Scopri cosa dicono le persone
Utrolig lange svartider. Skrev til deres kundeservice for over tre uger siden - og har stadig ikke fået svar. Skrev igen i denne uge - stadig intet svar. Returnerede en t-shirt, da den var ufattelig l... Leggi di più
Merchhub - I reagerer åbenbart ikke, når man skriver på kontaktformularen på jeres side. Har købt en julegave ordre #6704 hos Merchhub for en uge siden - De har bare glemt at sende den til mig, så... Leggi di più
Jeg lavede en bestilling uden at tjekke op på anmeldelserne først. Fik rigtig dårlige nerver da jeg læste anmeldelserne efterfølgende. Jeg vil til gengæld gerne tilføje at jeg er yderst tilfreds m... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Få merchandise fra de største kunstnere på musikscenen både fra Danmark og udlandet, og også merch fra comics og film brands. Der forhandles et stort udvalg fra t-shirts, hoodies, caps og tøjpatches til magneter, nøgleringe, slipmats, sweatshirts og meget mere. Alt er officielt merchandise til gode priser og markedets billigste fragt. Køb i dag hos www.merchhub.dk
Informazioni di contatto
Odensevej 39, 4000, Roskilde, Danimarca
- kundeservice@merchhub.dk
- merchhub.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Langsom leveringstid
Jeg er tilfreds med produktet, dog er jeg skuffet over at den ikke nået frem til jul, specielt når man bestilte to uger inden. Så travlt kan i da heller ikke have.
Er helt tilfreds
Havde ikke handlet på Merchhub før og undrede mig over de meget blandede anmeldelser. Jeg tog chancen og købte en t-shirt. Leveringstiden var lidt længere (12 dage i alt), end de lovede, da jeg købte, men der var rigtig god information fra Merchhub undervejs. Allerede dagen efter bestilling, fik jeg mail om, at leveringen tog lidt længere tid, fordi den skulle bestilles hjem fra udlandet. Jeg modtog den i dag, og både stoffet og printet er i rigtig god kvalitet. Og tilmed til en god pris, så jeg er tilfreds.
Eksisterer firmaet overhovedet?
Eksisterer firmaet overhovedet?
Jeg har bestilt OG betalt for en vare.
Der går en uge - der går to uger og jeg hører intet fra firmaet.
Jeg skriver derfor til deres "kundeservice" som er den eneste måde for kommunikation man kan have med firmaet - ja altså hvis de svarede.
Jeg har netop sendt min tredje mail idag, da jeg ikke gider vente mere.
Når et firma ikle gider svare, så gider jeg ikke handle med dem.
Jeg vil gerne have mine penge retur!!
Og så vil jeg anbefale dig ALDRIG at bestille varer derfra.
Har kun haft gode oplevelser med Merchhub
Jeg har bestilt fra Merchhub.dk fire gange i år og der har ALDRIG været nogle problemer!
ABSOLUT TILFREDS!
Jeg vil til gengæld gerne tilføje at jeg er yderst tilfreds med service og køb! Jeg sendte dem en mail og fik svar indenfor et par timer. Min ordre var pakket, sendt afsted og leveret indenfor en uge.
Det er ærgerligt at så mange har haft dårlige oplevelser og forhåbentlig er der rettet op på det hele for jeg har absolut intet at beklage mig over!
Hvor er min ordre??
Hej
Jeg har bestilt via jeres hjemmeside og fået en ordrebekræftelse men siden da har jeg aldrig hørt noget fra jer???
Jeg har også skrevet mail til jer om denne.
Nu prøver jeg vis dette i håb om at nå frem til jer?
Ordre 8213….
Jeg havde godt set de dårlige…
Jeg havde godt set de dårlige anmeldelser, men min niece ønskede sig en bestemt t-shirt, så vi tog chancen. Fik hurtigt besked om at leveringen var forsinket 10-14 dage men at jeg bare kunne besvare mailen ved spørgsmål. Det gjorde jeg så, men har som frygtet ikke fået svar. Det er ubegribeligt for mig at man gider at have en forretning, der åbenbart ikke kan sælge de varer de har i butikken. Tænker ikke engang at jeg behøver at forsøge at annullere ordren, for den kommer ikke alligevel og der kommer nok heller ikke svar.
Dårlig oplevelse
Jeg bestilte d 24/6 to t-shirts og en kasket på merchhub, og hvor der stod levering indenfor 10-14 hverdage. Jeg havde forinden været i dialog med dem omkring str på t-shirts, hvor de havde svaret hurtigt og brugbart. Efterfølgende hører jeg ikke noget. Jeg rykker for opdatering både gennem deres kontaktformular og sender mails. Samlet tror jeg først, jeg efter 4. forsøg på kontakt får svar d 17/7 om, at de afventer en leverance og derefter sender mine varer. I dag d 20/7 har jeg så kunnet hente mine varer, men til min store overraskelse mangler den ene t-shirt, og på ordresedlen står der “desværre udsolgt - fratrækkes ordrebeløb”. Jeg finder hele forløbet meget utilfredsstillende på alle parametre - ventetid, manglende information, manglende svar på forespørgsler og nu manglende vare uden information herom heller før åbning af pakken. Alt i alt uprofessionelt og ikke særlig kundeminded. Jeg kommer ikke til at handle der igen.
