Meubel-Plein.nl Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering, er ontbrak klein onderdeel, direct door bedrijf opgelost, de 2 nachtkastjes staan inmiddels, ze zien er degelijk uit.Ook gezien de hele goede klantenservice zou ik er zeker weer iets... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Die bestellte Lieferung war nach 2 Tagen in Österreich angekommen. Leider haben ein paar Dinge gefehlt. Nach der Kontaktaufnahme mit dem Support wurde eine sofortige Nachsendung angestoßen und sehr ze... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Onlangs een zit-sta bureau besteld op een zondagavond en bureau werd snel en op tijd geleverd door DPD op dinsdagmiddag. Tevens zeer goede prijs kwaliteit verhouding voor het betreffende bureau. Was o... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di armadi

Scritti dall'azienda

Meubel-Plein.nl is de webshop op het gebied van betaalbare meubels en woonaccessoires. Meubel-plein.nl levert voornamelijk aan particulieren maar ook zakelijke verkoop behoort tot de mogelijkheden.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

444 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

10 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 3 stelle su 5

Beetje slordige communicatie

Pas nadat ik een mail had gestuurd over de bezorgtijd, kreeg ik antwoord. Niet meteen nadat ik de bestelling had gedaan en betaald.
Het bureau zou zaterdag geleverd worden, maar dat werd maandag.

Beste Ineke,

Wat vervelend om te lezen dat de levering van uw bestelling niet helemaal naar verwachting verlopen is, onze excuses hiervoor. Helaas hebben wij recent inderdaad wat problemen gehad omtrent de communicatie van orderbevestigingen. Wij zijn natuurlijk hard aan werk om dit zo snel mogelijk op te lossen. Wij nemen uw opmerking dan ook mee ter verbetering van onze service. Wij wensen u toch nog veel plezier met uw aankoop en mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen horen wij het natuurlijk graag!

Valutata 4 stelle su 5

Bevestiging mail niet ontvangen

Bevestiging mail niet gekregen maar na overleg met klanten service snel en correct opgelost !

Beste Peter,

Zo horen we het graag! Bedankt voor je reactie en fijne manier van communiceren. Hopelijk kunnen we snel weer iets voor je betekenen!

met vriendelijke groeten,

Super schnell

Super schnell, alles wie dargestellt, sehr zufrieden 👍🏻👍🏻👍🏻

Guten Tag Ute,

vielen Dank für Ihre Nachricht und schön zu hören, dass wir Sie mit unseren Produkten erfreuen konnten. Im Gegenzug sind wir sehr erfreut über Ihre netten Nachrichten!

Falls zutreffend, wünschen wir Ihnen einen schönen Feiertag!

Sonnige Grüße

Vakkie Bücherregal

Habe bei meubel plein über kaufland fünf Vakkie Bücherregale bunkelbraun (6 Fächer) bestellt. Extrem schnelle Lieferung (kostenloser Versand). Regale sehen gut aus, bin vollkommen zufrieden. Schön wäre es, wenn es dazu noch Glastüren gebn würde

24 aprile 2024

Hallo Herr Haupt,

Schön zu lesen, dass Sie so zufrieden sind! Wie Sie lieben wir Glastüren und verstehen daher Ihren Wunsch. Glastüren sind leider sehr anfällig für Transportschäden, was bei Ihnen als Kunden zu Frustration führen kann. Deshalb müssen wir in unserem Sortiment eine Auswahl treffen, denn wir wollen schnell, schadenfrei und kostenlos liefern.

Wir danken Ihnen sehr für Ihr Verständnis und vor allem für Ihre freundliche Nachricht. Hoffentlich können wir Ihnen bald wieder zu Diensten sein!

Viele Grüße,

Goof
Meubel Plein

Beste J. Dubbeldam,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen voor deze review. Goed om te lezen dat u tevreden bent met onze service. Wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop en hopen u snel terug te mogen verwelkomen in onze webshop!

Open en eerlijke website

Open en eerlijke website, waarop duidelijk te vinden is wat je nodig hebt. Makkelijk te bestellen en snelle en complete levering!

