McDonald's Norge Recensioni 174

TrustScore 1.5 su 5

1,7

Hei, Jeg kjøpte en porsjon pommes frites hos dere i dag, men ble skuffet over kvaliteten. Pommes fritesen virket blek og lite sprø, og den fremstod ikke som nyfritert. Opplevelsen sto ikke til... Leggi di più

Fikk brus uten isbiter, lokk og sugerør. Pommesen var kald, burgeren lunken. Gav beskjed, fekk ny brus og ny pommes. Kanakje sjekke maten før den blir servert med bordet. Var på mcd rådalen, bergen.

Skulle kose meg på tur hjem med en sprite sakura fordi jeg ikke har testet den enda, men får jeg sprite sakura? Nei gjorde ikke de nei, forbanna dritt plass fikk en forbanna jordbær milkshake som smak... Leggi di più

Kontaktet kundeservice da poengene mine i MyM plutselig hadde forsvunnet. Dersom man trykker i appen st man har tenkt å bruke MyM-poeng og ombestemmer seg, så trekkes dette og føres IKKE tilbake.... Leggi di più

1,7

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

hver gang jeg kom til mc donalds og…

Gjøvik mc Donalds hver gang jeg kom til mc donalds og bestilte mat, er det ikke pent gjort eller slengt på som om ingen bryr seg eller at iskremen ble smeltet fordi de ikke klarte å gi ordren i tide eller systemet sviktet eller at de ikke klarte å varsle peolle om deres bestillinger. og i matindustrien er det ikke akseptabelt i det hele tatt, dette er ikke greit jeg betaler mye penger der og jeg får dårlig mat. Dette er ikke greit noe mer jeg kjønner hvis det skjer noe ganger men ikke hver gang du kommer der.

20 maggio 2024

Var på avd på Grorud og bestilte 2…

Var på avd på Grorud og bestilte 2 menyer Big taste Bacon. Når vi kom hjem oppdaget vi at vi hadde fått McCrispy, en uappetittelig overstekt brun klump. Utrolig dårlig service når vi ringte og klagde. Hold dere langt unna den avd. Utrolig treige med å få maten ferdig også.

13 maggio 2024

McDonald’s Elverum

Har handlet en del på vår lokale McDonalds—restaurant i Elverum. Stort sett gjennom drive through eller ved å bestille inne for å ta med hjem. 8/10 ganger så har det manglet noe - alt fra en pommes frites til burger. Rimelig håpløst. Siste gang var i dag, 09.05.24. Da ble jeg snytt for en cheeseburger. Ellers er det verdt å merke seg at det siste året så har samtlige store pommes frites’ene fått mindre og mindre innhold og har ved de siste 3 gangene hatt det samme innholdet som i en medium. Så skal man handle der så må man gå gjennom og telle opp det man får utlevert før man reiser. Sannsynligheten for at noe du har betalt for ikke blir levert, er åpenbart stor.

Ellers relativt rent og pent der. Hyggelig personale er det også, men kommando og kontroll på bestillinger har de ikke.

9 maggio 2024

Sjokkerende atferd

Jeg ringte til dere å spurte om dere hadde både grimace shake og en travis scott burgermeny! Dette sa de at de hadde når jeg ringte de, men når jeg kom til åstedet så var det ingen grimace shake eller travis scott burger å finne😡😡 sønnen min ble utrolig satt ut å gråt i drive-throughen.😡 ikke anbefalt sted. Forferdelig kundeservice!!! Hvem en som fortalte meg dette fortjener virkelig en prat med sjefen!😡😡

1 maggio 2024

Dra på burger King

Dra på burger King.
Feil i bestillingen. All mat var kald bortsett fra niggetsene til kidden som til gjengjeld var glovarme. Lekerommet er lite og litt stusselig. Burgerne:lurer på om de kastes sammen på 10 meters avstand…

25 aprile 2024

Jeg bestille smoothie

Jeg bestille smoothie, men så var de tomme for det. Greit nok det aksepterer jeg. Men når jeg skal plukke opp maten får jeg for det første en liten drikke, jeg bestilte stor, og så får jeg en brus i erstatning, som er 20kr billugere!! Og når jeg sier dette til kassemannen, svarer han overlegent med om jeg vil ha 2 Fanta exotic. Hva skal jeg med 2????? Jeg drikker da ikke 1 liter brus i samme setting.

23 aprile 2024

bad food ok!

synes de burde ha stoppet med de dritt maten jeg fikk en sykdom i tarmen pga all den junk fooden dems! forbaska mcdonalds gir meg sykdom og et problem på ung alder! nesten døden! 1/10 aldri igjen også støtter de israel som dreper mer barn enn det jeg orker å telle.

29 dicembre 2023

McDonald’s Elverum

Takker for en veldig god service etter en feil i systemet hvor vår bestilling hadde blitt borte og lengre ventetid. Personalet var høflige, blide og ordnet opp og tilbydd drikke ved venting og is til barna. ♥️

21 dicembre 2023

Mc Donald Sola

Grei mat, men ofte tom for milkshake ellers er maskinen ødelagt. Det bør dere gjøre noe med, må alltid be om salt og ketchup da vi ofte får kun 1 pose salt og en ketchup delt flere personer. Husk plain hamburger er ikke med sennep og sylteagurk. Har fått en del feil her også.

29 novembre 2023

Bryr seg ikke om kvalitet lenger

Bryr seg ikke om kvalitet lenger, mer opptatt av prisene sine enn selve fokus på service og god mat desverre. Nei macern du er nå et minne. Dagene med gode priser og ordentlig størrelse på menyene er nå over.

27 novembre 2023

STORD MCDONALD'S liten soft is de va…

STORD MCDONALD'S liten soft is de va dei utsolgt for eter tid i kø .so bestilte meg ein orio Milk Sheik I Stedendor da dei ikkje hadde misheike heler eter 25minutter venting gav eg bedkjed at nor den kom so kan dei bare kaste den eg har ikke tid til og vente lenger brukte 35 minutter totalt og 59 kr på ingen ting sist gang eg kommer til og kjøpe noe der

29 ottobre 2023

Hva har skjedd med rengjøringen på Mc…

Hva har skjedd med rengjøringen på Mc Donald Mariero? Gulvet var seigt og skittent. Maten var var dessverre dårlig. Ikke mye å skryte om. Colaen smakte ikke cola, pommes frites var var rett og slett vassete.
Ikke var det travelt heller. Så ingen unnskyldning

14 ottobre 2023

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito