McDonald's Norge Recensioni 174

TrustScore 1.5 su 5

1,7

Hei, Jeg kjøpte en porsjon pommes frites hos dere i dag, men ble skuffet over kvaliteten. Pommes fritesen virket blek og lite sprø, og den fremstod ikke som nyfritert. Opplevelsen sto ikke til... Leggi di più

Fikk brus uten isbiter, lokk og sugerør. Pommesen var kald, burgeren lunken. Gav beskjed, fekk ny brus og ny pommes. Kanakje sjekke maten før den blir servert med bordet. Var på mcd rådalen, bergen.

Skulle kose meg på tur hjem med en sprite sakura fordi jeg ikke har testet den enda, men får jeg sprite sakura? Nei gjorde ikke de nei, forbanna dritt plass fikk en forbanna jordbær milkshake som smak... Leggi di più

Kontaktet kundeservice da poengene mine i MyM plutselig hadde forsvunnet. Dersom man trykker i appen st man har tenkt å bruke MyM-poeng og ombestemmer seg, så trekkes dette og føres IKKE tilbake.... Leggi di più

1,7

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

I dag søndag var den verste opplevelsen…

I dag søndag var den verste opplevelsen jeg har hatt her.
Flere av kundene/gjestene oppførte seg som apekatter!
Sprang og ropte rundt omkring,og han ene slapp seg ned fra trappen fra 2 etasje!

Syntes det var dårlig av de ansatte at det var ingen av de som reagerte engang!
Hadde det vært på en annen restaurant,så er jeg ganske sikker på at de hadde grepet inn!

30 aprile 2023

McDonald’s Brumunddal

Helt elendig ventetid i drive thru. Man rekker å kjøre til burger king i nydal og få maten og kjøre tilbake på den tiden det tar å få maten sin på McDonald’s Brumunddal

26 marzo 2023

Og de kaller denne DRITTEN for…

Og de kaller denne DRITTEN for restaurant !!!!

Dette er jo laveste sort gatekjøkkenmat.... Dette har absolutt ingenting med restaurant å gjøre.

Serveres det mat i papirposer og papiremballasje på restauranter ??

Maten smaker jo bare fett og olje. Og er nesten alltid kald og vassen.

15 febbraio 2023

Bestilte via Drive In i Brumunddal i…

Bestilte via Drive In i Brumunddal i kvedl tirsdag 240123.
Hadde en enkel bestilling: 2 store Pommes frites, 6 nuggets og en skjokolade milkshake.
Kom hjem med 1 pommes frites og en jordbær milkshake. Vi var der kl 2215; ingen andre kunder hverken i lokalet eller i bilkøen.
Kvitteringen viser alt jeg hat bestilt. For en utrolig dårlig og slapp service. Og det er dessverre ikke første gangen dette oppleves på Mc Donalds Brumunddal. Håpløst!

23 gennaio 2023

Skittent!!

Maken til skittent lokale har jeg ikke sett. Søppel flyter. Ingen rydder bord eller søppel.
Dette var på Vågen i Sandnes

20 dicembre 2022

En dårlig opplevelse

Jeg og vennene mine drar til McDonald’s og opp trappene. Plutselig så skriker 2 ansatte på oss «HEI KOM TILBAKE» og de kunne ha valgt og snakke privat men valgte å skrike på oss foran alle som var veldig flaut og dem fikk oss til å føle for å aldri komme tilbake til denne restauranten. De var flere som gikk opp så vi trodde det var greit. dette er den ved Torvbyen og hun ene hadde langt lyst hår i hestehale, lange vipper og hun andre var normal norsk jente med kort hår. Jeg fant også den to vippestråer i burgeren min etter vi ble kasta ut. Nå har denne resturanten mista 5 lokale kunder for alltid!

16 dicembre 2022

Kom på Mc’ern i Elverum kl 02 søndag

Kom på Mc’ern i Elverum kl 02 søndag. Der stod det tre stakkars mennesker på jobb og fullt av kunder.
Fikk bestilt det jeg skulle ha og fikk det nokså kjapt, men plutselig gikk systemet til helv.. og vennene mine måtte vente TO timer på maten da løsningen var å betjene kundene over disk. Fikk vondt av de ansatte.
Har vært der flere ganger tidligere og 90% av gangene mangler det noe. Ikke bare èn ting, men flere.

23 ottobre 2022

Tørt kjøtt!

Vanligvis på bildet av burgere jeg kjøper ser kjøttet saftig og smakfullt, men når jeg får den ed kjøttet bare tørt og det smaker ingen drit! Ikke kjøp fra MacDonals

19 ottobre 2022

Min opplevelse

Jeg vil bare si ifra om at jeg synes det ikke er greit at dere har valgt å ta bort Mcwraps og cookies fra menyen. For jeg føler nå at jeg vil mye heller dra til Burger king enn Mcdonalds. Siden det er bare hamburgere nå på Mcdonalds, og da har Burger king bedre burgere.

19 settembre 2022

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito