Dom vet inte hur en flat lyftad kamaxel…
Dom vet inte hur en flat lyftad kamaxel fungerar! Dom klarar inte av att slipa sådan! Fick en kamaxel förstörd!
Välkommen till Meksta! På Meksta har vi en passion kring bilar och allt som hör till. Hos oss kan du få hjälp med allt som rör motorer. Oavsett om det är gäller en båt, bil, traktor, mc eller till och med flygplan. Vi hämtar, renoverar och levererar dina reservdelar inom Stockholmsområdet.
Studiovägen 1A , 13548, Stockholm, Svezia
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Trevligt bemötande samt stor kunnighet inom området
Skickade en kamaxel till en Mercedes M130 för omslipning. Fick ett mycket bra bemötande. Kamaxeln skickades tillbaka fort, pris och arbetet var bra.
Mycket snabb och professionell service i samband med omslipning av kamaxlar!
Rekommenderas!
Lämnade in mitt topplock på planing i samband med ombyggnationer på bilen på en fredag och hämtade på en lördag. Arbetet utfördes inom 24 timmar!
Blev tipsad av en vän på nätet och wow vilket ställe med kunskap och service.
- Enkla att ha göra med
- Rekommendationer om förbättringar
- Arbete utfört super kvickt
Super tack, Meksta blir mitt nästa ställe för motor arbeten m.m.
Kan bara rekommendera!
Lämnade in min kardan och kan inte säga nåt annat än 10/10 på alla punkter.
En riktig klippa när man behöver den som mest.
- Väldigt trevliga och enkla
- Väldigt bra på att svara och återkoppla
- Bra prissättning
Slutligen det jag uppskattar enormt och värdesätter högt, otroligt hjälpsamma och flexibla. Fick min kardan klar snabbare än jag nånsin kunde tänka mig.
Stort tack, ni har definitivt fått en återkommande kund.
Mycket trevligt bemötande. Fick förtroende då dom känns mycket kunniga. Otroligt snabb service, lämnade in två kamaxlar till motorcykel för omprofilering på fredagen och dom var klara på tisdagen nästa vecka. Som grädde på moset var det mycket rimligt prissatt. Väldigt nöjd kund, stort tack.
Fantastiskt bra service trots ett litet jobb som dessutom blev perfekt utfört. Kommer garanterat återkomma till Meksta nästa gång.
1. Otroligt snabba på att svara och ge offert.
2. Snabba på att åtgärda.
3. Flexibla med lämning och hämtning.
Mycket nöjd!
Behövde plana två alu toppar.
Superbra service och snabbt jobbat.
Mycket nöjd
Lämnade in min kardanaxel för renovering och blev väldigt professionellt bemött. Snabbt och smidigt.
REKOMMENDERAS STARKT!!
Bra kund bemötande och snabb hjälp. Rekommenderar starkt fick allt klart fort.
Sjukt bra service! Super nöjd och grymt j*vla arbete!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.