Meditation Moments Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben van nature erg druk in mijn hoofd ADD En heel erg onrustig en maak mij druk om alles en iedereen. Ik kreeg dit abonnement van mijn dochter twee jaar geleden en sindsdien mediteer ik bijn... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Meditation Moments heeft me sinds gebruik ervan ( voorgesteld door mijn schoonheidsspecialiste, die het gebruikt voor haarzelf en de kinderen(om rustig in slaap te vallen)) absoluut meer rust in... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mijn feedback is eerlijk, ik hoop ook behulpzaam en constructief. Ik mediteer via Meditation Moments zéker al een jaar of 6. In elke fase van mijn leven waar rollercoasters zich weten aan te di... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

De meditaties zijn doorgaans heel toegankelijk ( ook voor beginners) fijne stemmen ( genoeg keuze), sfeer en muziek ( altijd ontspannen) en je kunt kiezen in hoelang je een meditatie doet. Ik vi... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Centro di meditazione
  2. Azienda di software

Scritti dall'azienda

Meditation Moments is met meer dan 1 miljoen gebruikers de #1 mentale gezondheid app in Nederland. De app richt zich op het bevorderen van mentale gezondheid door middel van meditatie en mindfulness. Het biedt toegankelijke meditaties, muziektracks, slaapverhalen, yogalessen en ademhalingsoefeningen om mensen te helpen een dagelijks momentje rust te vinden.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

628 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

626 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Erg fijne meditatie app

Erg fijne meditatie app. Zeer divers aanbod, denk aan geleide meditaties, Yoga Nidra (zeer helpend om in slaap te vallen, ik haal het einde vaak niet😅 ), kindermeditaties (ook erg fijn voor volwassenen trouwens), rustgevende muziek, en nog veel meer. Absoluut het geld waard. Bij veel meditaties keuze uit diverse stemmen en keuze uit een korte of langere variant. Sinds een tijdje ook een dagelijks wisselende korte meditatie die je ook mag doorsturen naar iemand die wat meer rust en een mooie tekst kan gebruiken.

Valutata 5 stelle su 5

Ik gebruik Meditation moments echt iedere dag

Ik gebruik Meditation moments echt iedere dag. De app is heel toegankelijk en heeft voor elk wat wils; meditaties, visualisaties, yoga, flow, muziek, slaapverhalen en nog veel meer. Het zorgt voor mij persoonlijk voor een fijn rustmoment gedurende de dag en voor het slapen gaan. Ben er heel blij mee en het heeft mij veel gebracht.

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben elke dag nog zo blij dat ik…

Ik ben elke dag nog zo blij dat ik meditation moments gebruik, elke avond voordat ik ga slapen maak ik er gebruik van en val ik als een blok in slaap of wordt ik weer even bewust van mijn lichaam en het leven waar we nu in leven. Dus echt een aanrader voor als je even uit wilt schakelen van alle drukte!

Valutata 5 stelle su 5

De hele MM app is heel divers en bevat…

De MM app is heel divers en bevat content die iedereen aanspreekt die er open voor staat. De ene keer doe je een Yoga Nidra-oefening en de andere keer een luisterverhaal of als je bijvoorbeeld wilt een bodyscan . Ademhalings is key in de MM app. Geen excuses van ik heb geen tijd, er zijn kortere en lange(re) programma's .
Ik gebruik het bij het opstaan waarbij ik in de meditatie begeleid word door Emiel en 's avonds vaak met de stem van Michael. Ik val doorgaans al tijdens het luisteren in slaap. De kosten voor een jaar zijn laagdrempelig en geen reden om meer rust in je hoofd te krijgen, want dat is iets wat je echt wil. Je kunt de app de eerste 7 dagen gratis uitproberen en je zit nergens aan vast. In die 7 dagen kun je van alles luisteren en actief meedoen. Probeer het gewoon; je hebt niets te verliezen.

Risposta di Meditation Moments

Dank voor je mooie woorden!

Fantastische app!❤️

Ik maak al jaren gebruik van app en doe iedere morgen als ik ontwaak een Daily Moment en stuur deze dan ook vaak door naar vriendinnen, die hier erg blij mee zijn. Dit is zo een fijne manier om de dag te beginnen, Ook de andere meditaties en de 'quote's van de dag' zijn geweldig en doordacht.
's Avonds of in de nacht als ik niet kan slapen, zet ik een yoga nidra, een slaapmeditatie of -muziek op en dat helpt altijd🙏.
Ik kan Meditation Moments alleen maar aanraden. Het is zoveel meer dan alleen maar een meditatie app. Buiten de meditaties zijn er yogaoefeningen, podcasts, muziek, wandelmeditaties en meer en dit allemaal ingesproken met aangename warme stemmen waarbij je vaak zelf kan kiezen wie praat en hoe lang.
De app is fantastisch en een absolute aanrader!❤️

Gedachten uit zetten

Heerlijk als ik naar bed zet ik mijn Meditation app aan. Vaak Daily moment. Heerlijk even mijn gedachten uitzetten en na 15 minuten is die klaar. Hoef niets uit te zetten en kan zonder gedachten in slaap vallen. Maar een slaapverhaal is ook heerlijk. Of een yoga les er zijn zoveel mogelijkheden ik hou van deze app.

Valutata 5 stelle su 5

Voor mij een onmisbare app

Geweldig fijne app met heel veel keus om te ontstressen, ontspannen, mediteren enz. Slaapverhaal luisteren als je hoofd blijft malen. Elke ochtend een fijn meditatiemoment met Emiel hoort bij mijn dagelijks ritueel. Een echte aanrader!

Super fijne app

Super fijne app. Ik vind vooral de daily moments geweldig. Elke dag weer een mooie bepaalde kijk op het leven. Er gaat geen dag voorbij zonder dat ik deze heb beluisterd. Ook andere meditaties zijn heel fijn!

Valutata 5 stelle su 5

De perfecte app voor rust!

De perfecte app om, ook tussendoor op het werk, even lekker tot rust te komen. Vooral de yoga nidra is een geweldige manier om heerlijk rustig in slaap te komen!

Valutata 5 stelle su 5

Voor mij is Meditation moment superfijn

Voor mij is Meditation moment een moment voor mijzelf waarin ik tot rust kom. Het aanbod in de app is goed en breed waardoor er altijd wel iets voor een ieder tussen zit. Ik raad de app zeker aan, het is elke euro waard.

🙏

Valutata 5 stelle su 5

Dankbaarheid voor het hele team van Meditation Moments.

Ik gebruik Meditation Moments al jaren en heb hierdoor zoveel rust in mijn hoofd gekregen dat behalve de slaapverhalen, ademhalingsoefeningen en meditaties nu vooral de Daily Moments van Emil Landman een vaste waarde in mijn leven geworden is omdat deze 10 minuten elke dag een groot verschil maken hoe ik aan de dag begin.
Dit is echt een grote aanwinst voor jullie toch al prachtige programma.
Heel veel dank hiervoor. 🪷🍀

Valutata 5 stelle su 5

Hele fijne app voor meditaties etc.

Ik gebruik dagelijks meditaties om mijn hoofd en lijf tot rust te laten komen, door het grote aanbod aan o.a. meditaties is er altijd een meditatie die aansluit op mijn stemming/behoefte. Er komen ook regelmatig nieuwe meditaties etc. erop te staan. Hele fijne app waar ik enorm veel aan heb!

Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più