For en god energi som fylte heimen min no. Fikk en eske me masse flotte krystaller å steiner. E har allerede funnet plass for de fleste kor e ønske dem ska stå. E takknemlig for den pakken s... Leggi di più

Det var en liten konstruksjonsfeil på produktet jeg kjøpte, jeg mener liten, som fort kan skje med stort volum. En bagatell som Kundeservice håndterte på en utmerket måte. Jeg er kjempefornøyd. Ikke a... Leggi di più

Fantastisk service og rask levering. Enkelt å få kontakt om det skulle være noe ang. bestillingen eller du har spørsmål. Om du er litt usikker på om produktene er rette for deg, anbefaler jeg... Leggi di più

MerKaba er pålitelig. Snarlig med sendinger. Veldig god kundeservice. Hyggelige og medmenneskelige mennesker i kundeservice. Alltid fornøyd med vare. Har enda ikke mått på noen store problemer, så får... Leggi di più

1. Negozio di articoli feng shui

Velkommen til en hyggelig handel! Håper våre produkter kan være til inspirasjon og glede. Merkaba er en norskeid nettbutikk som satser på lave priser, god service og rask levering. Her vil du finne mange forskjellige produkter og nye varer vil komme inn hele tiden. MerKaBa.no ønsker å legge til rette for at du kan ta steget videre i din egen søken og personlige utvikling. Velkommen til din alternative butikk på nett --- Nettsiden MerKaBa.no driftes gjennom firmaet Rasehund AS: Vetlandsveien 8, 0671 Oslo, Org.nr: 998070198

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Enkelt å bestille

Enkelt å bestille, tjapp levering med en hyggelig hilsen og en uventet liten gave i pakken. Godt emballert og uten skade. Følger med på siden din da der er mange fine og spennende gjenstander.

29 novembre 2025

Steingo Handel.

Har mottatt superfine steiner. Kjenner dem hjelper meg i kverdagen . Å de begynner å få sin plass.
Så æ vil anbefale Deg å handle hos Merkaba på Live på facebook å på deres Nettside.
Superservice å hjelp til å lære om hba steknene kan hjelpe mot å for .

28 novembre 2025

En Go energi som fylte heimen min…

E har allerede funnet plass for de fleste kor e ønske dem ska stå.
E takknemlig for den pakken som kom idag. Måtte åpne me engang .
Angre ikke på kjøpene kan æ si .

Bli nok en handel seinere ❤️

ANBEFALES PÅ DET VARMESTE.

5 dicembre 2025

Anbefales.

Rask levering, forsendelsen var godt emballert (inneholdt glass) og varene vr som forventet. Skulle jeg ha trengt å returnere noe eller hatt spørsmål, var ko takt info lett tilgjengelig. Anbefales veldig!

20 novembre 2025

Rask levering

Super opplevelse, rask levering og god kundeservice. Jeg tror, etter mine grundige undersøkelser, at varene jeg kjøpte er ekte attåt!

I stedet for å bestille via JOOM, bestiller jeg heretter direkte fra dette stedet. Lettere å få kontakt med om det er noe.

5 novembre 2025

Rask levering

Rask levering. Fikk det jeg hadde jeg bestilt og det var veldig hyggelig med en liten gave med personlig hilsen.

23 luglio 2025
Logo di Merkaba

Risposta di Merkaba

Hei Irene,

Vi har sendt pakken som norgespakke med sporing og vi har sendt deg sporingsnummeret etter forespørsel på mail. Pakken kan hentes på Rema1000, Nedre Rommen.
Posten har også tidligere sendt melding til mobilnummeret som ble oppgitt ved bestilling.
Ønsker deg en fin dag.
Med vennlig hilsen MerKaBa.no

En butikk en liker å besøke

Greit å finne det man leter etter, enkelt og bestille. Kjapt ekspedert og rask levert.
De har alt en kan tenke seg og mere til. Så får du alltid en gave og et håndskrevet koselig takkekort, som takk for at en handler hos de. Jeg setter utrolig pris på både gaven og kortet. Tusen takk.

30 giugno 2025