Forventet leverings tid på 10 dage og…
Forventet leverings tid på 10 dage og har ikke modtaget noget som helst efter 25 dage, og så ikke mindst kontaktede jeg dem på deres mail efter 2 dage hvor at de overhovedet heller ikke har svaret, virkelig dårlig service, kan overhovedet ikke anbefales!
Ville ikke anbefale!!…
Bestilte to t-shirts og fik kun den ene, på følge sedlen stod der at den var udsolgt, men det havde de ikke skrevet til mig før jeg fik pakken. Så står man der og mangler en julegave. Dårlig service, ville ikke anbefale!!😡🤬👎👎
Hvornår får jeg min T-shirt ? Min nevø mangler sin julegave🎄😢
Har købt en julegave ordre #6704 hos Merchhub for en uge siden - De har bare glemt at sende den til mig, så min nevø kunne få sine julegave i aften. Jeg skrev på deres kontaktformular - den har de også ignoreret.
Skidt skidt kundeoplevelse hos Merchhub.
Hurtig levering og gode priser
God pris og hurtig levering - kom 1,5 dag ish efter jeg havde bestilt.
Jeg var lidt nervøs for at bestille derinde fra efter jeg havde læst mange dårlige anmeldelser, men jeg havde en super oplevelse.
Yderst langsom og tvivlsom levering.
Bestilte den 13. april en t-shirt og fik besked om 10-14 dages leveringstid. Efter at have rykket for et leveringstidspunkt fik jeg den 2. Maj besked om at den ville blive afsendt dagen efter. Har dem nu mistænkt for at have oprettet en forsendelse og tracking nummer. Fik den 4. Maj besked om at ordren var pakket og klar til afsendelse, og skulle være hos mig i løbet af 1-2 dage. Men ordren står her den 9. Maj stadig kun som registreret.
Lang leveringstid og dårlig service
Jeg bestilte to t-shirts for tre uger siden. De er stadig ikke modtaget, og jeg kan se på hjemmesiden, at de ikke er klargjort endnu. Men det værste er, at Merchhub ikke svarer på mine henvendelser. Jeg har skrevet til dem tre gange, men får intet svar. Virkelig dårlig service.
Dårlig kundeservice og ingen oplysninger om manglende vare og forlængede leveringstider
Jeg bestilte to t-shirts som julegaver d. 1. december 2022. Den oplyste forventede leveringstid var 7-12 hverdage, hvorfor det skulle være muligt at modtage bestillingen før jul.
Jeg hører intet om, at den forventede levering ikke kan overholdes.
Min bestilling afsendes først d. 30 december 2022, hvor jeg så kun modtager den ene t-shirt. På følgesedlen, har de - med kuglepæn - skrevet "Desværre udsolgt".
Jeg har ikke modtaget besked på, om jeg overhovedet ønsker at modtage bestillingen, når jeg ikke kan modtage den samlede bestilling.
Kundeservice der er under al kritik.
Jeg skriver til dem både d. 19. og 27. december for at høre, hvornår de forventer at afsende bestillingen. Jeg modtager aldrig svar.
Jeg synes det er for dårligt at de ikke…
Jeg synes det er for dårligt at de ikke svarer på mail, når man henvender sig. Jeg har sendt 3 stk.
Fik en mail den 12.dec, at levering var 7 - 14 hverdage, men jeg har ikke modtaget noget endnu.
ALDRIG HAR JEG FÅET SÅ DÅRLIG SERVICE
ALDRIG HAR JEG FÅET SÅ DÅRLIG SERVICE. D.13 december købte jeg julegave til min datter på deres webshop. Nu har vi den 3 januar og jeg har stadig ikke modtaget hverken pakken eller mails fra dem. De svare ikke tilbage, og jeg er gal. Hvad er meningen!!!! VÆRSTE SERVICE!! Snyd og bedrag er hvad det er…..
What can I say
What can I say? A complete waste of time. Ordered a t-shirt, for Christmas present, three weeks ago, and still not arrived.
The worse thing though, is that I have e-mailed them four times just to ask if the item will arrive in time for Christmas, without a single word of response.
If they are having problems delivering, it would be irritating of course but please just let us know the situation. Especially when I try to make contact.
Har nu ventet i over 2 måneder på 2 stk…
Har nu ventet i over 2 måneder på 2 stk t- shirts. Ingen respons på mails.
Hold jer langt fra denne side.
Elendig kundeservice og leveringstid.
Elendig kundeservice og leveringstid.
I dag er det en uge siden, jeg blev lovet at min t-shirt kom på lager. Jeg får ikke svar fra kundeservice eller den vare jeg har betalt for. Lad være med at handle med dem - de holder ikke hvad de lover.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.