1. Impresa di traslochi
  2. Assemblaggio mobili inscatolati

Maxflyt.dk Vi er det bedste valg, når det drejer sig om flytning og montage af erhverv og private hjem overalt i landet. Med vores store ekspertise og dedikation kan du være sikker på en gnidningsløs oplevelse hver gang, du skal flytte. Vores firma skiller sig ud med vores fokus på højkvalitets service og omhyggelig håndtering af dine ejendele. Lad os hjælpe dig med din næste flytning eller montage opgave

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

De var så søde og hjælpsomme.

De var så søde og hjælpsomme.
I godt humør under hele flytningen, på trods af, at tingene skulle bæres op til 4 sal. Det var tydeligt at mærke at de kunne lide deres arbejde og hinanden.
Stor anbefaling herfra.

6 aprile 2026

Maxflyt sprang til med en dags varsel…

Maxflyt sprang til med en dags varsel med en “den klarer vi- ingen problemer attitude. En god og humørfyldt jargon og stor præcision ift aftalte tidspunkter og ikke mindst fantastisk service. De får mine bedste anbefalinger👌

27 agosto 2025

kære Annette

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er super glade for at høre, at vi kunne hjælpe dig med din flytning så hurtigt og effektivt. Det betyder meget for os at få feedback som din, da det hjælper os med at blive bedre og sikre, at vores kunder altid får den bedste service.

Hvis du har nogen spørgsmål eller brug for yderligere hjælp fremover, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Tak igen for dine venlige ord!

Kan klart anbefales glade

Kan klart anbefales glade, smilende og imødekommende flyttefolk som gjorde et super stk arb. 💪🏽

1 agosto 2025

Kære Rasmus

Af hjertet tak for din fantastisk anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi arbejder hårdt hver dag for at sikre, at vores kunder får den bedste service og kvalitet, så det er utrolig motiverende at høre, når vi lykkes med dette.

Endnu en gang tusind tak!

recommended

They were fast, professional, and very friendly. They gave me complete confidence in the move and addressed all the issues promptly. Do you live on the 3rd, 4th, or even 6th floor? No elevator? They look at you with confidence and make you feel like the move will be a breeze.

4 agosto 2025

Dear Patrick

I just wanted to drop you a quick line to say thank you so so much for your fantastic review! It truly means a lot to us. Reading your kind words brought a big smile to our faces and reminded us why we do what we do.

Your feedback helps us improve and continue offering the best service possible. If there’s ever anything more we can do for you, don’t hesitate to let us know.

Thanks again for taking the time to share your thoughts. You're awesome!

Top professionelt flytte firma.

Top professionelt flytte firma.
Alt kørte bare, hurtig og effektivt. Utrolige søde flytte folk med godt humør.
Vi kan helt klart anbefale Maxflyt.

28 luglio 2025

Kære Julie

Tusind tusind tak for din fantastisk anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse. Vi arbejder hårdt på at give vores kunder den bedste service og feedback som din er enormt motiverende.

Endnu engang mange tak og ha' en rigtig dejlig dag!

De må være Danmark s bedste flytte…

De må være Danmark s bedste flytte firma. Efter en meget turbulent flytning fra Hjørring til Hellerup med min tante på 90 år kom Harwar og hans søde “drenge”
Os til hjælp og overtog flytningen på vejen til Hellerup hvor det firma som havde opgaven fik problemer. Vi siger en kæmpe tak for jeres forståelse og fleksibilitet under hele flytningen som for alle var en stor udfordring. De ved hvad de har med at gøre både møbel transport og mennesker ♥️

21 luglio 2025

kære Nana
Tusind tusind tak for din fantastisk anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os alle her i teamet. Vi er så glade for, at du har haft en god oplevelse og tog dig tid til at dele det med andre.

Din feedback giver os endnu mere motivation til at fortsætte med vores arbejde og blive endnu bedre. Hvis der er noget, vi kan gøre for dig fremover eller nogen spørgsmål, du måtte have, skal du endelig sige til.
Endnu engang mange tak - dine ord gør en stor forskel!

Vi kan kun anbefale Max flyt

Vi kan kun anbefale Max flyt. Står klar til at hjælpe uanset opgave. Vi stod selv i nød da maxflyt tilbyder sin hjælp, hvis du leder efter en hvor kvalitet er et must så vil vi klart anbefale maxflyt. Enorm hjertevarm person. 10 stjerner herfra.

20 maggio 2025

Kære Cæcilie

Tusind tak for din super fine anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse. Vi arbejder hårdt på at levere det bedste til vores kunder, og dine positive ord giver os motivationen til at fortsætte.

Det er altid dejligt med feedback som din, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din mening. Hvis der er noget yderligere, vi kan gøre for dig i fremtiden, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Endnu en gang tusind tak!

Bh
Maxflyt teamet :-)