Wat ben ik ontzettend blij met mijn Vacushape-apparaat voor thuis! ❤️ Vanaf het eerste contact met het bedrijf ben ik ontzettend fijn geholpen. Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd en ook... Leggi di più
Snelle levering, via track en trace, goed te volgen , het is een multipurose snijplank. Kan alles erop doen: snijden fornuis cover- deeg rollen- hete pan onderlegger gebruiken .... handig in keuken ge... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vandaag zijn we voor de eerste keer bij Plonzzz Baby Spa geweest met onze kleine en wat hebben we een fijne tijd gehad! Er wordt echt de tijd voor je kleintje genomen en er wordt goed gekeken... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Als nieuwe klant werden we met een zeer grote glimlach ontvangen door een hele vrolijke meneer. We werden daarna bij de kassa ook geweldig met humor geholpen. De 2e keer was het wederom leuk, dus je i... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Melandi is gespecialiseerd in het aanbieden van rustgevende producten en innovatieve gadgets die het dagelijks leven verrijken en vereenvoudigen. Ons assortiment varieert van stressverlagende items tot handige slimme huishoudelijke apparaten, allemaal ontworpen om uw dagelijkse routine aangenamer en moeitelozer te maken.
Wilhelminastraat 11, 7491 EE , Delden, Paesi Bassi
- +31 85 130 9624
- info@melandi.nl
- melandi.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 90% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Kwam al met een gaatje/lekje
Kwam al met een gaatje/lekje, maar kon gewoon een nieuwe van ze ontvangen zonder de oude retour te zenden. Alleen maar een foto bij de mail gedaan van het probleem. Snelle reactie en service.

Zeer tevreden van A tot Z
Zeer tevreden over jullie prima en uitstekende informatie vanaf het plaatsen van de bestelling, het transport traject tot het bezorgen op het aangegeven adres. TOP.

This product netjes ontvangen
This product netjes ontvangen, vond de levertijd alleen lang toen ik daar over mailde kreeg ik direct netjes antwoord. Zou zo nog een keer bestellen

Risposta di Melandi
Zeer tevreden met het aangekochte…
Zeer tevreden met het aangekochte artikel, een vier omdat de leveringstermijn nogal lang uitvalt. Dus snellere levering, dan zeker een vijf. /

Zeker een aanrader!
De bezorging duurde iets langer dan verwacht omdat ik dacht dat het bij een nederlands bedrijf vandaan kwam. Maar een onwijs leuk ding en ben heel benieuwd wat de kleine er straks van vind.

Risposta di Melandi
Geweldig kraamcadeau bij Melandi…
Geweldig kraamcadeau bij Melandi gekocht.
Is precies zoals het beschreven stond.
Na bestelling vrij snel binnen.
Echt een aanrader 😻

Risposta di Melandi
Geleverd zoals werd gezegd moet het…
Geleverd zoals werd gezegd moet het zwembadje nog opstellen

Top kwaliteit product
Top kwaliteit product. Ideaal voor iemand alleen.
Het product kwam vrij snel aan en ben ik echt tevreden.

Risposta di Melandi
Mijn pakketje was te laat toen heb ik…
Mijn pakketje was te laat toen heb ik een mailtje gestuurd naar melandi en toen kreeg ik een mailtje terug dat het erg druk was en dat ik binnen enkele dagen hem in huis zou hebben en ik kreeg ook nog een tegoed bon mijn dank daarvoor en inderdaad 1 dag later werd mijn pakketje bezorgd dank daarvoor

Risposta di Melandi
Product is netjes verpakt geleverd
Product is netjes verpakt geleverd. Levertijd duurde wel erg lang. Meer dan een week. Ik had een mooie kortingsvoucher van 20% maar nu ik het product in huis heb, vind ik alsnog dat ik best veel geld heb betaald voor dat wat je krijgt. Desalniettemin een goed product en fijne service.

Weer super snel geleverd
Weer super snel geleverd, en een heel mooi product. We zijn er heel blij mee

Risposta di Melandi
Zeer tevreden over deze website
Zeer tevreden over deze website. Mooie producten. Ook het contact met de klantenservice verliep vlot en netjes. Ik was vergeten de kortingscode in te voeren bij m’n bestelling, maar is achteraf als nog verwerkt. Heel fijn!

Makkelijk te bestellen
Makkelijk te bestellen, goed product, maar langere levertijd

Risposta di Melandi
Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering, product wijk niet af van de reclame die hiervoor word gemaakt.

Risposta di Melandi
Fry pan werkt niet op nieuw…
Fry pan werkt niet op nieuw inductiekookplaat
Pan besteld, later bleek pan ergens anders € 10,00 goedkoper. Bleek ook dat pan later werd afgeleverd dan gepland was. Voor beide totaal kortingsbonnen aangeboden gekregen,maar inductiekookplaat kookplaat herkent de pan niet.
Moet dus toch betalen omdat de pan uitgepakt en gebruikt is. Gek he pan uitproberen en dan er achter komen dat de pan niet werkt.
Slechte klantenservice en hele slechte pan.MIJN ADVIES DEZE PAN NIET KOPEN. JE MAG DE MIJNE HEBBEN
ben zeker tevrede met alles
ben zeker tevrede met alles , alles netjes bezorg zeker dikke 10 waard zelf meer jullie zijn top !!!!