L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Bestelling is nooit verzonden, ik kan heel moeilijk in contact komen met ze en zit nu nog steeds te wachten op mijn geld terug

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Fijne webshop met leuke items! De gepersonaliseerde items zijn ook echt fantastische kraamcadeaus! Kan me totaal niet vinden in onderstaande (slechte) recensies. Zowel vriendinnen als ikzelf hebben... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento per bambini
  2. Negozio di abbigliamento per neonati
  3. Negozio di articoli per neonati
  4. Negozio di abbigliamento
  5. Negozio di abbigliamento donna

Scritti dall'azienda

Mi Toetie is dé online shop voor trendy baby- en kinderkleding. Sinds 2014 een begrip als het gaat om hippe mode voor de allerkleinsten. Van stoere jongens looks tot schattige meisjes outfits, in maten 44 t/m 164. ✓ Hippe kleding voor baby's en kids ✓ Boxpakjes, rompers, setjes, sweaters en meer ✓ Schoentjes en accessoires ✓ Lifestyle en cadeaus Liefs, Team Mi Toetie

2,9

1 stella

Ha risposto al 45% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Valutata 1 stelle su 5

Ontzettend slecht mee in contact te…

Ontzettend slecht mee in contact te komen. Reageren niet op mailtjes!! Als je wat besteld bij hun via klarna en je stuurt een deel retour heb je altijd gezeik want zij registreren je retour niet waardoor je klarna in je nek hebt hijgen. Ik bestel er niet meer!!!!

9 aprile 2026

Heel eerlijk gewoon kansloos

Heel eerlijk gewoon kansloos. 1,5 week geleden iets besteld. Eerst zo het door dhl opgehaald zijn... daarna kreeg ik bericht dat het vertraging had . Niet van dhl maar van mi toetie met een link van go parcel. Hierin stond nog geen tijdvak bekend. En toen ik weer wat later een mail kreeg dat ik mijn pakket had ontvangen wat ik niet heb stond er nog geen tijdvak bekend. Ik heb geen link gehad van dhl. En toen ik mi toetie gister hier bericht over deed heb ik geen reactie gehad maar sinds vandaag zegt de link van go parcel interne serverfout. Nog geen reactie van mi toetie.. en geen manier om normaal te mailen of te bellen alleen via de site een ding achter te laten.

8 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Via Mi Toetie een bewaarkistje besteld…

Via Mi Toetie een bewaarkistje besteld waar het geboortekaartje op de deksel is geprint. Ik vond het spannend omdat ik na het betalen pas de reviews las die niet allemaal even positief zijn maar gisteren de bestelling ontvangen, na 10 dagen, en het kistje is echt fantastisch leuk geworden. Kortom, hele blije klant!

19 marzo 2026

Risposta di Mi Toetie Baby- en Kinderkleding

Wat leuk om te horen Monique! Wij wensen je heel veel plezier van de herinneringskist en super bedankt voor je fijne review :)

Beste Marine,

Bedankt voor je bericht.

Je hebt ons vandaag om 19:00 uur gemaild dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Wij hebben hier direct op gereageerd en zijn as we speak nog steeds met je in contact per mail om dit op te lossen.

Ondertussen hebben wij direct een onderzoek gestart bij de vervoerder. Aangezien het inmiddels 20:30 uur is, zijn zij op dit moment niet meer bereikbaar en kunnen wij dit pas morgen verder voor je navragen.

Daarom vinden we het erg jammer om te zien dat er in de tussentijd al een 1-ster beoordeling is geplaatst, terwijl wij nog volop bezig zijn met het oplossen van je vraag en hier nog niet eens de kans voor hebben gekregen.

We begrijpen dat het vervelend is om je bestelling nog niet te hebben ontvangen en doen er alles aan om dit zo snel mogelijk netjes voor je af te handelen. Uiteraard houden we je op de hoogte zodra we meer informatie hebben van de vervoerder.

Valutata 4 stelle su 5

Inmiddels ontvangen

Ik heb mijn bestelling (nog) niet ontvangen. Ik heb ook geen update over de levering ontvangen. Dus er valt verder nog niets te beoordelen.

