L’interface est plutôt intuitive et agréable à utiliser. Les indicateurs graphiques m’aident vraiment dans mon analyse. Tout n’est pas parfait, mais l’ensemble est convaincant.
Scopri cosa dicono le persone
Solidní broker bez zbytečného humbuku. Všechno rychlé, férové a bonusy skutečně pomáhají. Obchoduju si svoje a žádné problémy. Výběry bez otázek, podpora skvělá. Kdo hledá normální a spolehlivý servis... Leggi di più
Overall a good platform with a clean layout. I like how easy it is to navigate between tools and charts. Fees seem transparent, which gives some peace of mind.
Le persone hanno visualizzato anche
L’interface est plutôt intuitive et…
MDRG mi ukázal
MDRG mi ukázal, jak by to mělo vypadat. Všechno jasné jako facka, regulace v pořádku, materiály pro začátečníky fakt pomáhají. Copy trading mi sedl dokonale – konto roste pomalu, ale jistě. Podpora mi pomohla i v sobotu pozdě večer, když jsem byla ztracená. Nejlepší rozhodnutí za poslední roky
Solidní broker bez zbytečného humbuku
Solidní broker bez zbytečného humbuku. Všechno rychlé, férové a bonusy skutečně pomáhají. Obchoduju si svoje a žádné problémy. Výběry bez otázek, podpora skvělá. Kdo hledá normální a spolehlivý servis, ať jde sem.
Díky MDRG jsem poprvé v životě začala…
Díky MDRG jsem poprvé v životě začala vydělávat místo ztrácet. Platforma jednoduchá, signály kvalitní, support mi vysvětlil všechno od začátku s obrovskou trpělivostí. Výběry probíhají hladce, cítím se tu opravdu dobře. Zůstanu dlouho!
U MDRG jsem už delší čas a pořád mě…
U MDRG jsem už delší čas a pořád mě baví. Žádné divné praktiky, žádné umělé zdržování. Startovní bonus mi pomohl rozjet se rychleji, teď obchoduju v pohodě. Vklady i výběry bez zbytečných otázek, support rychlý a věcný. Spolehlivá firma, sem se vracím s klidem.
MDRG je pro mě teď jednoznačně nejlepší…
MDRG je pro mě teď jednoznačně nejlepší broker, co jsem zatím zkusil. Předtím jsem se střídal mezi několika a všude nějaký háček – buď výběry trvaly věčnost, nebo support mlčel. Tady je všechno rychlé a čisté. Registrace bez zbytečností, bonus na první vklad mi dal pořádný start, platforma jede hladce. Podpora česky odpovídá bleskově – i v sobotu večer. Výběry bez jediného problému. Doporučuju každému!
Siempre soñé con tener mi propio coche
Siempre soñé con tener mi propio coche, pero con mi salario nunca parecía posible. MDRG me enseñó a invertir poco a poco y a aprender sobre el mercado financiero. Empecé con pequeñas cantidades y, con paciencia, mi cartera creció de manera constante. Después de un año, pude comprar el coche que siempre había querido. Gracias a MDRG Holding, ahora disfruto de la independencia y la seguridad financiera. Siento que mis sueños son alcanzables.
Die Plattform wirkt durchdacht und…
Die Plattform wirkt durchdacht und professionell. Besonders die Analysefunktionen überzeugen mich. Für meinen Bedarf passt alles.
Het is geen slechte ervaring
Het is geen slechte ervaring, maar ook geen wow-effect. De kosten zijn duidelijk, dat waardeer ik. Toch voelt alles nog wat standaard aan.
The interface feels natural and not…
The interface feels natural and not overcomplicated. I especially like how transparent the costs are. It makes planning trades much easier.
Bála jsem se strašně začít
Bála jsem se strašně začít – všude samé příběhy o podvodech. MDRG mě uklidnil hned od začátku. Po registraci přišly videa, návody a webináře – všechno česky a srozumitelně. Naučila jsem se základní věci: jak se chránit, jak nastavit limity. Začala jsem opatrně podle signálů a copy trading mi pomáhal, když jsem neměla čas. První výběr proběhl bezvadně. Support mi pomohl i o víkendu. Tady se cítím bezpečně.
Plutôt satisfait jusqu’ici
Plutôt satisfait jusqu’ici. Les frais sont clairs et je n’ai pas eu de mauvaise surprise. J’aimerais voir encore plus d’outils à l’avenir.
The platform feels stable and well…
The platform feels stable and well thought out. Deposits were instant for me, and execution has been consistent. Not perfect, but definitely reliable.
I didn’t expect much at first
I didn’t expect much at first, but the platform turned out to be quite practical. Everything is where you expect it to be. That alone makes trading less stressful.
Für mich eine der besseren Plattformen
Für mich eine der besseren Plattformen, die ich genutzt habe. Die Ausführung ist schnell und zuverlässig. Auch die Gebührenstruktur ist gut nachvollziehbar.
I’ve had no major problems
I’ve had no major problems, but nothing really stands out either. The charts are decent, execution is acceptable. I’ll keep using it for now and see how it goes.
It works fine for basic trading
It works fine for basic trading, but I’m still unsure about some features. Deposits went through without issues, withdrawals took a bit longer than expected. Mixed feelings so far.
Overall a good platform with a clean…
Die Plattform ist insgesamt solide
Die Plattform ist insgesamt solide, aber nichts Besonderes. Die Handelsbedingungen sind okay, allerdings hatte ich mir mehr Analyse-Tools erhofft. Für den Einstieg reicht es.
Pour l’instant
Pour l’instant, mon expérience est correcte sans plus. L’interface est claire, mais certaines fonctions demandent un peu de temps pour s’y habituer. Je continue à tester avant de me faire un avis définitif.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.