1. Negozio di abbigliamento donna

Micha Fashion Group er vores officielle webshop for vores mærket MICHA. Vi tilbyder nem bestilling og hurtig levering.

3,9

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

God oplevelse hele vejen 😄

Gode varer, nem bestilling, hurtig levering, og nem returnering med hurtig afregning. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

22 settembre 2025

Kære Bente,

Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐️ Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen – både med varer, bestilling, levering og retur. Det betyder meget for os, at alt har fungeret, som det skulle.

Vi ser frem til at handle med dig igen 🌸

Team Micha

Lækkert strik og hurtig levering Micha

Lækkert strik. Hurtig levering. Fine retur muligheder. God kundeservice

25 settembre 2025

Hej Lone,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌸 Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både vores strik, levering og kundeservice. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse – også når det gælder returmuligheder.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen hos Micha!

PAS på "Soulmate"....

Bestilte en nederdel d. 20. August 2025, fik en ordrebekræftelse og at pakken ville blive sendt med GLS, siden tavshed.

Har lige fået svar tilbage på en mail, hvor jeg spørger til min pakke.

Svar: vi har problemer med vores it-system.

Men pengene er trukket.

Butikken jeg handlede fra hedder "Soulmate"..

28 agosto 2025

Kære Anne-Dorthe,

Vi beklager de gener, du har oplevet i forbindelse med din ordre. De tekniske fejl i vores system er nu rettet, så det ikke vil forekomme fremover. Herunder er det også ændret, så betalingen først trækkes, når ordren er afsendt.

Med venlig hilsen

Fantastisk.

Fik varer fra Micha for første gang idag. Hvis man har brug for nogle basisting i garderoben, er det helt formidabelt. Bukser i slimfit der sidder til og basis t-shirts’s/bluser der bare er i god kvalitet med enkle detaljer. Hold da nu lige helt op, det er fantastisk. Super kvalitet, hurtig levering. Lever mere end op til mine håb og forventninger. Jeg skal helt sikkert købe mere. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

8 maggio 2025

Kære Marianne,

Wow – tusind tak for din fantastiske anmeldelse ⭐️ Det glæder os virkelig meget at høre, at dit første køb hos os har levet op til – og endda overgået – dine forventninger.

Vi er så glade for, at du er tilfreds med både kvaliteten af vores basisting, pasformen på bukserne og detaljerne på bluserne. Det betyder meget for os, at du lægger mærke til netop de ting, vi arbejder for hver dag.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen, når du har lyst til at forkæle garderoben lidt mere.

Team Micha

Jeg bestilte tøj og fik dem allerede…

Jeg bestilte tøj og fik dem allerede inden for 24 timer!! Super service !! Alle tøj passede fint, og jeg glæder mig til at bruge dem. Tak for det.

14 giugno 2024

Risposta di Micha Fashion Group

Hej Sandra. Dejligt! Vi er glade for at tøjet havde den rette pasform til dig, samt at du hurtigst muligt modtog dine varer😊

Super kundeservice 😊

Købte de dejligste bukser fra Micha. Desværre var der problemer med kvaliteten.
Jeg talte med den sødeste og kundevenlige kvinde der med det samme tilbød mig et par nye bukser🤩
Jeg modtog det nye par efter et par dage, men desværre var kvaliteten den samme som det første par.
Jeg tog igen kontakt og fik penge retur😊

1000 TAK for super service 💚

12 giugno 2024

Risposta di Micha Fashion Group

Hej Dorthe. Mange tak for den gode anmeldelse. Vi er glade for, at du har været tilfreds med kundeservicen i forbindelse med din henvendelse🌷

Tabte en perle-udsmykning

Tabte en perle-udsmykning, og skrev for at høre hvor man kunne købe en ny. Her få dage efter lå der en ny i postkassen. Det er virkeligt god service.

4 aprile 2024

Hej Helle🌷 Vi er glade for at kunne hjælpe! Tak for den fine anmeldelse😊

Meget tilfreds kunde

Meget tilfreds kunde, hurtig levering, dejlige produkter, let tilgængelig returnering, handler gerne hos Micha igen.
Mange 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Ellis Heje Hobel 💜

13 gennaio 2023

Risposta di Micha Fashion Group

Hej Ellis. Mange tak for den gode anmeldelse. Vi er glad for du har haft en god oplevelse med at handle hos os😊

Top lækre varer med fantastisk hurtig…

Top lækre varer med fantastisk hurtig levering.
Nemt at returnere ved mit forrige køb - problemfrit og hurtigt pengene retur.
Super god kvalitet.

22 settembre 2023

Risposta di Micha Fashion Group

Hej Lise-Lotte. Mange tak for din gode anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en fantastisk oplevelse ved at handle på vores webshop😊

Det gør jeg igen

Super hurtigt levering. Bestilte bukser torsdag og lørdag kunne jeg hente dem i GLS PakkeShop.
Rigtig gode stretch bukser med perfekt pasform til god pris

10 giugno 2023

Risposta di Micha Fashion Group

Hej Claus. Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle på vores webshop😊