Inmiddels heb ik de bestelling ontvangen. De hoes voelt lekker zacht aan en is netjes afgewerkt.

15 febbraio 2026

Risposta di Mi Toetie Baby- en Kinderkleding

Fijn om te horen Pauline en heel veel plezier ervan :)

-----------------------------------------------------------------------

Hallo Pauline, de reden dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen, is omdat het om een handgemaakt item gaat. Voor dit product geldt een afwijkende levertijd, die ook vooraf duidelijk bij het product vermeld staat in de webshop.

Omdat het speciaal met de hand wordt gemaakt, duurt de productie iets langer dan bij standaard artikelen. Zodra je bestelling klaar is, wordt deze natuurlijk zo snel mogelijk verzonden.

Mvg, Mi Toetie

Fijne ervaring

Een goeie website, ook voor een oma, hahahaha...en een supersnelle levering, en keurig verpakt....

5 febbraio 2026

Risposta di Mi Toetie Baby- en Kinderkleding

Hoe leuk dat zelfs oma bij ons slaagt – daar worden we extra blij van! 💚
Fijn om te horen dat alles naar wens was en snel én netjes is aangekomen. Graag tot een volgende keer! ✨

Valutata 2 stelle su 5

Kwalitatief minder

Bezorging op tijd. Kwalitatief niet echt top. Maten kloppen niet, valt veel kleiner. Zowel verzendkosten als retourneren hoge kosten.

7 febbraio 2026

Risposta di Mi Toetie Baby- en Kinderkleding

Jammer om te horen dat je minder tevreden bent over je bestelling, dat vinden we natuurlijk vervelend.

We hebben hierover geen e-mail of bericht van je ontvangen, anders hadden we graag met je meegekeken naar een passende oplossing. Je mag altijd contact met ons opnemen, we helpen je graag.

Bij de productinformatie vermelden we dat de setjes wat kleiner kunnen vallen, zodat je hier rekening mee kunt houden bij het kiezen van de maat.

Wij rekenen geen retourkosten. Het retourneren is, zoals vooraf vermeld op onze website, wel op eigen kosten. Je kunt dan zelf een vervoerder kiezen met bijpassend tarief. Ook de verzendkosten worden vooraf duidelijk gecommuniceerd. €6,50 voor een pakket met track & trace is tegenwoordig een gangbaar tarief; helaas stijgen deze kosten voor ons als webshop ook ieder jaar.

Mocht je alsnog ergens hulp bij nodig hebben, neem gerust contact met ons op, we denken graag met je mee. 😊

Snel geleverd

Snel geleverd
Ziet er mooi uit

7 febbraio 2026

Risposta di Mi Toetie Baby- en Kinderkleding

Bedankt voor je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat je bestelling snel geleverd is en dat alles er mooi uitziet. Daar doen we het voor!

Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer 💛

Bedrijf verdient niet eens 1 ster

Bedrijf verdient niet eens 1 ster! Product retour gestuurd is ook geleverd want ze hebben het meteen in de verkoop gezet! Zeggen dat ze geld hebben overgeschreven dat is dus niet zo! Aangegeven waar het blijft en toen hebben ze mij overal geblokkerd! Oplichterij!
Aangepaste review 19 januari:
Fijn dat jullie de feiten aan omdraaien zijn en niet de waarheid kunnen vertellen. En jullie hebben mij geblokkeerd
niet andersom! Ook wordt er niet gehouden aan jullie termijn retourvoorwaarden. Kan verhaal wel nog langer maken kort maar krachtig is: Mensen bestel hier niet.

16 dicembre 2025

Hallo "Dutch",

Wij herkennen ons niet in deze beschuldiging van oplichting.
U heeft het product ontvangen, waarna u aangaf het te willen retourneren. Het volledige aankoopbedrag is vervolgens netjes aan u terugbetaald.

Het geretourneerde product is door ons gecontroleerd, was in goede staat en is gedoneerd aan iemand die het minder heeft. Er is dus geen sprake geweest van verkoop met behoud van uw geld.

