Wat ben ik ontzettend blij met mijn Vacushape-apparaat voor thuis! ❤️ Vanaf het eerste contact met het bedrijf ben ik ontzettend fijn geholpen. Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd en ook... Leggi di più
Snelle levering, via track en trace, goed te volgen , het is een multipurose snijplank. Kan alles erop doen: snijden fornuis cover- deeg rollen- hete pan onderlegger gebruiken .... handig in keuken ge... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vandaag zijn we voor de eerste keer bij Plonzzz Baby Spa geweest met onze kleine en wat hebben we een fijne tijd gehad! Er wordt echt de tijd voor je kleintje genomen en er wordt goed gekeken... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Als nieuwe klant werden we met een zeer grote glimlach ontvangen door een hele vrolijke meneer. We werden daarna bij de kassa ook geweldig met humor geholpen. De 2e keer was het wederom leuk, dus je i... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Melandi is gespecialiseerd in het aanbieden van rustgevende producten en innovatieve gadgets die het dagelijks leven verrijken en vereenvoudigen. Ons assortiment varieert van stressverlagende items tot handige slimme huishoudelijke apparaten, allemaal ontworpen om uw dagelijkse routine aangenamer en moeitelozer te maken.
Wilhelminastraat 11, 7491 EE , Delden, Paesi Bassi
- +31 85 130 9624
- info@melandi.nl
- melandi.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 90% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
snelle levering en altijd leuk voor de…
snelle levering en altijd leuk voor de kids

Risposta di Melandi
Het spijt me te moeten zeggen dat ik…
Het spijt me te moeten zeggen dat ik mijn levering nog niet heb ontvangen.ik heb op 24_6-25 een inklapbaar stoeltje besteld maar nog steeds niet ontvangen .zou u dit aub willen nakijken.

Super ervaring beter kun je niet hebben
Super ervaring beter kun je niet hebben

Risposta di Melandi
erg goed verpakt aangekomen en niks mis…
erg goed verpakt aangekomen en niks mis mee

Risposta di Melandi
Alles werd snel geleverd en netjes.
Alles werd snel geleverd en het zat ook heel netjes en goed verpakt en we zijn zeer tevreden over het product 👍🏻

Doe zo verder!
Correcte prijs, op tijd geleverd, kwalitatief goed product

beter personeel aan helpdesk
sorry verkeerd beoordeeld slechte ervaring gehad met service medewerker zeer onvriendelijk en bot

Prima product
Prima product, goede prijs / kwaliteitverhouding alleen een heeeeeele lange levertijd. Vandaar 4 sterren.

Risposta di Melandi
Dankzij facebook adds, fantastisch bedrijf leren kennen!
Na een mindere ervaring met koerier bedrijf colis prive werd dit snel en accuraat opgelost door melandi! Ik koop er alvast nog!!

Dropshippers
Dropshippers, goedkope chinese spullen voor een enorm hoge prijs, check shein of ali daar vind je hetzelfde product voor 20-25% van hun verkoopprijs!

Risposta di Melandi
Het is ern super product
Het is ern super product, we zijn er heel tevreden over.
We hebben onze matras ermee gestofzuigd en dat was heel goed. Echt een WOW product.
Bedankt.
Sonja

Top product
Top product, makkelijk en handig, het duurt helaas lang om in je bezit te krijgen
Nog steeds niet gehad.
Begin mei heb ik een tondeuse voor de pootjes besteld. Het is nu eind mei en heb nog geen reactie gehad van mijn bestelling gehad. Ik krijg wel reclame van ze op mijn e-mail, maar dat is alles. Ik zou betalen met Klarna, dus ik ben geen geld kwijt. Nou zal ik wel een excuus bericht krijgen, van ze. Maar laat mijn bestelling maar zitten. Waardeloos dus.

Risposta di Melandi
le colis etait mal livre
bonjour..le colis est parti a une autre adresse...et vous me renvoyer un nouveau colis...dank u...
Shipdroppping! Goedkope troep.
Shipdroppping! Ik bestelde een borstel om huisdieren haar te verwijderen en ontving na drie! weken goedkope troep uit het buitenland dat niet blijkt te doen wat het belooft. Als je het retour wilt sturen betaal je hoge kosten en moet het ongebruikt in de originele verpakking retour, hoe dan als je ontevreden bent na gebruik?! Bestel beter bij Temu, Amazon of Wish, daar betaal je ook maar een paar euro ipv 30! De niet tevreden geld terug belofte op de website slaat dus echt nergens op.

Reclame
De reclame die ze maken omtrent een product is zeer duidelijk.

Risposta di Melandi
Heb probeer het ontvangen en bevalt mij prima…
Heb het ontvangen en bevalt mij prima Hartelijk dank Carolien Berendsen

Risposta di Melandi
Op 4 mei heb ik een bestelling gedaan…
Op 4 mei heb ik een bestelling gedaan en betaald in de hoop dat ik het voor 12 mei zou krijgen NIET DUS, ben heel erg boos , heb ook geen email gehad zeer slecht !

Risposta di Melandi
Heel vlotte correcte afhandeling van…
Heel vlotte correcte afhandeling van mijn bestelling , Alles top !!