Valutata 5 stelle su 5

Det blev fel i beställningen, en leksaksbil saknades. Det var lätt att få tag på er och ni åtgärdade problemet mycket snabbt. Känns som ett företag som är tryggt att beställa från. Kvaliten på leksake... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Servicen från er va snabb och jätte trevlig personal. . Man fick sin beställning fort. Och jag hade beställt en liggdel som jag skicka tillbaka för jag ändra på mig angående färgen. Kontakta er angåen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag är otroligt nöjd med min upplevelse hos Miixi! De erbjuder ett brett utbud av produkter för både barn och bebisar. Jag uppskattar också att produkterna håller hög kvalitet och att priserna är ri... Leggi di più

1. Servizio di e-commerce
  2. Negozio di abbigliamento per bambini
  3. Negozio di accessori di moda
  4. Negozio di articoli per il rinnovamento della casa
  5. Negozio di abbigliamento uomo
  6. Negozio di giocattoli

Informazioni su Miixi

Scritti dall'azienda

Hos oss hittar du en omfattande kollektion som sträcker sig från kläder, leksaker och hushållsprodukter till specialartiklar för barn och bebisar, inklusive barnvagnar och bilstolar. Med vår slogan "En värld av allt" i åtanke, strävar vi efter att vara din allt-i-ett-lösning för hela familjens behov.

Vårt engagemang går utöver bara produkter; vi förstår vikten av kvalitet, prisvärdhet och variation. Med vårt breda sortiment och dedikation till kvalitet, hoppas vi alltid vara ditt första val för allt du behöver till dina nära och kära.

Med ett ständigt fokus på exklusivitet och kvalitet är vi fast beslutna att erbjuda de bästa produkterna som finns tillgängliga. Tack vare vårt omfattande lager kan vi garantera snabba leveranser till dig.

Hållbarhet

Vi prioriterar miljön och kvaliteten när vi väljer våra produkter. Genom att noggrant välja våra leverantörer bidrar vi aktivt till en bättre framtid.

Brett sortiment

Med en blandning av variation och volym säkerställer vi att allt du behöver finns tillgängligt för direkt leverans.

Konkurrenskraftiga priser

Att erbjuda bästa möjliga värde för våra kunder är kärnan i vår verksamhet. Vi siktar alltid på att ha attraktiva och rättvisa priser. Besök vår butik

4,7

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Valutata 5 stelle su 5

Det blev fel i beställningen

Det blev fel i beställningen, en leksaksbil saknades. Det var lätt att få tag på er och ni åtgärdade problemet mycket snabbt. Känns som ett företag som är tryggt att beställa från. Kvaliten på leksakerna är bra!

3 novembre 2025

Dålig kommunikation

Beställde regnboots och fick ingen återkoppling att det var leveransproblem förrän jag efter två veckor mailade och undrade vad som hade hänt. Fick då återkoppling om försening och vilken vecka leveransen skulle ske. När varan inte kommit då heller hörde jag av mig där jag fick till svar att varan ” försvunnit” och att jag skulle få pengarna tillbaka. Det tog alltså fyra veckor från beställning att få detta besked. De boots jag beställde ftån Tretorn var på rea så jag antar att de tog slut på lagret , att Miixi inte hade koll på detta och skyllde på transportföretaget att de slarvat bort försändelsen. Inte särskilt snyggt! Kommer inte att handla genom Miixi igen efter det här.

7 luglio 2025

Risposta di Miixi

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi är ledsna över att det blev så här och förstår att du är besviken.

Vi vill börja med att be om ursäkt för den bristande kommunikationen och den långa väntetiden. Det är absolut inte så här vi vill att en beställning hos Miixi ska upplevas.

Vi tar till oss av din feedback och jobbar aktivt med att förbättra vår kommunikation så att liknande situationer inte uppstår framöver.

Det stämmer att vi haft förseningar och det påverkade tyvärr din beställning. Förseningarna är lyckligtvis nu förbi och vi har återgått till vår vanliga beräknade leveranstid på 1-2 dagar. Vi reserverar oss för förseningar i våra köpvillkor, men vi förstår självklart att det är en stor beskvikelse när den leveranstiden blir längre.

Lagersaldot för din valda produkt gick ner från 1 till 0 när du gjorde din beställning, då detta var den i sista i lager av den storleken och produkten genast reserverades till dig.

Efter att vi kommunicerat med dig verkade det som din vilja var att avboka beställningen helt.

Paketet återvände till slut till oss och återinfördes på lagret.

Den produkt du beställde finns åter i lager, endast ett exemplar. Om du fortfarande är intresserad är du varmt välkommen att lägga en ny beställning.

