2,5

3 stelle
2 stelle
1 stella

Slechte service, waardeloze kwaliteit

Mijn zoon van 14 had een tshirt voor mijn verjaardag besteld van Racoon. na ontvangst bleken er kleine pigmentvlekken in het tshirt te zitten (creme shirt met zwarte vlekjes). Ook was de maat xxl duidelijk een chinese maat en geen europese. Na een mail hierover met foto:s te hebben verstuurd was het antwoord enigszins lachend: dat hoort zo, is rustiek. Indien u het tshirt terug wilt sturen kan dat maar wel tegen eigen kosten. Leveren van een slecht product en dan ook nog moeten betalen om te retourneren. Op een mail hierover dat ik dat niet vond kunnen geen reactie meer gehad. We hebben bij een concert van Racoon 2 tshirts en 1 trui gekocht die prima waren. Dit komt meer in de buurt van Ali Express. Ik snap niet dat Racoon met dit bedrijf in zee is gegaan. Zware teleurstelling vooral voor mijn zoon van 14.

27 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Maand moeten wachten en uiteindelijk geld terug gevraagd

Na het concert van Acda en de Munnik een hoodie besteld. Na 2 weken nog niks gehoord, na mailen en bellen kreeg ik uiteindelijk reactie dat het de week daarop bij m&e binnen zou komen en verzonden worden. 2 weken daarna had ik nog steeds niks gehoord/niks binnen. Gebeld en toen kreeg ik te horen dat mijn bestelling niet was doorgezet naar de drukker. Ik heb aangegeven dat als het nog langer zou duren ik liever de bestelling annuleer. Later die dag kreeg ik een mail dat het nog 2 weken zou duren voordat mijn hoodie klaar/bedrukt zou zijn. Uiteindelijk wel geld teruggekregen.
Duurde dus veel te lang en pas na meerdere keren contact van mijn kant duidelijkheid gekregen! Bestel hier niet!

12 novembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Perfect! Besteld op donderdagavond, zaterdag werd het al in de brievenbus bezorgd. Terwijl er een veel langere verzendtijd bij stond. Printje op de shirts ziet er goed uit. Helemaal tevreden.

24 agosto 2024
Valutata 5 stelle su 5

Alles in orde.

Enige site waar ik een specifieke lp kon vinden. Enig vindbare review was de andere op deze site van 1 ster dus eerst wel sceptisch over de site. Uiteindelijk gewoon besteld en 36 uur later de lp al in huis. Perfect!

24 gennaio 2024
Valutata 1 stelle su 5

De bestelling is nog steeds niet geleverd

Twee bestellingen van een maand geleden heb ik nog steeds niet ontvangen. Dat gaat over een bedrag van meer dan €100. Als ik een mail stuur waar de bestelling blijft reageren ze dat begin deze week het verstuurd wordt. Maar dat is nog steeds niet gebeurd. Na deze review en nog een mailtje heb ik hem uiteindelijk wel ontvangen op 15 December. Dus binnen twee dagen kan het wel ineens. De hoodie is alleen anders dan de bestelpagina aangeeft tijdens het bestelproces. Niet zo dik en de touwtjes zijn heel anders:(

13 dicembre 2023
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più