toch niet een trouwe klant kwijraken!?

19 agosto 2019
Valutata 1 stelle su 5

Bestelling al een week geleden gedaan…

Bestelling al een week geleden gedaan en niets meer gehoord. Zelf maar gebeld. Artikel was net toevallig binnen gekomen, zou de volgende dag bij mij zijn. Niets ontvangen vandaag. Slechte binnenkomer voor een nieuwe klant!

20 giugno 2019

Hele slechte ervaring

Hele slechte ervaring! Zogenaamd was de levering niet doorgekomen dus duurde het 4 dagen tot mijn pakketje binnenkwam (voor 16:00 uur besteld morgen in huis!) vervolgens heb ik een spray besteld van 300 ml en krijg ik 2x 150 ml zonder dat dit met mij is overlegd. Heel slecht!!

31 maggio 2019

Super

Ben over weinig websites zo enthousiast als deze. Gebruik al jaren Vichy producten en op deze website ben ik absoluut het goedkoopst uit, vaak ook leuke (dag)aanbiedingen en nieuwe producten worden van tevoren aangekondigd. Nooit problemen gehad met betalen/bezorging. Ook het online spaarkaartsysteem is fijn, bespaar ik regelmatig geld mee en geeft me de kans om nieuwe producten te proberen zonder pijn in mijn portomonnee (bij 9 stempels krijg je een gratis product). Kan deze site iedereen aanraden!

26 febbraio 2019

Super!

Een half jaar geleden Mijnhuidonline ontdekt. Sindsdien bestel ik al mijn Eucerin producten hier. Goede prijs, snelle levering en netjes verpakt. Bij een volle spaarkaart een product gratis. Ik ben een tevreden klant!
Klein minpuntje vind ik dat er bij besteding van 50 euro pas gratis verzendkosten zijn. Daarom 1 ster minder.

17 febbraio 2019

Waardeloos!

Waardeloos!! Heb 2 producten besteld. Het een werd geleverd met een briefje erbij dat ander op nabestelling zou zijn, was op bestelbon gekrabbeld. Geen melding via mail.... had het directe nodig, had ik het geweten had ik het elders besteld. Contact gezocht via whatsapp met verzoek mij te informeren wanneer 2 product geleverd zou worden, GEEN reactie!! Paar dagen later weer contact gezocht , geen reactie. Na 2 weken werd 2e product verzonden zonder enige verontschuldiging of reactie. Ik bestel hier niet meer! Liever iets meer betalen en goede service!

18 gennaio 2019
Valutata 3 stelle su 5

Over het algemeen gaat bestellen bij…

Over het algemeen gaat bestellen bij Mijnhuidonline.nl voortvarend, maar dan moet je wel een consequente afwikkeling hebben. Vandaar dus mijn gemiddelde beoordeling (slecht+goed).

Deze keer heb ik donderdag besteld, moet ik vandaag (maandag ) gaan bellen om te vragen waar mijn pakket blijft. Klantenservice was wel vriendelijk en verontschuldigde zich, maar dit zou niet nodig moeten zijn.

Prijzen zijn scherp hoor, maar de afwikkeling laat (soms) wat te wensen over. Dit is de 2e keer dat het dagen duurt alvorens we producten ontvangen. De boodschap voor 17:00 besteld, morgen in huis gaat dus zeker niet altijd op!

4 giugno 2018

Mijnhuidonline betrouwbare drogisterij

Last van haaruitval! Kan komen door stress en andere oorzaken meestal door het ongezonde voedingspatroon. Oplossing: Vichy DERCOS NEOGENIC shampoo. Jawel gewone shampoo die het bestaande haar dikker maakt én haarzakjes stimuleert tot hernieuwde haargroei. Afijn dat wist ik al. Besteld bij mijnhuidonline.nl voor €8.95. Kwamen wel verzendkosten bij dus net zo duur als apotheek .Correcte verzending en levering de dag erna. Mét mini Vichy lotion als presentje. Volgende keer wéér maar dan 2 stuks dan scheelt het wél in de prijs!

22 maggio 2018

Betrouwbaar!

Bestelling en levering zowel voorspoedig alsook vlot verlopen. Groot assortiment met iets lagere prijzen dan in de apotheek. Er werd zelfs nog een handig proefje voor op reis erbij gelegt.

22 settembre 2016
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più