Virkelig effektive produkter! Jeg er typen, der holder fast i de produkter, der virker. Derfor betyder det også noget, når jeg kan mærke en reel forskel. Som mor i starten af 30’erne spi... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Virkelig fantastisk hjemmeside/virksomhed med råd og vejledning, samt nøje udvalgte og udførligt beskrevne produkter, med meget virksomme ingredienser. Dette gør mig fuldstændig tryg ved at købe prod... Leggi di più
Varer fra MIHO kommer i fin indpakning. Produkterne er lækre uden dikkkedare - rene og rimelig i pris og drøje i brug! Kan allerede mærke en bedre fugt balance i huden efter et par uger. Varm anbe... Leggi di più
Jeg har sjælden oplevet at få så god, kompetent og fyldestgørende en hjælp. Sidsel er virkelig dygtig og tog sig god tid til, at forstå både mine, men også min datters udfordringer. Jeg modtog derefte... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Vil du også gerne have effektiv hudpleje uden skadelig kemi udvalgt af en dansk forsker i hud og allergi? MIHO er en dansk webshop, der tilbyder hudpleje med videnskabelig dokumenteret effekt og uden skadelig kemi til priser, hvor alle kan prioritere god hudpleje. MIHO blev startet af en dansk forsker i hud og allergi, som personligt gennemgår alle produkterne for effektivitet og indhold, så du blot skal koncentrere dig om at nyde de overbevisende effekter. Vi tilbyder et bredt udvalg af parabenfri, parfumefri, silikonefri og sulfatfri produkter, som ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller virkning, og vi tilbyder altid gerne skræddersyet vejledning til de produkter, der vil gøre en forskel for netop din hud.
Informazioni di contatto
Østre Pennehavevej 2, 2960, Rungsted Kyst, Danimarca
- kontakt@miho.dk
- miho.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Fantastiske produkter og hurtig og god…
Fantastiske produkter og hurtig og god service. Jeg bestiller bestemt igen
Kæmpe anbefaling til MIHO.dk
Jeg kan varmt anbefale MIHO.dk
Produkter til alverdens hudtyper i rimelige priser og gode og vejledende online artikler som guider dig til hvilke produkter der passer til dig.
Jeg er kæmpe fan af alt det MIHO kan og stoler trygt på Sidsels vejledning og de produkter hun anbefaler.
Lækre produkter
Lækre produkter - og de virker - forsvarlig og nænsom indpakning, en personlig hilsen, og ikke mindst en gave fra MIHO😊Jeg vender tilbage med glæde🌸
Gode produkter der ikke ruinere en.
Gode produkter til nogle priser, hvor en studerende også kan følge med økonomisk, og stadig have en sund hud. :-)
Jeg kommer helt sikkert tilbage efter mere
Har kun brugt mine produkter i to dag, men jeg er allerede meget glad for mit køb. Kommer helt sikkert til at handle hos MIHO igen :)
Exceptionelt god service og assistance…
Exceptionelt god service og assistance (lidt ventetid på svar) med valg samt effektiv webshop med hurtig afsendelse
Virkelig god oplevelse
Virkelig god vejledning på hjemmesiden i forhold til hvilke produkter, der passer netop til min hud. Jeg læste både de uddybede beskrivelser under hvert produkt, men benyttede også artiklerne som hjælp.
Efter produkterne landede og jeg har afprøvet dem, har jeg lige pludselig lyst til at huske min hudpleje hver dag.
Sublim kundeservice og fantastiske…
Sublim kundeservice og fantastiske produkter til skarpe priser.
Jeg er vendt tilbage til MIHO flere gange, og jeg vil være en fast kunde i fremtiden. Det vil jeg fordi MIHO og Sidsel tilbyder noget efterhånden meget sjældent, nemlig håndplukkede og virksomme produkter, høj faglighed og sublim kundeservice.
MIHO min MIHO 🌟
Min hud er stjerne glad og det er jeg med.
Super lækre produkter, hurtig ekspedition og et personlig kort og gratis produkter med i pakken - jeg fortæller alle der gider høre om MIHO
Once you go MIHO you never go back
Once you go MIHO you never go back! Fantastisk webshop! Fantastisk service! Mine allervarmeste anbefalinger.
Fantastisk rådgivning
Fantastisk rådgivning, fantastiske produkter og fantastisk kundeservice.
Jeg havde lidt udfordringer med en manglende creme og problemer med selve pakken. Men Sidsel var lynhurtig til at svare og fik sendt en ny pakke. Jeg skal ikke købe hudplejeprodukter andre steder end hos MIHO!
Kvalitet og unik rådgivning
Sidsels råd og vejledning er i en klasse for sig: hun er vanvittig kompetent, god til at lytte og skræddersy hudpleje.
Min sensitive hud er “gladere” og ser sundere ud, end den har gjort i mange år (er +50).
Da min teenagedatter kontaktede MIHO og Sidsel for råd og vejledning, fik hun både forklaring og forståelse for sin huds udfordringer og en skræddersyet plejerutine. Det fungerer.
Sidsel er en ildsjæl og det mærker du som kunde. Kæmpe tak!
Sarah og Kirsten
Jeg fik en rigtig god vejledning
Jeg fik en rigtig god vejledning, og kan kun anbefale Miho til andre.
Jeg er kæmpe fan af Miho
Jeg er kæmpe fan af Miho! Det er fantastisk at kunne prøve forskellige produkter, og Miho gør det muligt med sine nøje udvalgte og testede sortiment til gode priser. Jeg elsker også at modtage mails med gode tilbud og nyttige råd om produkterne og deres aktive ingredienser. Sidsel, som er indehaver, har desuden været utrolig hjælpsom og imødekommende, når jeg har haft spørgsmål – hun virker yderst kompetent og gør det nemt at finde de rigtige hudplejeprodukter. Masser af stjerner herfra!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.