Meeksmeubelen Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Prima ervaringen met Meeksmeubelen. Tijdens het bezoek aan de winkels kun je rustig op eigen gelegenheid meubels kijken. Uiteraard is er altijd iemand aanwezig voor vragen en hulp. Geen opdringerige v... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe bank! De stof voelt luxe aan en de kleur geeft mijn woonkamer meteen warmte. Daarnaast is de kwaliteit is boven verwachting. Bij Meek's Meubelen in Vorden werd... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Meeks Meubelen erg mooie zaak in Ruurlo waar ik mijn meubels heb gekocht. Fijn geholpen door vriendelijk personeel. Ik ben erg blij met mijn nieuwe meubels. Een beschadiging wat natuurlijk kan gebeure... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bij Meeks Meubelen in Ruurlo kun je heerlijk rondsnuffelen zonder dat je meteen wordt besprongen of je kunt worden geholpen. Tuurlijk wil je eerst kijken. En kom je tot een keuze dat staan ze altijd... Leggi di più

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

42 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

40 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Nieuwe bank

Nieuwe bank besteld, 12 weken op gewacht. Wordt geleverd, van de fabriek vandaan, compleet in de folie. De 3 mee bestelde spuitbussen om de bank te beschermen tegen vlekken? Nee die zaten er niet bij. Bij navraag wordt er beweerd door Meeks dat de bank ter plekke bij Meeks is ingespoten... Spuitbussen niet meer gekregen.

Jullie weten heel goed dat dat niet waar is, die bank zat strak in de originele folie. Ook volgens jullie chauffeur was de bank niet behandeld, dat werd nooit gedaan zei hij. Wat een vreselijk bedrijf zijn jullie. Uiteindelijk na een hoop geklaag zouden jullie de spuitbussen opsturen, wat ook nooit gebeurd is.

1 luglio 2025
Non scritta su invito
Logo di Meeksmeubelen

Risposta di Meeksmeubelen

Beste Leon,

Mag ik u vragen om nog contact op te nemen met ons? Dan kunnen we dit oplossen.

Meek's Meubelen
mmeek@meeksmeubelen.nl
0575-551879

Ik kom graag met u in contact zodat ik het eea kan oplossen, ik denk dat hier een misverstand is ontstaan bij onze eigen mensen. Excuus daarvoor.
Kunt u mij mailen? mmeek@meeksmeubelen.nl

Wij hebben uw bank in ons magazijn ontdaan van de originele verpakkingen, we hebben uw bank ingespoten met de spuitbussen en vervolgens weer ''iets'' ingepakt met folie om de kussens bij elkaar te houden en het voorkomen van schade. Omdat wij uw bank hebben ingespoten met uw bestelde spuitbussen, hoeven wij niet nog eens extra spuitbussen te leveren. Als goed is heeft u een certificaat van garantie en vlekkenservice ontvangen? Zo niet, dan horen wij het graag.

Meek's meubelen

Valutata 1 stelle su 5

Firma list en bedrog.

Firma list en bedrog.
Hebben hetzelfde trucje uitgehaald zowel bij mij als bij familieleden (en wie weet bij wie nog meer) Een zogenaamde service beloven, in rekening brengen maar niet uitvoeren. En een klantenservice die nergens op antwoord.
Nooit meer Meeks meubelen Ruurlo voor mij.

7 gennaio 2025
Non scritta su invito
Logo di Meeksmeubelen

Risposta di Meeksmeubelen

Beste L,

Graag kom ik in contact met u om het eea op te helderen en op te lossen. Wij kunnen ons niet vinden in uw review, en hopen dan ook tot een oplossing te kunnen komen.

Kunt u mij mailen? Of bellen.
mmeek@meeksmeubelen.nl
0575-551879

Meek’s meubelen

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più