Vi valgte tilfældigt Mettes begravelser efter det først kontaktede firma ikke kunne den dag bisættelsen skulle holdes. Og jeg kan på det varmeste anbefale Mette, som heldigvis trådte til med kort v... Leggi di più
For 3 år siden havde vi brug for Mettes ekspertise, hjælp og skønne væsen... Absolut de varmeste anbefalinger til Mette... ❤️ Mette møder afdøde og os pårørende med den dybeste respekt og medmen... Leggi di più
Et hvert levet liv er unikt og jeg hjælper med at gøre afskeden til et elsket menneske , ligeså unik. Med mine kompetencer som palliations sygeplejerske, møder jeg jer med stor empati og omsorg - og ikke mindst tid…..masser af tid. Jeg støtter jer gennem hele forløbet, ligefra samtalen til højtideligheden - og også ved den opfølgende samtale som alle mine kunder bliver tilbudt, når det hele er overstået. Jeg forsøger at være så miljørigtig som muligt , med produkter som afspejler dette. Hos mig er der plads til kreativitet og ideer til hvordan afskeden gøres mest muligt personlig og afspejler det liv som er levet. Kh Mette
Nygade 28 B Nykøbing F og Egely 2, Horreby , 4800 , Nykøbing F , Danimarca
- 61151920
- Kontakt@mettesbegravelser.dk
- mettesbegravelser.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Med stor faglighed og empati
Og jeg kan på det varmeste anbefale Mette, som heldigvis trådte til med kort varsel. Med sin store faglighed og empati tog hun hånd om alt.
Hos Mette var vi ikke bare et kundenr. men en familie i sorg, der havde brug for guidening og med stor ekspertise blev det præcis den fine dag, som vi havde håbet.
Tusind tak til Mette og hendes medarbejdere ❤️
Vil gerne anbefale Mettes begravelser
Fik hjælp til alt og alt levede op til forventningerne.
Meget fair pris
Tak
Vi kan varmt anbefale Mette
Vi kan varmt anbefale Mette. God service og meget empatisk.
Professionel og empatisk bedemand
Vi valgte “Mettes begravelser” til bisættelsen af min far. Mette er utrolig professionel og empatisk og hele processen forløb efter planen. Der var stor respekt for afdøde og os som pårørende og Mette førte os sikkert og roligt igennem en svær tid. Vi vil anbefale Mette til alle, der skulle få brug for en bedemand.
Kan på det varmeste anbefale Mettes…
Kan på det varmeste anbefale Mettes begravelser. Det er heldigvis ikke så ofte, man har brug for en bedemand/kvinde, men vi gjorde et godt valg, da det faldt på Mette. Tak for at gøre oplevelsen god og fin, vi fik sendt vores lille mutti afsted på smukkeste vis.
Tak for en god proces i en svær tid
Kan på det varmeste anbefale at række ud til Mette den dag man får brug for en som hende.
Ud over Mette er meget professionel, dygtig til hendes job og har styr på at guide gennem hele processen.
Så er hun utrolig behagelig at snakke med i en svær tid. Mette var tilgængelig 24/7 og svarede med det samme på de spørgsmål vi havde.
1000 tak for at være der for os.
Vi var trygge ved dig hele vejen i gennem.
Christina & Brian.
Varmeste anbefalinger til Mette
Vi havde efter 1 1/2 år, igen brug for Mettes ekspertise, hjælp og skønne væsen, efter vi sagde farvel til vores mor og nu til vores far.
Vi vil helt absolut anbefale på det varmeste Mette... ❤️
Mette møder afdøde og os pårørende med den dybeste respekt og medmenneskelighed måde også de ønsker og de lidt mere særpræget ønsker bl.a. om at skrive, tegne på kisten og de er blevet opfyldt til fulde.
Mette evnede, at fornemme og fange stemningen, humoren, blandt os efterladte, samt huske vores far da vi skulle sige farvel til ham. Mette var med os hele vejen. Det største hjerte af guld ❤️
Tak Mette...du var en engel i en svær tid ❤️
Positiv oplevelse
Vi har kun haft positive ting at sige i forbindelse med bisættelsen af min morfar. Mette er meget omsorgsfuld og hjertevarm og vi var trygge fra start til slut. Alt blev håndteret med den største respekt og professionalisme. Vi blev godt informeret omkring hele processen og har kun oplevet stor støtte i alle de valg der skulle træffes. Der har været en god kommunikation imellem Mette og os som pårørende og vi vil varmt anbefale hende til andre der skulle stå i samme situation.

