Virkelig effektive produkter! Jeg er typen, der holder fast i de produkter, der virker. Derfor betyder det også noget, når jeg kan mærke en reel forskel. Som mor i starten af 30’erne spi... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Virkelig fantastisk hjemmeside/virksomhed med råd og vejledning, samt nøje udvalgte og udførligt beskrevne produkter, med meget virksomme ingredienser. Dette gør mig fuldstændig tryg ved at købe prod... Leggi di più
Varer fra MIHO kommer i fin indpakning. Produkterne er lækre uden dikkkedare - rene og rimelig i pris og drøje i brug! Kan allerede mærke en bedre fugt balance i huden efter et par uger. Varm anbe... Leggi di più
Jeg har sjælden oplevet at få så god, kompetent og fyldestgørende en hjælp. Sidsel er virkelig dygtig og tog sig god tid til, at forstå både mine, men også min datters udfordringer. Jeg modtog derefte... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Vil du også gerne have effektiv hudpleje uden skadelig kemi udvalgt af en dansk forsker i hud og allergi? MIHO er en dansk webshop, der tilbyder hudpleje med videnskabelig dokumenteret effekt og uden skadelig kemi til priser, hvor alle kan prioritere god hudpleje. MIHO blev startet af en dansk forsker i hud og allergi, som personligt gennemgår alle produkterne for effektivitet og indhold, så du blot skal koncentrere dig om at nyde de overbevisende effekter. Vi tilbyder et bredt udvalg af parabenfri, parfumefri, silikonefri og sulfatfri produkter, som ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller virkning, og vi tilbyder altid gerne skræddersyet vejledning til de produkter, der vil gøre en forskel for netop din hud.
Informazioni di contatto
Østre Pennehavevej 2, 2960, Rungsted Kyst, Danimarca
- kontakt@miho.dk
- miho.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Fedt med en personlig hilsen og gratis…
Fedt med en personlig hilsen og gratis prøver.
hurtig levering og god service
Mine varer kom med det samme og alt var som det skulle være. Jeg vil helt klart anbefale Miho
Fantastisk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hurtig levering. Lækker oplevelse ved åbning af pakken med en lille personlig hilsen og fantastiske produkter. Vil anbefale alle at handle ved MIHO.
Rigtig sød betjening
Du har gjort det igen Sidsel…
Du har gjort det igen Sidsel…
Igen handler jeg hos dig, og igen bliver jeg overrasket over den fantastiske kundeservice. Efter et par mails frem og tilbage, fandt du frem til lige præcis det, som jeg har brug for. Jeg har modtaget pakken idag, og jeg glæder mig til at komme igang.
Tak for det vedlagte - det var ud over al forventning. Tusinde tak. Du går langt for dine kunder. Det stråler ud af din kontakt, din hjemmeside og dine pakker.
Tak for at føle sig værdsat som kunde.

Risposta di MIHO
Gode priser og super kundeservice!
Gode priser og helt fantastisk kundeservice! Jeg har fået professionel hjælp til at forstå, hvilken hudtype jeg har, en detaljeret gennemgang af, hvad man kan gøre og råd til produkter, der kan hjælpe.

Fremragende!
Fint udvalg af K-beauty produkter og hurtig levering. Der var også et personligt håndskrevet kort og en lille gave med i købet. Køber her igen.

Very good experience
Wonderful store with very good prices and promotions, special offers. The order arrived at the pickup point on time and was very well packaged. A face mask was included as a gift with your order.

Kære Miho,
Kære Miho,
Jeg vil bare lige sige, hvor glad og tilfreds jeg er med min seneste købsoplevelse hos jer! Der var virkelig god service, hurtig levering og ikke mindst det personlige kort, som betyder så meget for en kunde som mig. Det gør virkelig købsoplevelsen mere personlig, og jeres gode kundekontakt gør det endnu bedre. Jeg er helt sikker på, at jeg vil købe fra jer igen i fremtiden. Tak for en fantastisk oplevelse!
Venlig hilsen,
Aijat

Risposta di MIHO
Lækre produkter med personlig hilsen
Lækre produkter som kom hurtigt. Dejligt med en lille personlig hilsen og gave. Pakker med hjertet.
Tusind tak for det.

Risposta di MIHO
Rene, lækre produkter til rimelige priser og super vejledning.
Rigtig lækre produkter til rimelige priser! Fik en fanstastisk rådgivning! Sidsel er top-professionel og har alt den viden, man ikke selv ejer om hudpleje og ingredienser!
Kan varmt anbefales!

Super kundeservice
Super kundeservice, godt udvalg og gode priser. Helt sikkert et sted, som jeg kun kan anbefale til andre :-)

Risposta di MIHO
Lækre produkter og god vejledning
Produkterne kom lynhurtigt, og jeg fik rigtig god hjælp og vejledning af Sidsel :) kæmpe anbefaling!

Risposta di MIHO
Jeg har haft den mest fantastiske…
Jeg har haft den mest fantastiske oplevelse med at handle på denne hjemmeside! Ikke kun har de leveret produkterne utroligt hurtigt, men Sidsel, har virkelig gjort hele forskellen med sin ekstraordinære service.
Sidsel er altid tilgængelig og svarer lynhurtigt, hvilket skaber en følelse af personlig opmærksomhed og kundevenlighed. Hun giver gode og dybtgående vejledning i brugen af produkterne.
Det er tydeligt, at Sidsel er passioneret omkring sit arbejde, og hun går langt for at sikre, at hendes kunder er tilfredse og føler sig trygge ved deres køb. Jeg har sjældent oplevet sådan en engageret og hjælpsom service, og det har virkelig gjort mig til en loyale kunde.
Jeg kan ikke anbefale denne hjemmeside nok! Hvis du leder efter produkter og service i topklasse, så er dette stedet at handle. Tak, Sidsel, for din uovertrufne indsats og dedikation til dine kunder!

Risposta di MIHO
Hurtig levering, gode produkter, sjæl i firmaet og god service. Fuldt ud tilfreds 😊

Yderst professionel rådgivning
Mit indtryk af MIHO er, at de kun leverer produkter af højeste kvalitet uden af at gå på kompromis. Dette understreges af den ærlige og professionelle samtale jeg havde med ejeren Sidsel, som på fineste vis gav mig kyndig vejledning i hvad der virker og ikke virker.
Alt i alt en super oplevelse. Vil helt sikkert handle her igen.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.