Vi har haft det helt underbart på denna resa. Vår guide Dennis Olsen hittade alla pärlor som vi önskade att få se, sjukt nöjd👍👍 Mycket free ride och de är ju kuligt😀 Följebil som tog allt bagag... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Dennis o Mika har gjort denna resa oförglömlig. Otroligt bra organiserat. "Fri ride" gjorde resan riktigt njutbar. Att just kust till kust blev avgörande för resan, var följebilen. Slippa packa allt p... Leggi di più
Har kørt 3 gange USA på mc med Dennis som guide, Kyst til Kyst 2018, Solrige Florida 2023 & Rocky Mountains og Vestens Nationalparker 2025, alle Superture med alt planlagt til punkt og prikke, Den... Leggi di più
Jeg var på turen “Highway 1”. Rigtig fin tur med både ørken, bjergkørsel, skov og kyststrækning. Dennis og Anders var som guider meget professionelle og ydede super god service undervejs. Sidst men ik... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Vi tager dig med på din drømmerejse gennem USA og Canada på motorcykel. Vores ture er kendetegnet ved sammenhold, fællesskab og unikke oplevelser. Ruterne er nøje udvalgt, og de skræddersyede mc-rejser tager dig gennem noget af det allerbedste, USA har at byde på. Det er lige fra Californiens kendte Highway 1 til den historiske Route 66 i Arizona, famøse og storslåede nationalparker og Floridas solrige kyster. Vi besøger nogle af verdens største bikertræf og kører ad de mest ensomme highways, som man genkender fra film. Vores mc-rejser er med dansk guide som er passioneret og brænder for at give dig dit livs rejse.
Informazioni di contatto
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Rocky mountains
Fantastisk guide der er styr på alt
Kan varmt anbefales
Super proffesionel og omstillingsparat…
Super proffesionel og omstillingsparat guide, altid på og klar til udfordringer
Det var en super god tur
Det var en super god tur.
Planlagt til ug med i mindste detalje.
Firmaet kan varmt anbefales.
Fantastisk tur
Fantastisk tur, med de bedste deltagere og ikke mindst guide.
Super god planlægning og oplevelser.
De udfordringer der opstod, blev løst til alles tilfredshed.
Vi håber at få plads på turen til Sturgis 2026.

Risposta di MC Travel USA
MC Rocky Mountains og Vestens nationalparker 2025
MC Rocky Mountains og Vestens nationalparker 2025
Vi har haft den mest fantastiske tur med Dennis og hans team. Turen var spækket med adskillige national-og State parks, lækre MC veje igennem flot og varieret natur. Hotellerne var af god standard, og selvfølgelig fine Harley,er. Et af de store plusser var alle de free-rides der var var hver dag, det er dejligt, fremfor at køre kolonne hele tiden. De udfordringer der opstod, løste Dennis på god og smidig vis. Hanne og jeg takker for en veltilrettelagt tur, og tak for hyggeligt selskab til alle andre deltagere, håber vi ses en anden gang.
Rocky Mountains & Vestens nationalparker
Hej Mette-Marie og Dennis
Tak for 15 fantastiske dage i USA, kæmpe arbejde for at give os en god oplevelse, håber i vil få succes med McUSA, og håber vi får tid og råd til en ny tur. Og dem der ikke har været der, ved ikke hvor imponerende oplevelse det er, bare kom afsted med Dennis som guide. masser af free ride og kompetent guidning. You never walk alone :-)
Kærlig hilsen Mona og Per Fuglsang
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.