27 marzo 2024

Beste Marion,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen voor deze mooie review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze webshop en dat de levering voorspoedig gelopen is. Wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop en hopen u snel bij ons terug te zien!

Valutata 3 stelle su 5

Lieferung ging sehr schnell

Lieferung ging sehr schnell, der Schuhschrank sieht auch gut aus aber!!!!
Ich als Mann habe die Schuhgröße 42 und meine Schuhe gehen geradeso in die erste Reihe rein. Snaecker und flache Halbschuhe. Meine höheren Schuhe passen nicht. Auch die Schuhe von meinen Sohn Größe 37, hohe Turnschuhe gehen nicht oder kaum rein. Was für Schuhe sollen denn da reinpassen?
VG Marek

19 marzo 2024

Guten Tag Markus,

Wie ärgerlich ist es zu lesen, dass Ihre Bestellung nicht ganz Ihren Wünschen entspricht. Wir haben Sie diesbezüglich gerade per E-Mail kontaktiert. Wir entschuldigen uns für die Unannehmlichkeiten und freuen uns auf Ihre Kontaktaufnahme!

Meubelonderdelen genummerd...

Jullie zijn het 3e bedrijf waar ik meubels heb gekocht.Ik heb dit schoenenrek het makkelijkst gebouwd omdat alles genummerd was.Dit gaf me een groot gemak.Het product is mooi en stijlvol, hoewel het voor mij een beetje smal is.

Beste Ali,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen voor deze mooie review. Fijn om te lezen dat het schoenenrek makkelijk te monteren was en u hier over het algemeen tevreden mee bent. Wij wensen u hier nog veel plezier met de aankoop en hopen u snel terug te zien in onze webshop!

Een geweldige klantenservice

Een geweldige klantenservice. Vriendelijk en adequaat geholpen. Meer dan tevreden. Ik kan een ieder Meubelplein aanbevelen.

15 marzo 2024

Beste Robbert,

Hartelijk dank voor deze 5 sterren review en mooie woorden. Fijn om te lezen dat u naar tevredenheid geholpen bent door onze klantenservice. Wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop en hopen u snel terug te mogen verwelkomen in onze webshop!

Valutata 2 stelle su 5

Anders als erwartet

Anders als erwartet. Billiges Material..kunstoff Haken. Gefällt uns überhaupt. Wir sind echt enttäuscht von dem produkt

12 marzo 2024

Guten Tag Enrico,

Wie ärgerlich, dass Ihre Bestellung nicht Ihren Erwartungen entsprach. Wir haben Sie natürlich kontaktiert, um das Problem zu lösen. Wir entschuldigen uns für die Unannehmlichkeiten und freuen uns auf Ihre Kontaktaufnahme!

Valutata 5 stelle su 5

Precies hoe ik het meubelstuk verwacht…

Precies hoe ik het meubelstuk verwacht had en dus goed beschreven op de site

Beste I.C.C.,

Hartelijk dank voor deze 5-sterren review. Goed om te lezen dat het meubel aan uw verwachtingen voldoet. Wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop en hopen u snel terug te mogen verwelkomen in onze webshop!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Beste Erik,

Hartelijk dank voor deze 5-sterren review. Fijn om te lezen dat de levering van uw bestelling voorspoedig gelopen is. Wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop en hopen u snel weer terug te zien in onze webshop!

Prima

Product degelijk verpakt, makkelijk in elkaar te zetten.

Beste klant,

Hartelijk dank voor deze 5-sterren review. Goed om te lezen dat uw bestelling naar wens is. Wij wensen u nog veel plezier hiermee en hopen u snel terug te zien in onze webshop!

Valutata 5 stelle su 5

Gisteren een game stoel besteld

Gisteren een game stoel besteld. Omdat ik het adres niet goed kon invullen heb ik gebeld. Martijn heeft mee gekeken en het adres handmatig ingevuld. Toen ik op de bevestiging keek bleek het adres er nog steeds niet goed op te staan. Maar weer gebeld en er werd mijn verzekerd dat het juiste adres goed op het verzend label zou komen te staan . Beetje huiverig maar toch vol goede moed afgewacht of deze stoel echt goed aan zou komen. Dit was zeker het geval! Vanmiddag gekregen en onze hond is er super blij mee! Door hernia’s mag ( en kan ) hij niet springen maar ligt zo ontzettend graag in een stoel. Hij blij maar wij ook ( heel erg blij ) 😆😆 Een super uitkomst dus !! 👍👍

24 febbraio 2024

Beste Marja,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen voor deze leuke en uitgebreide 5-sterren review. Fijn om te lezen dat de levering goed verlopen is en dat de hond (en daardoor jullie natuurlijk!) blij is met de stoel. Wij wensen jullie nog veel plezier met de aankoop en hopelijk zien we jullie snel terug in onze webshop!

