Hoesje besteld, had hem met 2 dagen al in huis! Prachtig hoesje en beschermt mijn telefoon perfect. Ik ga zeker meer designs bestellen. Wat een geweldige hoesjes!!
Hoi hoi, Mijn winkel ervaring bij mica’s shop was super! De website is duidelijk en overzichtelijk! De telefoon hoesjes zijn mooi verpakt geleverd. Stuk voor stuk zijn de hoesjes geweldig leuke prin... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Super snelle verzending. Snelle reactie. Ik had het verkeerde hoesje besteld Snelle reactie terug gehad en was zo opgelost kon hem makkelijk retour doen en de goeie bestellen top service
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Micaso maakt elk product uniek door gepersonaliseerde ontwerpen die perfect aansluiten bij jouw stijl. Van custom telefoonhoesjes tot originele accessoires, alles wordt met zorg en aandacht speciaal voor jou gemaakt.
Paesi Bassi
- info@micaso.shop
- micaso.shop
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Licht heel gemakkelijk in de hand
Licht heel gemakkelijk in de hand. En heel mooie kwaliteit 🥰
Superblij mee
Hoesje besteld
Heel tevreden! Klantvriendelijkheid 10 punten!
Heel goed! Mooi ontvangen! Ik had de beschrijving niet goed gelezen dus het paste niet helemaal goed op m’n telefoon. Dus ik had gevraagd wat de retour opties waren, ik kreeg heel netjes antwoord met een bijlage hoe ik dat kon doen en ze stuurde ook gelijk erbij wat ik er ook van zou kunnen maken! Ik gebruik het telefoon koord nu als sleutelhanger!
Goede kwaliteit en snel thuis
Super snelle verzending
Ik wou graag een hoesje maar vond niet…
Ik wou graag een hoesje maar vond niet exact wat ik wou dus heeft zij hem
Ontworpen voor me aan de hand van een voorbeeld en wat aanpassingen
Heel mooi hoesje!
Heel mooi hoesje! Ik heb gekozen voor zelf een ontwerp te maken en het is heeel mooi geworden, echt super blij mee! Als ik vragen had kon ik haar sturen en ze reageerde meteen met alle informatie die ik nodig had :)

Risposta di Micaso
Snelle verzending en goede kwaliteit
Snelle verzending en goede kwaliteit! Ook de communicatie was top!

Helemaal top!
Enorm lieve meid! De hoesjes die ze maakt zijn ook echt fantastisch. Het is goeie kwaliteit en ze zien er echt prachtig uit. Zeker een aanrader om hier te bestellen. ❤️

Heel blij mee!
Wat een leuk hoesje heb ik binnen gekregen,helemaal blij mee! Snelle levering en overzichtelijke website.
Dank je wel!

Risposta di Micaso
Super fijne hoesjes met veel…
Super fijne hoesjes met veel bescherming voor je telefoon!
Heel blij mee😍

Top webshop!
Ik ben heel erg tevreden, de klantenservice is heel vriendelijk en reageren heel snel en het pakketje was heel leuk ingepakt en het hoesje is super mooi! Ik ga hier zeker vaker bestellen! :)

Top webshop!
Hoi hoi,
Mijn winkel ervaring bij mica’s shop was super! De website is duidelijk en overzichtelijk! De telefoon hoesjes zijn mooi verpakt geleverd. Stuk voor stuk zijn de hoesjes geweldig leuke printjes en erg mooi en stevig. Ze is een super lieve verkoper en helpt je met liefde. De webshop is een echte aanrader! ❤️❤️

Risposta di Micaso
De bestelling is zoals we gevraagd…
De bestelling is zoals we gevraagd hadden. TOP!!!

Risposta di Micaso
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.