Miefitness Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

En fantastisk person. Man får virkelig den hjælp man har brug for. Gode måltidsplaner som man kan få udskiftet når man har lyst. God tilpasset træningsplan til både hjemme og fitnessbrug. Man kan alt... Leggi di più

Jeg har kun været glad for at jeg kontaktede Mie! Der har hele vejen igennem været en stor forståelse for hvor man er henne. For mig er det fantastisk at have en coach der selv har et lille bar... Leggi di più

Mie er utrolig dygtig og er god til at tilpasse kost og træning efter ens behov. Hun er støttende og nærværende og så er hun bare så god til at booste en når det er svært. Kæmpe anbefaling herfra

Jeg har været hos Mie i lidt over en måned, og resultaterne taler for sig selv – over 30 cm tabt allerede 😍 Vi har haft fokus på kost og kcal-indtag, og Mie har været fantastisk hele vejen ige... Leggi di più

1. Personal trainer

Hos os har vi altid dig som kunde i fokus. Det betyder at vi tager udgangspunkt i dig og din individuelle situation og sammen med dig finder en måde at opnå dine mål på. Det betyder også at vi har fokus på mindset, livssituation og mestringsstrategier, som alt sammen skaber rammerne for et godt forløb.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

66 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fantastiske Mie!!!!

Jeg har nu været på forløb ved Mie siden februar, og det har været så trygt og godt. Mie har altid været klar til at svarer på spørgsmål og været ekstremt opmuntrende. Og meget løsnings orienteret hvis noget ikke fungerede for mig. Jeg har ved Mie fået en masse gode Vaner jeg tager med mig videre efter forløbet

2 aprile 2025

Fantastisk!

Jeg har KUN positive ting at skrive om Mie!
Første samtale i telefon var så behagelig, fik én til at føle sig godt tilpas, trods for at ha' taget et stort skridt og bedt om hjælp.
Dejlige nemme, børnevenlige opskrifter som hele familien kan være med på ❤️.

Hun booster ens selvtillid, hun er der når man har spørgsmål eller mangler et spark bagi.

KAN KUN ANBEFALE HENDE!

20 febbraio 2025

Nærværende og dygtig!

Jeg har været under Mies vinger i nogle uger nu, og det er det bedste valg jeg har taget! Personligt for mig selv, men også at valget faldt på Mie.
Jeg har før forsøgt med andre coaches, men har følt at det var meget upersonligt og blot et nummer i rækken - hos Mie oplever jeg det stik modsatte ❤️🙏🏻 Mie laver planer der passer til dig og er nysgerrig på dig. Hun dømmer ikke hvis tingene er svære, men giver et kærligt spark i måsen i form af faste aftaler uge for uge.
Alt godt her fra ☀️

13 marzo 2025

Tryghed

Har været i mange forløb gennem mit liv, men har fundet den helt rette hylde hos Mie fitness. Mie er enorm omsorgsfuld, nærværende, kommer med mange gode feedback og info videoer. Mie er god til at melde tilbage vedr spørgsmål og tager hensyn til div ønsker. Og så er det bare mega fede træningsplaner og madplaner. Kan ik andet sige end jeg føler mig enorm tryg hos Mie.

6 marzo 2025

Personlig og professionel

Jeg er startet hos Mie - og her 4uger inde har jeg absolut kun positivt at sige!
Madplanerne er så lækre - appen er let at anvende og Mie er top skøn, hun motivere og støtter - men viser samtidig også kæmpe forståelse for den livssituation man nu lige står i ❤️ jeg har en del måneder i dine hænder endnu og jeg håber at vi sammen når langt - indtil videre Tak ❤️

20 febbraio 2025

Fremragende

Fremragende. Det bedste valg jeg har gjort i lang tid. Fuld opbakning og gode resultater. 👌👌

6 febbraio 2025

Fantastisk oplevelse

Mie er super dygtig at have med på en rejse omkring balance og livsstilsændring
Indtil videre har mit forløb hos Mie været en skøn oplevelse, hvor Mie er god til at bevare en positiv tilgang hele vejen! Derudover er hun struktureret og hurtig på tasterne ift. ønsker osv. virkelig glad for mit valg og den rejse jeg er på. Vil klart anbefale MieFitness 💪🏼🤩