Vi försöker alltid göra vårt bästa för att våra kunder ska känna sig 100% nöjda och trygga när handlar hos Miixi.se. Tack igen för din feedback – den är viktig för att vi ska kunna bli bättre.

Bra företag

Jag tycker att det är ett bra företag. En kompis rekommenderade er till mig. Bra service och snabb leverans. Väl inpackad.

26 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Jag köpte en elskoter till mitt barn…

Jag köpte en elskoter till mitt barn från miixi.se. Efter endast 9 månader slutade den fungera. Jag skickade den till deras garantiavdelning, men fick svaret att garantin inte gällde eftersom skotern hade använts i vatten – något de påstod utan att ge bevis. Jag tog sedan skotern till en oberoende reparatör, som konstaterade att batteriet var defekt. Efter batteribytet fungerar skotern utmärkt igen.

Det här visar tydligt hur oprofessionella och oärliga miixi.se är. De gjorde inte ens en riktig felsökning utan försökte bara slippa sitt ansvar. Jag rekommenderar starkt att ingen handlar från miixi.se. Håll er borta från detta företag!

12 maggio 2025
Non scritta su invito

Hej Rokas,

Vi har full förståelse för att det är tråkigt när en produkt slutar fungera, men vill samtidigt vara tydliga:

Den elscooter du skickade in var i ett extremt dåligt skick – långt utanför vad som är normalt slitage efter 9 månaders användning. Ladduttaget var kraftigt angripet av rost, underdelen där batteriet sitter var uppsliten, och hela scootern visade tydliga spår av att ha använts i våta eller olämpliga miljöer.

Vi har bilddokumentation som styrker detta. Det här är inte en fråga om ett batterifel – det handlar om omfattande fysisk och fuktrelaterad påverkan som inte täcks av tillverkarens garanti, oavsett om ett batteribyte senare fått scootern att starta igen.

Vi har hanterat ärendet enligt gällande villkor, gjort en faktisk felsökning och står helt bakom vår bedömning. Inga oärligheter – bara fakta.

Valutata 1 stelle su 5

Lägre kvalitet än IKEA med sämre…

Lägre kvalitet än IKEA med sämre beskrivning dessutom. Köpte en byrå och hur vi än gör så skrapar lådorna mot skenorna och sporadiskt fastnar halvvägs in.

Under all kritik.

Och nej, det är inte felmonterat utan skenorna + lådorna är inte stabila nog utan vobblar och skaver mot skenorna/fastnar. Rent sagt låg byggkvalitet, till den gräns att den hade skickats tillbaka omgående om den inte tog dubbelt så lång tid att sätta ihop som en genomsnittlig byrå och att vi var i stort behov av en till vårt barn.

8 maggio 2025
Non scritta su invito

Hej Roberth,

Tack för att du delar din upplevelse, även om det såklart är tråkigt att höra att du inte är nöjd.

Produkten du köpt kommer från det svenska varumärket Troll, som är känt för sin höga kvalitet och lång erfarenhet av barnmöbler. Det du beskriver med lådorna låter som ett enskilt fel eller en monteringsavvikelse – inte något som är normalt för produkten.

Vi hade gärna fått möjlighet att hjälpa dig med en lösning eller felsökning, men har inte fått någon reklamation eller kontakt från dig kring detta.

Valutata 5 stelle su 5

Mitt paket fastnade hos PostNord och…

Mitt paket fastnade hos PostNord och var spårlöst borta. Men detta löste miixis kundtjänst utan problem. Två dagar så va problemet löst och jag fick samma skötväska och en ny Skötbädd skickad till mig kostnadsfritt direkt från deras lager så jag skulle slippa vänta ännu längre. Toppen service och bra bemötande. Kommer handla via dom fler gånger!

26 marzo 2025

Dåligt material

Dåligt material

21 marzo 2025

Risposta di Miixi

Tack för att du delade med dig av din upplevelse. Vi är ledsna att höra att du inte är nöjd med kvalitén på produkten du köpte. Vi har tittat på din order vilken produkt det var och det är en populär produkt bland våra kunder, så vi vill gärna förstå vad som inte levde upp till dina förväntningar. Hör gärna av dig till vår kundtjänst så att vi kan hjälpa dig vidare – till exempel med en reklamation eller byten.

Miixi.se

Valutata 4 stelle su 5

Bra service…

De skickade produkter med utgånget utgångsdatum men det var inga problem att få tillbaka pengarna. Skickade bara ett mail. Bra kundtjänst.

21 marzo 2025

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più