Risposta di Mettesbegravelser
Kærlig, ærlig og professionel på en varm måde
Ved slet ikke hvad jeg og min familie skulle have gjort uden Mette. Når vi andre tabte overblikket fik Mette os på rette kurs med sit rolige empatiske og kærlige sind. Midt i sorg og kaos lykkes det at få holdt den fineste bisættelse for min far. Kan ikke takke Mette nok, på trods af div udfordringer i over 1 uge blev det en smuk og mindeværdig dag min far blev bisat. Kan varmt anbefale Mette og ikke nok med hun er varm og professionel er Mettes priser meget favorable.
Mette er en kæmpe støtte midt i sorgen.

fik varmt anbefalet Mette
fik varmt anbefalet Mette, men dette har ikke været god oplevelse, bad om den billigste begravelse, den ligger så på ca. 19000kr og ikke nok med det smuttede hun fra kirken mens roserne til bærrene bliv hentet inden i kirken så bærrene nåede aldrig og ligge en rose på kisten, og mit sidste farvel til min egen mor var ca en 500m til 600m henne af vejen der jeg ikke viste hun bare kørte, der påstås hun havde fået lov til at køre af en eller anden men ikke af mig som holde bisættelsen for min mor.......
Nej dette har ikke noget med at jeg ikke har betalt min regning hos dig og jeg nu har en samtale med din advokat, dette er ud lukkende min oplevelse med dig/firma, før og under selve begravelsen. intet med hvad er sket efter.

Professionel
Kan kun anbefale Mettesbegravelser, hun er varm, empatisk, forstående og meget professionel.
Din støtte til min mor var eminent.
Tak for din indsats ved min fars, svigerfars bisættelse
🙏❤️
Bedste hilsner Helle og Allan Winkel Hansen

Jeg kan varmt anbefale Mette
Jeg kan varmt anbefale Mettes begravelser til andre. Mette har hjertet på det rette sted og favnede mig og min sorg da vi desværre skulle tage afsked med min far. Meget professionel men samtidigt menneskelig og varm.
Så de største og varmeste anbefalinger herfra. Tak for at hjælpe i en svær tid.

Risposta di Mettesbegravelser
Mette sørgede for en smuk afsked
Mette sørgede for en smuk afsked for vores mor, hun var meget respektfuld omkring alting, og vi havde en unik og virkelig flot oplevelse til bisættelsen, det er klart 5 stjerner herfra.

Risposta di Mettesbegravelser
Jeg kan varmt anbefale Mette.
Jeg kan varmt anbefale Mette.
Hun har bare været rummelig, inspirende, støttende, menneskelig, et skønt, skønt menneske og samtidig top professionel i forbindelse med min brors nylige bisættelse.
Han fik en unik bisættelse med en smuk farvet kiste, og alt hvad der kunne relateres til ham og hans liv.
Jeg er ikke et sekund i tvivl om at hun elsker sit job 100 %.
Mvh Anne.

Så fin en oplevelse
Da vi sidste år mistede et kært familiemedlem, var det Mette der stod for bisættelsen. 🌹Det var en så behagelig oplevelse. Meget fin og professionel behandling.
5 meget store ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra.

Risposta di Mettesbegravelser
De absolut varmeste anbefalinger til Mette…
For 3 år siden havde vi brug for Mettes ekspertise, hjælp og skønne væsen...
Absolut de varmeste anbefalinger til Mette... ❤️
Ønsker (også de mere særpræget) bliver opfyldt til fulde.
Mette evnede, at fornemme og fange stemningen (og humoren) blandt os efterladte, og var med os hele vejen.
Det største hjerte af guld ❤️
Tak Mette...du var en engel i en svær tid ❤️

Empatisk, støttende og professionel ❤️
Selvom det efterhånden er nogle år siden, skulle Mette hjælpe os med bisættelsen af vores datter. Dette var (gudskelov) Mettes første barnebisættelse, og vi mødte den mest forstående, empatiske og professionelle kvinde i vores store sorg.! De udfordringer der kom i forhold til kistens størrelse og lign., blev løst til ug. ❤️
Vi tænker stadig på Mette med varme i hjertet, for den støtte og det professionelle stykke arbejde der blev udført. ❤️

Stor tilfredshed og tryghed
Mette har ved begge mine døtres bedsteforældres bisættelser udvist enorm empati, og har hurtigt forstået hvordan de enkelte familiemedlemmers forhold var til afdøde, samt deres individuelle behov.
Mette har været der for både børn og voksne, og har støttet alle både før, under og efter.
Mette gør det svære lidt lettere.

Risposta di Mettesbegravelser
Det er snart nogle år siden
Det er snart nogle år siden, men Mettes empati, forståelse og hjertelighed - gjorde den sværeste dag, lettere for os som familie.
Der var ♥️ plads til voksne som børn - og det blev så personligt - det betød så meget.
Her år efter - tænker jeg stadigvæk på hendes kærlige måde at støtte os alle på.
Tak, Mette 🥰

Risposta di Mettesbegravelser
Vi vil helt klart anbefale Mettes…
Vi vil helt klart anbefale Mettes begravelser til andre. Mette er meget kompetent, rar, rolig og lyttende. Hun er god til at tage hånd om både børn og voksne. Hun har nogle rigtig fine idéer til at involvere børnene i det sidste farvel.
Mette har stor respekt for de ønsker vi havde og imødekom os.
Vi fik tillid til Mette og hendes arbejde fra det øjeblik hun trådte ind hos os.
Hendes hjælper er super rar og meget imødekommende.