Valutata 5 stelle su 5

Wat ben ik ontzettend blij met mijn Vacushape-apparaat voor thuis! ❤️ Vanaf het eerste contact met het bedrijf ben ik ontzettend fijn geholpen. Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd en ook... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering, via track en trace, goed te volgen , het is een multipurose snijplank. Kan alles erop doen: snijden fornuis cover- deeg rollen- hete pan onderlegger gebruiken .... handig in keuken ge... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag zijn we voor de eerste keer bij Plonzzz Baby Spa geweest met onze kleine en wat hebben we een fijne tijd gehad! Er wordt echt de tijd voor je kleintje genomen en er wordt goed gekeken... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Als nieuwe klant werden we met een zeer grote glimlach ontvangen door een hele vrolijke meneer. We werden daarna bij de kassa ook geweldig met humor geholpen. De 2e keer was het wederom leuk, dus je i... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di arredi e di design d'interni

Scritti dall'azienda

Melandi is gespecialiseerd in het aanbieden van rustgevende producten en innovatieve gadgets die het dagelijks leven verrijken en vereenvoudigen. Ons assortiment varieert van stressverlagende items tot handige slimme huishoudelijke apparaten, allemaal ontworpen om uw dagelijkse routine aangenamer en moeitelozer te maken.

4,6

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 90% delle recensioni negative ricevute

snel en goed bezorg

14 maggio 2026

Beste Henri,

Bedankt voor uw review!

Wat fijn om te horen dat uw bestelling snel en goed is bezorgd. Daar doen wij ons best voor!

Alles top

Alles
super goed

Beste klant,

Bedankt voor uw review

Geweldig om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent.

Bedankt voor uw vertrouwen in Melandi en graag tot ziens.

Valutata 5 stelle su 5

keurig op tijd geleverd en…

keurig op tijd geleverd en prijs/kwaliteit realistisch. Het werkt perfect en oogt hedendaags

14 maggio 2026

Beste Patrick,

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat alles keurig op tijd is geleverd en dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding.

Valutata 1 stelle su 5

Weer een Chinees dus lang wachten op…

Weer een Chinees dus lang wachten op product, heb het niet kunnen vinden voor de bestelling jammer.

Beste Teunissen,

Bedankt voor uw feedback.

Jammer om te horen dat de levertijd niet volledig aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wij begrijpen dat u uw bestelling het liefst zo snel mogelijk ontvangt.

Wel willen wij graag verduidelijken dat wij een Nederlandse webshop zijn en ook een Nederlands retouradres hanteren. Wij proberen onze verzendtijden vooraf zo duidelijk mogelijk op onze website te vermelden, zodat klanten weten waar zij rekening mee kunnen houden.

We nemen uw opmerking zeker mee om onze communicatie verder te verbeteren en bedanken u voor uw feedback én uw vertrouwen in Melandi.

Goed product

In eerste instantie duurde het extreem
Lang , toen review achter gelaten wat ik daarvan vond. 2 dagen daarna mail gekregen met uitleg. En kort daarna product ontvangen.
Daarvoor 5 sterren
Uitleg :
Product is van katoen en sterk mooie print en qua functie erg goed. Materiaal is van goede kwaliteit
Het voelt ook niet belastend aan voor nek/schouder en het ondersteund goed tijdens tillen kortom erg prettig om te gebruiken voor de kleintje die niet willen lopen.

Beste Moeky,

Bedankt voor uw uitgebreide en eerlijke review!

Fijn dat we alsnog duidelijkheid hebben kunnen geven over de vertraging en dat u het product kort daarna heeft ontvangen. We waarderen uw begrip hierin enorm.

Daarnaast is het geweldig om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit, het comfort en het gebruiksgemak van het product.

Bedankt voor uw vertrouwen in Melandi en veel plezier ermee!

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering, goede communicatie, goed product

15 aprile 2026

Beste Stefanie,

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering.

Valutata 5 stelle su 5

Geen problemen bij de levering

Geen problemen bij de levering. Op tijd en compleet.

25 aprile 2026

Beste Lidie,

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat alles zonder problemen, op tijd en compleet is geleverd. Daar doen wij ons best voor!

Valutata 5 stelle su 5

De levering duurde wat lang maar was…

De levering duurde wat lang maar was netjes verpakt en zo mooi matriaal doet echt alles zoals op de filmpjes

1 maggio 2026

Beste Jolanda,

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van het product en dat het doet wat u ervan verwachtte.

Bedankt voor uw geduld rondom de levering en veel plezier met uw aankoop!

Valutata 4 stelle su 5

Goed product

Ben tevreden met de bestelling

Beste Silvia,

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling en het product goed bevalt.

Oplossingsgerichtheid was top

Ik vond de kwaliteit van het item dat ik bestelde niet goed maar dit werd correct opgelost door gratis een nieuwe te sturen , ik hoop dat dit langer meegaat.
Tijd van bestelling tot levering kan wat beter

4 maggio 2026

Beste Kurt,

Bedankt voor uw eerlijke review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de oplossing en onze service. Uiteraard vinden wij het jammer dat het eerste item niet aan uw verwachtingen voldeed, maar we zijn blij dat we dit correct voor u hebben kunnen oplossen.

Ook bedankt voor uw feedback over de levertijd. We nemen dit zeker mee om onze service verder te verbeteren.

