Valutata 3 stelle su 5

Leuk om enquetes in te vullen ,maar jammer dat er als je halverwege,of haast aan het eind bent van de enquête,je niet aan eisen voldoet ! Denk dat veel leeftijd te oud voorkomt, en krijg je 3 punten,... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Niet te lange maar duidelijke enqeutes. Goede vragen en veel gelegenheid om ze te beantwoorden i.c. je mening te geven. En een waardering in de vorm van een cadeaubon is meegenomen...

Valutata 4 stelle su 5

Fijne site om enquêtes in te vullen waarmee je leuke dingen kan verdienen. Minpunten zijn dat je er vaak snel bij moet zijn, anders word je na 3 minuten toch weer uit de enquête gegooidnomdst er voldo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Geweldig panel zeer interessante surveys ook leerzaam en leuk om te doen.Ben al jaren trouw en zal dit nooit opgeven!Zeker aanbevelen aan iedereen!daarnaast leuke beloningen ruime keuze!Thnx maximiles... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Esperto in ricerche di mercato

Scritti dall'azienda

Reageer op opiniepeilingen en verzamel punten om ze in te wisselen voor cadeaubonnen, donaties of geschenken van grote merken in de Panelshop! Inschrijven is gratis en vrijblijvend op https://www.maximiles.nl/trustpilot

• Keizersgracht 62/64, 1015 CS, Amsterdam, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

4,0

Tutte le recensioni

74 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Ik vind het een heel goede enquête…

Ik vind het een heel goede enquête bureau ik ben er graag ik snapallren nog niet goed hoe ik het kado in moet wisselen want ik heb het geprobeerd bertd ik zal binnenkort contact leggen over dit kijk ik ben iemand die de waarheid dpreek en dat hoort bij enqettes bureau eerlijkzijn wat wat je gevraagd wird om eerlijk antwoord te geven ik zit bij 5 enquête bureau maar deze is wel een die ik graag bezoek ik moet alleen even weten hoeik die kadobonnen in moet leveren ikheb er meer ook lukt niet vaneen ander enqette bureau,s goed gedaan maximiles een goede enquête bureau een 10 krijgt u van mijn

7 dicembre 2025

Goed

De enquêtes zijn leuk om te doen, interessante vraagstukken. Nadelen zijn dat je soms veel vragen moet beantwoorden en dan beantwoord je toch niet aan het profiel, eer je de benodigde punten hebt voor een cadeaubon ben je maanden verder want je krijgt maar hooguit drie enquêtes per week.

29 ottobre 2025

Prima enquêtes

Over algemeen ben ik tevreden met het invullen van enquêtes en de beloningen die toegekend worden.
Soms zijn de enquêtes telang, maar doorgaans goed te doen.

22 settembre 2025

leuke site

leuke site maar vergoedingen zouden wat meer moeten zijn ,maar wel goede vragen lijsten en de uitbetalingen zijn altijd kloppend

21 settembre 2025
Valutata 3 stelle su 5

Enquêtes ok, Klantenservice waardeloos!

Enquêtes zijn prima te doen, maar het gaat ook nogal eens mis met het geven van de beloofde punten en dan krijg je met de klantenservice te maken en die is absoluut waardeloos! Al maanden probeer ik contact te krijgen en wel al 2x bericht dat ik binnen 48 reactie krijg, maar al weer weken verder en nog steeds geen reactie. Echt zwaar slecht dus! Dus je moet wel rekening houden met dat je geregeld 15 min kwijt bent aan het invullen van enquête zonder beloning.

18 settembre 2025

vragenlijsten invullen

de vragenlijsten soms iets te lang. en als je mee doet met bingo duurt het heel lang ( bij mij 5 jaar) voordat je bingo hebt. En wat ook vaak gebeurt, vul je een vragenlijst in ben je daar mee bezig krijg je te zien helaas u hoort niet tot de doelgroep. Maar intussen heb je al minimaal 12 vragen beantwoord. en het sparen voor kado duurt ook heel lang

9 settembre 2025
Valutata 3 stelle su 5

De enquetes zijn prima en met…

De enquetes zijn prima en met regelmaat. Ik heb alleen problemen met de communicatie rondom mijn aangevraagde bonnen. Al weken wordt ik elke keer van kastje naar de muur gestuurd en is er nog steeds geen oplossing. Mij aangevraagde bonnen bevatten geen waarde en kan ik dus niet benutten. Hoop dat er snel een oplossing komt!

6 settembre 2025

Niet binnen de doelgroep

Ik word erg vaak na het beantwoorden van een aantal vragen uitgesloten van deelname. Als er genoeg vragenlijsten zijn ingevuld snap ik dat, maar het zijn ook dingen waar je wel graag je mening over wilt geven, maar je niet in de doelgroep valt.

3 settembre 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più