Leuke van deze olie is de combi ,wat de verhouding precies is hoeveelheid werkzame stoffen is nog even onbekend maar de cbc is natuurlijk de dikke aansteker Gebruik het zelf met extra dosis cdb wat cb... Leggi di più
Ik heb altijd goede en snelle service en producten hier. Meerdere malen zonder probleem besteld. Betrouwbare en goede kwaliteit olie. Wel wat moeizaam contact krijgen over verkeerd geleverd produ... Leggi di più
Door nieuwe regelgeving mag HHC niet meer verkocht worden. Samen met Mediolie gezocht naar een goed alternatief in de vorm van het gefaseerd sturen van producten en contact per mail over wat het beste... Leggi di più
*Verbluffend resultaat als pijnstiller/demper bij heftige gewrichtspijn en zenuwpijnaanvallen. * kramp, tintelen en diepe zenuwpijn door dit middel veel beter te verdragen * meer controle ove... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Wij helpen mensen aan kwalitatieve en veilige producten. Wij zijn gespecialiseerd in CBD en HHC olie. Al onze producten zijn door een extern laboratorium getest en hierdoor ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Bij de productie van ons assortiment worden geen pesticiden of chemische stoffen gebruikt. Alles is puur natuur voor de beste resultaat!
Paesi Bassi
- info@mediolie.nl
- mediolie.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
De hcc druppels werken echt…
De hcc druppels werken echt pijnstillend... zelfs naar de wc gaan gaat nu makkelijker! (Mijn lijf zat zo vol morfine en oxicodon dat dat niet makkelijk ging en danjzij de hcc kan ik nu een beetje bij beetje meer doen om af te vallen zodat ik geopereerd kan worden aan mn rug om van deze hernia en de bijbehorende pijn voor goed te verwijderen ... het enige nadeel is dat het dopje met het druppelaartje snel lek schiet dus als er een normaal dopje bijgeleverd kan worden dan kan ik hem ook in mn handtas meebrengen...
Goed en snel Verzonden
Altijd op tijd de goede olie van Mediolie
Fijn is de behulpzaamheid via de app. Direct antwoord. De levering kwam keurig aan. Heb de olie nog te kort om tot een oordeel te komen, maar het is een fijne olie. Heb weleens bij ander gekocht, maar was niks.
Mijn eerste bestelling kwam helaas…
Mijn eerste bestelling kwam helaas kapot aan door de vervoerder. Mediolie heeft direct een nieuwe verstuurt. Super service en uitstekend kwaliteit olie. Hier in elk geval een vaste klant.
Snelle en goede verzending.
Fijn product die hcc doet wat t moet…
Fijn product die hcc doet wat t moet doen om me te laten door slapen. Al moet ik ook bekennen dat de vorige variant me meer bracht heb ik het idee
Bijzonder snel bezorgd en de olie is…
Bijzonder snel bezorgd en de olie is van goede kwaliteit.
Snelle levering.
Snelle levering.
Kan het niet gebruiken op dit moment wegens maagklachten.
Ik ben ervan overtuigd dat het een goed produkt is.
Prima spul
Prima spul. Ook lekker snel bezorgd. Graag meer kortingsacties. Anders is het voor mij te duur.
Proberen voor kopen!
Omdat we de kans krijgen het product te proberen voordat we het moeten kopen
Snel antwoord en goed op de hoogte…
Snel antwoord en goed op de hoogte gehouden, perfect en binnenkort in de brievenbus dank.
HHC is geen THC!
Ik snap dat ze zich aan de regels moeten houden maar HHC verkopen en zeggen dat het dezelfde werking heeft als THC olie dat is niet waar! Dus zonde van je geld!

Risposta di Mediolie
Prima product en snelle (discrete) verzending,
Snelle (discrete) verzending.
Hhc ten opzichte van de Thc olie (beide extreem sterk) wel iets lichter/minder sterk maar doet wel z'n werk en tegen de pijn is het prima en de lichte high is iets prettiger dan de Thc olie eerder!