Dettagli dell'azienda

2. Negozio di mobili per camere da letto
  3. Laboratorio di riparazione di mobili
  4. Negozio di mobili

Scritti dall'azienda

Zajmujemy się produkcją i renowacją mebli tapicerowanych. W ofercie posiadamy szeroką gamę materiałów tapicerskich. Mamy do zaoferowania także usługę renowacji kanap motocyklowych. Wiemy, że obszywanie kanapy motocyklowej wiąże się z dokładnością i precyzją, dlatego też staramy się aby każdy motocyklista wychodząc z naszej firmy cieszył się odnowionym siedziskiem. Pomożemy Państwu w doborze odpowiedniej tkaniny obiciowej, oraz doradzimy w urządzeniu mieszkania tak aby meble były funkcjonalne i dobrze się prezentowały. W naszym asortymencie znajdują się między innymi narożniki, fotele, sofy i kanapy, łóżka, stoliki tapicerowane, pufy, materace, poduszki oraz inne wyposażenie do domu. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom naszych klientów oferujemy meble tapicerowane na wymiar. Posiadamy sklep meblowy który umożliwia zakup mebli tapicerowanych online. Zapraszamy do bezpośredniego kontaktu w siedzibie firmy, telefonicznie lub poprzez formularz kontaktowy umieszczony na stronie internetowej.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Firmę wybrałam kierując się świetnymi…

Firmę wybrałam kierując się świetnymi opiniami i nie zawiodłam się, pan Dominik to super fachowiec, wykonał narożnik oraz pufy według mojego projektu.
Bardzo solidnie wykonane meble, pięknie prezentują się w salonie. Gorąco polecam firmę Meblesid. Super jakość, super obsługa klienta oraz terminowość.

7 settembre 2023
Valutata 5 stelle su 5

We took an ottoman into my daughter's…

We took an ottoman into my daughter's room and it matched perfectly in color and just fit into the dimensions. Thank you )

10 ottobre 2022

Risposta di Meblesid

Thank you very much for your great feedback. We make every effort to ensure that our products are reliable and meet the expectations of our customers. Of course, we invite you to trust our company again :)

Valutata 5 stelle su 5

Pomimo ogromnego wyboru na rynku…

Pomimo ogromnego wyboru na rynku zdecydowaliśmy się w naszej firmie na umeblowanie wnętrz korzystając z oferty Meblesid, ponieważ nie spotkaliśmy do tej pory takiej fachowości oraz zaangażowania. Produkty po ponad roku wyglądają jak nowe. Bardzo solidne wykonanie oraz atrakcyjny design. Serdecznie polecam, Michał.

12 maggio 2022
Valutata 5 stelle su 5

W swoim mieszkaniu posiadam kilka mebli…

W swoim mieszkaniu posiadam kilka mebli wykonanych przez firmę Meblesid. Z czystym sumieniem mogę polecić, idealnie wykonana kanapa świetnie dobrany materiał, fotel wraz z podnóżkiem, stolik kawowy.
Meble są solidne, trwałe.

9 maggio 2022

Risposta di Meblesid

Dziękujemy bardzo za świetną opinię ;) Polecamy się ponownie w produkcji mebli tapicerowanych dostosowanych do potrzeb.

Valutata 5 stelle su 5

Meble solidne i starannie wykonane

Wszystko wykonane bardzo dokładnie i starannie. Polecam każdemu kto szuka łóżka lub paneli tapicerowanych na długie lata. Szybka realizacja w 2 tygodnie. Szczerze polecam firmę Meblesid :)

7 maggio 2022

Risposta di Meblesid

Dziękujemy za zaufanie oraz opinię :)

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più