Jeg købte en bil i dec 24 og har nu et år efter opgivet at få det ladekabel og special værktøj til hjulbolte, som de glemte at levere med bilen. Har ringet 30+ gange og fået den ene undskyldning eft... Leggi di più

Super god kundeservice og oplevelse med Jonas fra Mester Bilgruppen. Jeg købte en Mercedes C220d fra 2015, som efter køb har haft nogle små problemer. Uden tøven har Jonas faciliteret udbedring af d... Leggi di più

Jeg kan varmt anbefale Mester Bilhuset Tåstrup . Jeg har følt mig tryk gennem hele bilkøbet pga. deres utrolig Kompetente og dygtige bilsælger , De har leveret 1 meget flot og velkørende Renuelt Z... Leggi di più

Købte en tesla fra mester bilhuset. Der var nogle problemer med papirarbejdet, men Jonas er virkelig en ærlig og rar mand. Han tilbød ligeledes en lånebil, pga forsinkelsen. Ellers var hele forløbet g... Leggi di più

1. Rivenditore di auto

''Vi handler med med alt fra brugte biler til nye biler. med mere end 25 års erfaring i branchen kan vi garantere en god kunde oplevelse''

4,0

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Forhandler med gode priser og højt service niveau

Jeg har været meget tilfreds med hele oplevelsen fra forhandling, til køb, og til levering.
Bilen er blevet synet, og serviceret hos et autoriseret værksted inden levering.
I forhandlingen blev der medtaget aftagelig krog, der var ikke aftalt fabrikant, men det var heller ikke nødvendigt da forhandleren sørgede for at krogen var et kvalitets mærke.

Jeg kan med ro & is maven anbefale Mester-Bilhuset i Taastrup til familie og venner, da min oplevelse har været så god!

5 maggio 2024

God og ærlig service

God og ærlig service. Vi er meget glade for vores nye bil. Tak for rette vejledning og service

2 maggio 2024

Kære Cathrine Seeger

Vi er dybt taknemlige for din femstjernede vurdering og den positive anmeldelse af vores firma.

Din feedback betyder meget for os, og vi værdsætter, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi arbejder konstant på at sikre fremragende kundeoplevelser.

Det vil glæde os at kunne byde dig velkommen igen en anden gang, når du skal købe din næste drømmebil.

A great experience. Highly recommended

I bought my first car in Denmark from Jonas and I can't recommend his dealership enough. Jonas is very helpful and trustworthy and clearly wants to take great care of his customers.

2 marzo 2024

Dear Jake

We are deeply grateful for your five-star rating and the positive review of our company.

Your feedback means a lot to us and we appreciate you taking the time to share your experience. We are constantly working to ensure excellent customer experiences.

It will be our pleasure to welcome you again another time when you need to buy your next dream car.

With best regards,

Good experience

We got free candy, very good service, and good cleaning. There was free water and coffee, the car was in nice shape. BUT the brakes were very had but that's part of the car. highly recommended.

5 maggio 2024

Dear Bhupal

With best regards,

Søde og rare

Søde og rare. Rigtigt behagelig oplevelse.

3 maggio 2024

Kære Emil

Mester Bilhuset Gruppen

Jeg har lig købt Skoda Karoq igennem…

Jeg har lig købt Skoda Karoq igennem Jonas og har fået virkelige god service vil klart anbefale andre til at handle der.

1 maggio 2024

Kære kunde

Kan varmt anbefale mesterbilhus

Kan varmt anbefale mesterbilhus, de er altid venlige og imødekommende.
Man kan mærke at de gerne vil have at kunderne er tilfredse med deres bilkøb.
Jonas gør et fantastisk arbejde, og han er altid flink og venlig.
Så fem stjerner herfra.
Jakob Andersen.

28 aprile 2024

Kære Jakob

Mester Bilhuset Gruppen

Super god service hele vejen igennem

Super god service hele vejen igennem! Ville klart handle her igen og anbefale andre at gøre det samme.

