Leuke van deze olie is de combi ,wat de verhouding precies is hoeveelheid werkzame stoffen is nog even onbekend maar de cbc is natuurlijk de dikke aansteker Gebruik het zelf met extra dosis cdb wat cb... Leggi di più
Ik heb altijd goede en snelle service en producten hier. Meerdere malen zonder probleem besteld. Betrouwbare en goede kwaliteit olie. Wel wat moeizaam contact krijgen over verkeerd geleverd produ... Leggi di più
Door nieuwe regelgeving mag HHC niet meer verkocht worden. Samen met Mediolie gezocht naar een goed alternatief in de vorm van het gefaseerd sturen van producten en contact per mail over wat het beste... Leggi di più
*Verbluffend resultaat als pijnstiller/demper bij heftige gewrichtspijn en zenuwpijnaanvallen. * kramp, tintelen en diepe zenuwpijn door dit middel veel beter te verdragen * meer controle ove... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Wij helpen mensen aan kwalitatieve en veilige producten. Wij zijn gespecialiseerd in CBD en HHC olie. Al onze producten zijn door een extern laboratorium getest en hierdoor ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Bij de productie van ons assortiment worden geen pesticiden of chemische stoffen gebruikt. Alles is puur natuur voor de beste resultaat!
Paesi Bassi
- info@mediolie.nl
- mediolie.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Slaap er goed op
Slaap er goed op, mag wel wat goedkoper.
Maar de kwaliteit is dik in orde.
Heb 9 dagen gewacht op het pakketje…
Heb 9 dagen gewacht op het pakketje uiteindelijk was het binnen......
Altijd zeer snelle levering!
Hele snelle levering 👍
Artikelen zijn snel verstuurd en…
Artikelen zijn snel verstuurd en bezorgd. Ook voldoet de olie en de verwachtingen.
vragen over hoe te gebruiken van de…
vragen over hoe te gebruiken van de olie worden snel beantwoord en ook een terugbetaling snel en netjes geregeld.
Beste CBD Olie
Beste CBD Olie. Heel veel merken geprobeerd maar deze is bij verre de beste. Helpt me beter slapen en houdt mijn Colitis Ulcerosa in remissie.
Super goed en snelle service!
HHC olie
Ik heb zwaar PTSS en ben daarom erg onrustig en kan op gebeurtenissen erg agressief reageren. Tevens heb ik last van nachtmerries. Ik gebruik nu HHC olie en dat geeft me even rust en ontspanning. Er staat op de site goede informatie en de service is top! Ik ga zeker dit product meer bestellen.
Een hele snelle levering
Zijn goed bereikbaar
Zijn goed bereikbaar, reageren snel op vragen via mail en whatsapp, netjes toegestuurd. Werking is goed. Werkt tegen rugklachten en slaapproblemen, zeker voor herhaling vatbar
Ben tevreden over de bezorging
Ben tevreden over de bezorging, over de werking van de mediwietolie kan ik nog niets zinnigs zeggen omdat ik deze slechts enkele dagen gebruik.
Super snelle levering
Super snelle levering, en erg fijn dat de korting jaarlijks terug komt want anders kan ik het niet betalen.
Ik had een hoger % THC verwacht
Ik had een hoger % THC verwacht, net binnen de norm natuurlijk, maar voel niet zo veel.
Ik had eerst full spectrum sativa en die beviel goed, maar die zie ik niet meer op jullie webside
Groetjes Ron
Super snelle levering
Gebruik al tijdje tegen rugpijnen…
Gebruik al tijdje tegen rugpijnen ondanks dubbele hernia operatie blijft pijn soms na drukke dag, stress enz. Pijn wordt verlicht, slaap prima en rust uit.