4 febbraio 2025

Jeg skrev som det første i formularen…

Jeg skrev som det første i formularen at jeg ønsker et forløb med Mie Fitness.
Derefter blev jeg først kontaktet af en mand og senere af en kvinde. Og jeg anede ikke, hvem de var. Og det gav virkelig en kæmpe usikkerhed på om det hele var sandt.
Det føles desværre uprofessionelt at man for det første forventer det er et forløb med Mie Fitness og ikke vildt fremmede jeg aldrig havde hørt om.
For det andet at få at vide de ikke kan hjælpe mig, fordi jeg fortæller jeg ikke ønsker at have fremmede jeg ikke aner en dyt om, det så uprofessionelt.
I siger alle skal være enige. Vil lige fortælle at hvis man udgiver sig for at Mie Fitness hjælper, så skal det ikke være fremmede der kontakter mig.
Jeg nåede aldrig frem til at snakke med Mie Fitness, kun to fremmede og gad vide om det var fake........
Dette synes jeg skal forbedres, at reklamerer det man forventer.

23 gennaio 2025

Livsstilsændring der holder

Hvis du vil have succes og nå dine mål, så vil jeg helt klart anbefale Mie. Jeg havde rygrad som en regnorm, da jeg startede hos Mie, men Mie har formået at få mig rette vej med en sundere livsstil. “Det er ikke den ene dag der gør det, det er alle de andre” og kan kun give Mie ret.
Selvom kg/cm ikke rykkede sig som man ønskede hver uge, så var du altid positiv og fik en til at tro på at det nok skulle lykkes ugen efter.
Nem træningsprogram, der ikke kræver en tur i fitnesscentret, super nemme og lækre madplaner, der passer ind i en travl hverdag.
Har kun positivt at sige om Mie, ønsker du en livsstilsændring du kan holde, så er det Mie du skal vælge 🤗

5 gennaio 2025

Vil anbefale MieFitness til hver en…

Vil anbefale MieFitness til hver en tid, ikke bare øvelserne, men også den nemme madplan, som er lige til at gå til, og så er Mie god til at rose, og virkelig gi motivation❤️
Man har lyst til at træne, og man har lyst til al den gode sunde mad, man får så mange skulderklap, og hun er go til at holde modet oppe hos mig, også selvom jeg har lagt med influenza, så ja, hende kan i roligt vælge🥰

18 dicembre 2024

Jeg er igang med forløb ved Mie og jeg…

Jeg er igang med forløb ved Mie og jeg har stadig et stykke vej endnu. Men har kun positivt at siger om Mie, fantastisk forståeligt for en og sætte sig ind i enhver. Det gør det mere personligt og lækket.
Mie er en fantastisk og lærerig, dygtigt coach. Min anbefaling er at man skal vælge Mie, der er styr på tingene og i forhold til kostplan, hvis man ønsker ændring sker det med det sammen eller man bliver kontakt af Mie hvis der er noget. Hun får rette en ind på kostplan og træning.
Super dejlig energi fra Mie og ikke mindst masse af smil. Du gør en glad 😀
Man kan altid få kontakt og rådgivning af dig eller dit team.

25 novembre 2024

Super service

Jeg er super glad for mit forløb ved Mie, hun er så dygtig og mega inspirerende og jeg ville ikke være det foruden, hun er så støttende. Både træningsplanerne og måltidsplanerne er bare i top og jeg vil klart anbefale hende til alle som mangler en sparrings partner eller bare en der skubber lidt på fra side linjen. Jeg er så glad for jeg har taget Mie ind som min støtte. Så tak for dig Mie og tak for alt din hjælp ind til videre..
-Susanne

18 ottobre 2024

Fantastisk forløb, med god forståelse for egne ønsker

Jeg er pt i forløb hos Mie, og jeg kan varmt anbefale det. Der er forståelse for de svære uger, men ikke sådan at man føler, at man bare bliver talt efter munden. Og der er rigtig god, konstruktiv ros når det går godt :) Madplanen og træningsplanen er rigtig gode, og der er god forståelse for egne ønsker

13 ottobre 2024

Mie kan kun anbefales 🤩

Mie kan kun anbefales 🤩
Hun er så meget nede på jorden, dygtig til sit arbejde, lytter til hvad man har på hjertet og giver en kæmpe motivation og tryghed
Mie er et fantastisk menneske

11 ottobre 2024

Fantastisk vægttabsforløb

Er i forløb hos Mie og det er den bedste investering . Hun er meget menneskelig og er god til at rose når tingene går godt , men er også forstående hvis forløbet ikke helt går som forventet .
Føler mig tryg hele vejen igennem .
Kæmpe anbefaling herfra ✌️

10 ottobre 2024