Dat u ons daarna heeft geblokkeerd, maakt het voor ons helaas onmogelijk om verder met u te communiceren of eventuele misverstanden op te lossen.
Wij handelen transparant en volgens onze retour- en betaalvoorwaarden, die voor iedere klant gelijk zijn.

TE SLECHT

Eigenlijk verdiend dit bedrijf niet eens 1 ster. Iets besteld waar 5 tot 10 werkdagen voor stond. Een maand moeten wachten, nadat ik gemaild had zou het paar dagen later binnen komen. Pas een week later gekregen. Info over het product was onjuist. Weer gemaild over het retourneren geen antwoord gekregen. Nog een keer gemaild en echt schandalig behandelt! Nooit meer.

7 novembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Leuke en vooral kwalitatieve kleding

Leuke en vooral kwalitatieve kleding. Mi Toetie blijft mijn favoriet.

3 ottobre 2025

Risposta di Mi Toetie Baby- en Kinderkleding

Wat een leuke review, dankjewel! Fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit. Hopelijk tot snel!

Liefs, Team Mi Toetie ❤️

Zelfs niet 1 ster waard!

Deze webshop is zelfs niet 1 ster waard!
Bestelde een aantal artikelen, na ontvangst bleken er een 3tal niet te passen. Deze retour gestuurd (18 euro betaald voor deze verzenging) maar kreeg hierop geen reactie. Na een kleine maand een mail gestuurd met de vraag waar de terugbetaling bleef. Ze liet me weten dat ze niets ontvangen had. Na controle op de site van de bezorgdienst zag ik dat de retour al geleverd was nog voor ik mijn mail stuurde. Dus opnieuw contact opgenomen maar ze blijft volhouden dat ze niets ontvangen heeft, dat ik het naar het verkeerde adres verstuurd zou hebben. Het adres die ik op de verzending kleefde is echter het adres die op de site te vinden is op het retourlabel! Vaak geen antwoord op mails en als ze wel eens antwoord is het zeer kort en ligt de fout nooit bij hun.
Bestel er zeker nooit meer opnieuw!

1 luglio 2025

Beste Latoya,

Wij vinden het vervelend dat u deze ervaring zo heeft beleefd. In dit geval is er echter uitgebreid contact per e-mail geweest.

Uit ons onderzoek is gebleken dat het retourpakket is verzonden met een onjuiste postcode, waardoor het pakket ons helaas niet correct heeft bereikt. Het adres op het verzendlabel wijkt af van het retouradres dat op onze website staat vermeld.

Zolang een retourzending niet correct bij ons is afgeleverd, kunnen wij deze helaas niet verwerken of terugbetalen. Wij hebben dit ook meerdere malen per e-mail toegelicht.

Wij doen ons best om elke klant zo goed mogelijk te helpen en reageren altijd op berichten, al kan dit in drukke periodes iets langer duren.

Valutata 1 stelle su 5

Erg onprofessioneel bedrijf, bestel er niet!

Erg onprofessioneel bedrijf en klantenservice. Kleding besteld (voor vakantie), het verkeerde werd geleverd, meteen gemeld en retour gezonden. De juiste pakjes zouden snel komen maar 2 weken later werden deze pas geleverd (tijdens onze vakantie). Na de vakantie meteen retour gezonden omdat de pakjes voor vakantie bedoeld waren. Na vele malen mailen geld nog niet retour, mailtjes worden genegeerd, kansloos!

22 settembre 2025

Slechte communicatie

Slechte communicatie, levering. Ik heb het artikel al meerdere keren betaald en nog steeds niet ontvangen. Mijn ervaring is dat ze erg slecht en onvriendelijk zijn.

1 luglio 2025

Beste Ana,

Wij herkennen deze ervaring niet in onze administratie. Het artikel is éénmalig besteld en betaald. Volgens de trackinggegevens van de vervoerder is het pakket correct afgeleverd en voor ontvangst getekend door u.

Mocht u toch vragen hebben of van mening zijn dat er iets niet klopt, dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen met uw ordernummer, zodat wij dit samen kunnen nakijken.

Mi Toetie

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più