Bedankt voor uw vertrouwen in Melandi en we hopen dat u veel plezier heeft van het nieuwe product!

Valutata 5 stelle su 5

Alles was zoals in de advertentie

Alles was zoals in de advertentie. Dus super tevreden!!

2 maggio 2026

Beste Patricia,

Bedankt voor uw enthousiaste review!

Wat fijn om te horen dat alles volledig aan de verwachtingen voldeed en precies was zoals in de advertentie. Daar doen wij ons best voor!

Valutata 1 stelle su 5

Misleiden via Melandi's facebook pagina

Op 13 april heb ik een KIDS MELODY speelmat besteld. Pas op 28 april werd deze geleverd. Ik was zeer teleurgesteld. De verpakking was dun en gekreukt, en de inhoud bleek van slechte kwaliteit te zijn. Bovendien kwam het product uit China.
Daarnaast ontdekte ik dat gelijkaardige producten elders veel goedkoper worden verkocht. Er werd ook beweerd dat de oorspronkelijke prijs 100 euro was en dat het product afgeprijsd werd naar 50 euro, maar dit lijkt misleidende reclame!
Retourneren is erg lastig vanwege de strenge voorwaarden en de hoge verzendkosten, die volledig voor eigen rekening en risico zijn. Als het pakket hen niet bereikt — wat goed mogelijk is — krijgt u geen geld terug.
Daarom heb ik besloten het product toch te houden, maar ik voel mij zeer misleid en zal hier nooit meer bestellen.

Beste Shata,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons te horen dat het product niet volledig aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Wij willen graag enkele punten verduidelijken. De levertijd van uw bestelling viel binnen de verzendtijd die vooraf op onze website vermeld stond. Uiteraard begrijpen wij dat wachten op een bestelling soms als lang kan worden ervaren.

Daarnaast doen wij ons best om alle producten zorgvuldig te verpakken. Helaas kan transportschade aan de verpakking in uitzonderlijke gevallen ontstaan tijdens de levering, iets waar wij zelf niet altijd invloed op hebben.

Ook willen wij graag benadrukken dat ons retouradres zich gewoon in Nederland bevindt en niet in China. Retourzendingen kunnen worden gestuurd naar:

Melandi
Prinshendrikstraat 6
2411 CT Bodegraven
Nederland

Onze retourvoorwaarden en procedure zijn transparant terug te vinden op:

Verder proberen wij onze prijzen, acties en productinformatie altijd zo duidelijk mogelijk te communiceren. Wij vinden het jammer dat dit door u anders is ervaren.

Wij nemen feedback serieus en staan altijd open om samen naar een passende oplossing te kijken via onze klantenservice.

Allang een wens

Allang een wens: gevonden, gekocht, zeer handig, grote oppervlakte. Kortom een tevreden klant. Dank U!

20 aprile 2026

Beste Martine,

Bedankt voor uw review!

Wat fijn om te horen dat u precies heeft gevonden waar u naar op zoek was en dat het product zo goed bevalt.

Veel plezier ermee en bedankt voor uw vertrouwen in Melandi!

Correcte levering

Correcte levering

5 maggio 2026

Beste Carmen,

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat alles correct is geleverd. Daar doen wij ons best voor.

Bedankt voor uw vertrouwen in Melandi en graag tot ziens!

Bestelling Melandi

Alles in goede banen verlopen.
Van bestelling tot aflevering aan de deur.😀👍

4 maggio 2026

Beste Jürgen,

Bedankt voor uw leuke review!

Wat fijn om te horen dat alles van bestelling tot levering goed is verlopen.

Valutata 5 stelle su 5

Zelfs met nieuwbouw zoals bij mij zijn…

Zelfs met nieuwbouw zoals bij mij zijn er altijd stopcontacten te weinig.
Dit stopcontact is een pracht uitvinding.Zelfs van achter een zetel kan je het tevoorschijn toveren, zoals ik het gedaan heb.
Niet twijfelen, een super koop !!!

10 aprile 2026

Beste Greet,

Bedankt voor uw geweldige review!

Wat leuk om te horen dat het stopcontact zo goed van pas komt in uw woning.

Fijn dat u zo tevreden bent over het gebruiksgemak en de functionaliteit.

Bedankt voor uw vertrouwen in Melandi en veel plezier ermee!

Valutata 5 stelle su 5

Goede bijdrage aan oplossing met vergoeding

Goede bijdrage aan oplossing met product. Product is zeker goed maar voor ons niet deugdelijk.
Hebben product weggegeven en een ander blij mee gemaakt.

8 aprile 2026

Beste W.Maris,

Bedankt voor uw eerlijke review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de geboden oplossing en de bijdrage hierin. Jammer dat het product uiteindelijk niet helemaal passend was voor uw situatie, maar wel mooi dat u er iemand anders blij mee heeft kunnen maken.

Bedankt voor uw vertrouwen in Melandi!

alles vlot verlopen

17 aprile 2026

Beste Freddy

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat alles vlot is verlopen. Daar doen wij ons best voor!

Beste top service

Beste top service

29 aprile 2026

Beste Patrik

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Dat waarderen wij enorm!

Bedankt voor uw vertrouwen in Melandi en graag tot ziens.

18 aprile 2026

Beste Werner,

Bedankt voor uw review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering. Daar doen wij ons best voor!

www.melandi.nl

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più