Top kwalitiet. Top service, 1 ste keer in 2 jaar dat ik een elektrisch product koop waar ik het oplaad blokje naast de altijd inbegrepen oplaad draadje krijg, echt onverwacht en verbaast, hiernaast d... Leggi di più
Menwithstyle is en top bedrijf. Ze leveren kwalitatief zeer goede spullen. Service en correcte levering en bovendien snel ook. Dit bedrijf staat bij mij hoog in het vaandel. Mijn complimenten. Ech... Leggi di più
Ik wacht al meer dan een maand op mijn geld terug en ze negeren a mijn mails en moest zelf transport van België naar NL betalen en zij gingen terug betalen!! Niet dus..berichten worden gelezen zond... Leggi di più
Inmiddels 4 elektrische scheer beurten verder, na ruim 60 jaar met scheermesjes e.d. gewerkt te hebben, is mijn ervaring voor wat betreft het electrisch scheren redelijk positief, het duurt wel langer... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Men With Style is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Bodygroomers, Scheerapparaten en Trimmers en is door meerdere onafhankelijke sites tot beste getest.
Zijlstraat 5, 4811 RZ, BREDA, Paesi Bassi
- 0624323239
- Info@menwithstyle.nl
- menwithstyle.nl
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Eerlijk vertellen dat het niet geheel…
Eerlijk vertellen dat het niet geheel pijnloos is. Er kan wel eens een velletje tussen komen
Korting gekregen op nieuw product omdat…
Korting gekregen op nieuw product omdat de garantie was verlopen.
Scheerapparaat deluxe 1 Juni 2024…
Scheerapparaat deluxe 1 Juni 2024 gekocht en bevalt goed echter binnen het jaar is de scheerkop kapot gegaan en dit zat volgens de verkoper niet in de garantie wat vreemd is want er staat duidelijk 3 jaar garantie.
Nieuwe scheerkop kost 19.95 dus gelijk een nieuwe besteld want heen en weer gezeur over de garantie is kostbaarder dan een nieuwe aanschaffen, vandaar 3 sterren.

Risposta di Menwithstyle.nl
Snelle en correcte levering
Een geweldige service …
Op vrijdag via de site het defecte product (10 mnd oud) aangemeld incl. een filmpje van het probleem. Op woensdag via de post een nieuwe ontvangen. Helemaal top!
Geen enkel probleem gehad
Geen enkel probleem gehad, eerlijk gezegd een 10 van mij, ook voor het antwoorden van mijn e-mails
Fijne service goed geholpen
Ik ben er heel tevreden mee
Waar ik erg tevreden mee bent is dat mijn bestelling die ik heb gedaan ook volledig goed ik behandeling is genomen maar uiteindelijk daarna ook prima bij mij inmiddels is aangekomen veel dank daar nog voor! Met vriendelijke groet. Dhr. K. van Duijn
Waardeloos apparaat
Waardeloos apparaat, ik zette het in m'n kruis met de "veilige" elitekop en sneed m'n zaakje direct open. Je edele delen electrisch scheren is een utopie. Ik gebruik gewoon m'n Gilette Intimate mesje veel veiliger. Geldverspilling dit
Na wat strubbelingen met hulp van goede…
Na wat strubbelingen met hulp van goede medewerker alles goed gekomen scheerapparaat werk weer zoals het hoort.
Top mooi op tijd geleverd
Perfecte afhandeling na een defect…
Perfecte afhandeling na een defect apparaat. Top kerel aan de lijn gehad en goed geregeld.
Nou ik heb niks geleverd gekregen
Nou ik heb niks geleverd gekregen
Dus wat moet ik beoordelen

Risposta di Menwithstyle.nl
Top service en product
Eindelijk echt glad !!!
Het product wat ik wilde, was uitverkocht, maar bij contact met MWS werd er gelijk actie ondernomen en kon ik het alsnog direct bestellen. Ik ben er enorm blij mee. Ik heb door de jaren heen, tot overmaat van "ergernis" van mijn vrouw, talloze shavers en trimmers gekocht van alle bekende merken waar ik nooit tevreden mee was. Het was nooit glad, altijd met een scheermesje erachteraan, maar ik moet eerlijk toegeven dat dit voor mij de beste shavers en trimmers zijn die ik ooit heb gebruikt. Ook de hele lijn vind ik fantastisch, ziet er goed uit. Mijn complimenten voor de producten, de lijn en de service.
Snel geleverd
Snel geleverd en mijn vragen werden snel en duidelijk opgelost.
Apparaat is makkelijk te bedienen en handig.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.