Gisteren onze stoelen ontvangen. Na 2 dagen vertraging bij de vervoerder en weinig cq slechte communicatie. Is dit probleem door meubel31 snel en doeltreffend opgelost. Complimenten. Stoelen zi... Leggi di più
Ik was eerst niet tevreden had veel klachten Maar eerlijk is eerlijk ze hebben contact met me opgenomen en zouden alles in orde brengen Ze zouden me alles opsturen ben benieuwd als ze dat nakomen b... Leggi di più
Allereerst, met de stoelen is niks mis, prijs kwaliteit Top.alleen moeten ze op zoek naar een nieuwe leverancier, cq bezorger.Wij kregen maar 4 vd 6 stoelen geleverd, t heeft meer dan 1 week geduurd... Leggi di più
Hallo goede service, en heel goede stoelen!!top vriendelijke mensen. Zeer tevreden is voor herhaalbaar toekomst nog eens daar iets te kopen .grtjes lydiane
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Meubel31 | Van onze klanten horen wij vaak hoe lastig het is om de juiste kwaliteit meubels voor een passende prijs te vinden. Deze uitdaging zien wij als onze persoonlijke missie; we volgen dagelijks de nieuwste woontrends om jou het beste assortiment en advies te kunnen geven.
Brahmslaan, 5707RC, Helmond, Paesi Bassi
- info@meubel31.nl
- meubel31.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Fijne bezorging en ook optijd
Top geregeld
Ik had problemen met het draaimechanisme van de stoelen. Onze mails liepen langs elkaar ,maar we hebben via chat gesproken en het is top geregeld. Ik kan dit bedrijf alleen maar aanraden. Topbedrijf 👍
Tot nu vind ik2 sterren genoeg.half februari zouden ze geleverd worden. We zitten inmiddels bijna op half maart maar nog steeds niets!!!!
Tot nu vind ik2 sterren genoeg.half december 2025 heb ik 4 eetkamerstoelen besteld èn betaald. Hal
Snelle en zorgvuldige levering
Snelle en zorgvuldige levering. Stoelen voldoen , prijs kwaliteit is op orde.
Een stoelzitting was beschadigd en er…
Een stoelzitting was beschadigd en er is meteen een nieuwe stoelzitting voor opgestuurd
Nog bedankt
Top einfach top
Ik denk dat het een nep bedtijf is mijn…
Ik denk dat het een nep bedtijf is mijn bestelling van 6 lunacognac stoelen worden niet geleverd en al op 18/11 /2025 besteld en we horen er niet meer van

Risposta di Meubel31
Prijs kwaliteit dik in orde
IFijne goede stoelen en tafel. k ben zeer tevreden over de tafel en…
Ik ben zeer tevreden over de tafel en de stoelen. Ik heb ze nu een aantal maand. En het blijft goed.
De levering ging ook super.
De brione stoelen zijn fantastisch
De brione stoelen zijn fantastisch. De kleur taupe past perfect bij mijn interieur.
En de mensen bij meubel 31 denken met je mee, zijn aardig en behulpzaam. Dus de 5 sterren zijn dik verdiend!
Superblij met deze aankoop!
De stoelen zijn heel mooi en zitten heerlijk. We hebben sinds de aankoop al meerdere keren lekker lang nagetafeld. Onze zoon maakt zijn huiswerk nu liever aan de eettafel dan op zijn kamer op zijn bureaustoel :-)
Prima service
Alleen jammer dat je alles zelf in…
Alleen jammer dat je alles zelf in elkaar moet zetten. Aangezien ik alleen woon was het wel heel moeilijk 😞
het was niet goed omdat de koerier meer…
het was niet goed omdat de koerier meer dan een week bericht gaf wanneer de stoelen werden afgeleverd , maar er kwamen geen stoelen , toen een bericht dat ze de stoelen hadden afgeleverd , dus niet bij mij , contact gezocht met meubel 31 , een aardige meneer van meubel 31 was er op het laatst ook helemaal klaar mee en zei ik stuur nieuwe stoelen op met post.nl , en 2 dagen later werden ze keurig afgeleverd , het zou eerst met koerier packs geregeld worden , maar waar die stoelen zijn beland weet niemand , maar ik had de stoelen dus wel betaald , maar de meneer van meubel 31 heeft het super opgelost , daarom de 5 sterren .
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.