Een kapstok besteld

Een kapstok besteld, zeer snel geleverd!
Ziet er prachtig uit
Alleen mist er een onderdeel, gebeld en het wordt meteen opgestuurd
Super service 👍👍

23 febbraio 2024

Beste heer Rinsema,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen voor deze 5-sterren review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met uw aankoop en onze service. Wij wensen u nog veel plezier met de kapstok en hopen u snel terug te zien in onze webshop!

Valutata 1 stelle su 5

Meubel-Plein is gewoon onvriendelijk !!!

Onlangs bestelden wij een meubel item via deze online meubelwinkel
Voor betaling kozen wij achteraf, echter gingen wij er vanuit dat je kan overmaken op hun rekeningnummer of via derden rekeningnummer….
Nu krijgen wij klarma, ik ben geen klant/lid van Klarma, ik moet mij dus registreren, dat doe ik dus niet !!!
Dus namen wij contact op meubel-Plein.nl met de eenvoudige vraag, kunnen wij rechtstreeks betalen ???
Daar hebben wij voor gekozen was het antwoord
Dat klopt maar niet om ons te registreren bij klarma 🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️
Dus we staan weer bij nul af

Zij willen niet dat ik “achteraf” rechtstreeks betaal zonder mij te moeten registreren

14 febbraio 2024

Beste P. Smeets,

Wat vervelend om te lezen dat u een negatieve ervaring had tijdens uw aankoopproces. Helaas is het inderdaad niet mogelijk te bestellen met achteraf betalen via bankoverboeking, wij hebben hiervoor de opties Billink en Klarna. Hiermee geven wij de klant de optie te betalen na ontvangst van de bestelling waardoor zij gebruik kunnen maken van kopersbescherming. Door gebruik te maken van deze platformen zijn beide partijen verzekerd, vandaar dat het helaas wel nodig is u te registreren. Hopelijk is een van deze, of een van onze andere betaalmethodes toch nog geschikt voor u. Mocht u nog andere vragen hebben horen wij het natuurlijk graag!

alles was op tijd

Beste Ebi,

Hartelijk dank voor deze 5-sterren review. Fijn om te lezen dat de levering van uw bestelling spoedig verlopen is. Wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop. Hopelijk zien we u snel terug in onze webshop!

Valutata 5 stelle su 5

Sehr guter Verkäufer zudem auch sehr…

Sehr guter Verkäufer zudem auch sehr Nett immer gerne wieder!

Danke!!!

Guten Tag Yakup,

Vielen Dank für diese 5 Sterne und positiven Worte. Schön zu lesen, dass Sie mit unserem Service zufrieden sind. Wir wünschen Ihnen viel Spaß beim Einkauf und hoffen, Sie bald wieder in unserem Webshop begrüßen zu dürfen!

Mit freundliche Grüße,

Valutata 5 stelle su 5

Nice company nice stuff I bought chairs…

Nice company nice stuff I bought chairs for my daughter it’s good quality with good price + on time delivery
Thanks

6 febbraio 2024

Dear Suliman,

Thank your for taking the time to write this 5-star review. Good to read that you are satisfied with your purchase and our company. We hope your daughter enjoys the chairs and hope to see you back in our webshop soon!

Kind regards,

Alles super!

Guten Tag Marcel,

Vielen Dank für diese 5-Sterne-Bewertung. Schön zu lesen, dass Sie mit unserem Webshop zufrieden sind. Wir wünschen Ihnen viel Spaß beim Einkauf und hoffen, Sie bald wieder in unserem Webshop begrüßen zu dürfen!

Meubel-plein.nl.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più