Metis Supplements NV Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Prima ervaring daar de levering conform belofte is afgeleverd. Postnl heeft ons keurig, meerdere malen per dag op de hoogte gehouden vd levering. Zo konden we onze dag gewoon inrichten zoals we gra... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Zeer snelle levering Ik betwijfel wel of het supplement bij mij helpt. Inslapen gebeurt inderdaad misschien iets sneller maar aan wakker worden elke 3uur wijzigt er voorlopig niets.Ik ben 59 en heb... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Beste Casper, zeker goede service, echter TE GOEDE SERVICE, want ik denk dat ik 2 abonnementen heb lopen. Dus 1 teveel. Vorigemaand nog 3zakjes ontvangen en gisteren terug, allebei betalend. Dus g... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mooi pakket met duidelijke instructies. Ik heb de capsules 2 nachten geprobeerd en het inslapen ging sneller dan gewoonlijk. Mijn 2de probleem nl wakker worden om 3 uur en niet meer kunnen slapen vera... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di vitamine e integratori

Scritti dall'azienda

Metis is een belgisch supplementen bedrijf opgericht door Apotheker D. Christiaen. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak ontwikkelde hij natuurlijke formules origineel voor zijn eigen familie.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

428 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 96% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

263 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Verzending was correct

Verzending was correct. Over het product en de werking zelf is het te vroeg om feedback te geven. Net gestart

Risposta di Metis Supplements NV

Bedankt voor je fijne review! We zijn benieuwd of onze supplementen ook jou verder helpen.

Valutata 3 stelle su 5

De driedaagse test voldeed. Besteld !

De driedaagse test voldeed.
Heb dan ook een eerste bestelling gedaan.
Besteld op 26 oktober.
Verzending loop traag.
Tot op heden 28 oktober 13h30 nog geen info gehoord wanneer mijn bestelling verzonden wordt en gaat aankomen.
In de huidige tijden is dit te traag. Ik zit er namelijk op te wachten.

Risposta di Metis Supplements NV

Beste Renier, bedankt voor je feedback! Ik heb zonet de Track&Trace-code nagekeken en zie dat je zending vandaag tussen 11.30 en 15.30 uur geleverd zal worden.

Stipte levering

Ik heb een abonnement, de supplementen worden op tijd geleverd en de info is duidelijk.

22 ottobre 2025

Risposta di Metis Supplements NV

Bedankt voor je fijne feedback!

Valutata 3 stelle su 5

bij mij werkt het nie zo…

bij mij werkt het nie zo goed,waarschijnlijk zal het ergens anders liggen

24 ottobre 2025

Risposta di Metis Supplements NV

Dag Maurits, jammer om te horen dat onze supplementen voor jou niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd. Slaap is inderdaad iets heel persoonlijks, en het effect van natuurlijke supplementen kan verschillen van persoon tot persoon. De snelheid van het effect kan variëren — hopelijk merk jij ook snel verbetering bij consequente inname.

Snelle levering ,
Goed geslapen
Bedankt

Zal zeker nog bestellen

24 ottobre 2025

Risposta di Metis Supplements NV

Dag Leentje, bedankt voor je mooie review! Met Metis streven we steeds de beste kwaliteit en snelste service na.

Valutata 5 stelle su 5

Ondanks ik hier sceptisch tegenover…

Ondanks ik hier sceptisch tegenover stond. Heerlijk product.
Ik nam normaal altijd benzodiazepinen als ik niet kon slapen, maar dit kon ik niet blijven doen. Dit product werkt veel beter dan metarelax.

Risposta di Metis Supplements NV

Beste Robin, fijn te horen dat onze supplementen jouw slaapkwaliteit helpen verbeteren!

Zeer tevreden

Zeer tevreden

Risposta di Metis Supplements NV

Fijn om te horen dat alles vlot verloopt bij jou, Heidi!

Vlugge service

27 ottobre 2025

Risposta di Metis Supplements NV

Bedankt voor je mooie review, Ingrid! Met Metis streven we steeds de beste kwaliteit en snelste service na.

het werkt

snel en correct

Risposta di Metis Supplements NV

Fijn om te horen dat alles naar wens verloopt!

Valutata 5 stelle su 5

slaaploosheid na vijf jaar krijgt een oplossing

Inderdaad, de beste feedback, eerlijkheid, dienstbaarheid, vriendelijkheid en behulpzaamheid. Om reden dat de resterende dagen van oktober nogal hectisch zijn, zal het proefpakket de eerste dagen van november worden ingenomen; indien tevreden over het resultaat zal een bijkomende bestelling volgen.

Risposta di Metis Supplements NV

Dag Paul, bedankt voor je review. Hopelijk ben jij binnenkort ook verder geholpen met onze Metis-supplementen.

Valutata 3 stelle su 5

levering was correct en snel maar de…

levering was correct en snel maar de supplementen werkten niet voor mij

20 ottobre 2025

Risposta di Metis Supplements NV

Dag Ronny, jammer om te horen dat onze supplementen voor jou niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd. Slaap is inderdaad iets heel persoonlijks, en het effect van natuurlijke supplementen kan verschillen van persoon tot persoon. De snelheid van het effect kan variëren — hopelijk merk jij ook snel verbetering bij consequente inname.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più