27 aprile 2024

Kære Annika

Mester Bilhuset Gruppen

Jeg havde en rigtig fin oplevelse og…

Jeg havde en rigtig fin oplevelse og fik leveret flot bil. Jonas var flink og hjælpsom.

4 marzo 2024

Kære Anders

MB GLB 200d

MB GLB 200d
Meget tilfreds handel for os. Venlige og imødekommende. Kan varmt anbefales.

17 marzo 2024

Kære Hanne

Fantastisk service

Fantastisk service.

15 marzo 2024

Kære Nana

Vi håber alt går godt med din bil.

Rigtig god oplevelse!

Jonas fra Mester Bilhuset gjorde det til en rigtig god og tryg oplevelse for os at købe vores nye bil. Den fik rettet en lille bule og blev lakeret helt lækkert inden levering. Jonas sørgede endda for at levere bilen hurtigere end aftalt og med blomster til os. Nu er vi flyvende i vores nye slæde, tak!
Kan helt sikkert anbefale at købe bil her! 🤸

15 marzo 2024

Kære Mia

Kan varmt anbefales

Først mange tak for en god handel.
Min mand og jeg oplevede god handel og service i vores ønske om bilkøb af en Kia Niro elbil, samt salg af egen bil.
Jonas var imødekommende og kompetent i sit virke. Vi oplevede at få en tilfreds byttepris for vores egen bil.

Vi vil klart anbefale Mester-Bilhuset til andre.

7 marzo 2024

Kære Jeanne

Mester Bilhuset Gruppen

Tak til mester bilhuset og sælgeren…

Tak til mester bilhuset og sælgeren Jonas for en god oplevelse.
Min lille familie er meget glad for Kia optima's ekstra udstyr, gode plads og bagrum.
Rigtig god service og klargøring ( vi kom til at hente den en dag for tidligt) - men de gav den lige ekstra gas og sørgede for at den stod klar efter et par timer, så vi ikke skulle køre den lange vej hjem og retur dagen efter .

Meget trygt at alt blir tjekket og skiftet inden udlevering - og de sørger for at alt er i orden.

Tak for handlen.
Vh Tessa

29 febbraio 2024

Kære Tessa

Har idag hentet en Passat

Har idag hentet en Passat, som jeg købte af Jonas.
Dygtig og engageret person.
Dejlig service

2 marzo 2024

Kære Tina

Meget overbevisende service!

Købte en Mercedes A250e af Mester Bilhuset via Jonas. Fik en rigtig god service og en superflot bil til afhentning. Under klargøring opdagede Jonas en ridse som efterfølgende blev udbedret og hele døren nylakeret - meget overbevisende service.
Kan 100% anbefale Mester Bilhuset.

27 febbraio 2024

Kære Dennis

God behandling

God behandling. God service. Styr på tingene. Kan klart anbefale andre at købe bil her.

22 febbraio 2024

Kære Lone

Alt godt :-)

God, vidende og skarp behandling ifbm med køb af Aiways U5. Et mindre problem med bilen blev håndteret med kulance og rettidig omhu. Alt er godt :-)

15 febbraio 2024

Verdensklasse service fra Jonas!

Købte dags dato en Honda Civic Tourer af Mester Bilhuset gennem Jonas, og fra start til slut har service været i orden!
Jeg fik opfattelsen af at det er et rigtig dygtigt team som går virkelig højt op i at yde den bedste service!
Bilen er lige som den skal være, men da Jonas opdagede en ridse på kofangeren, tilbød de at jeg kan komme igen en anden dag og få bilen klargjort og poleret, så ridsen bliver udbedret.

Kan virkelig kun anbefale Mester Bilhuset!

7 febbraio 2024

Tak for handlen!

Købte en Skoda Enyaq i december ved Mester Bilhuset af Jonas til en rigtig god pris.
Fik en god byttepris for min bil og alle aftaler blev overholdt.
Super flinke og serviceminded personale.
Tak for en god handel!

5 dicembre 2023