freezes every time paused and screen sleeps (ipad, other devices). no way to remove awful fvcking bill maher constantly being pushed, no way to not see his face or have his trash show auto played af... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Precis som många andra konkurrenter i samma bransch, så måste Du acceptera sk.Social Media- trackers, samt att Du heller inte får vara anonym. Dvs att Du måste stänga av din VPN. Som om det vore... Leggi di più
Really crappy deal compared to HBOMax! Now we have been downgraded to crappy, outdated FullHD and poor sound quality. Discovery+ is not something I would ever watch. Bogus “upgrade” and noone even m... Leggi di più
Terrible service. Extremely disappointed with direct wire connection to my smart TV and 250 fibre connection the live spots stream is freezing every minute. Same on my IPhone and all other devices I h... Leggi di più
Dårlig kundeservice. Lukker abb. uden advarsel
Jeg vil dele min oplevelse med MAX, som desværre har været en af de dårligste, når det kommer til kundeservice og håndtering af abonnementer.
To gange inden for få måneder har mit abonnement hos dem været lukket uden nogen form for advarsel. Første gang skete det, fordi mit betalingskort var udløbet, og jeg havde fået et nyt fra banken. Jeg fik ingen notifikation fra MAX om, at betalingen var mislykket, eller at mit abonnement var ved at blive lukket. Jeg fandt først ud af det, da jeg pludselig ikke længere kunne bruge tjenesten.
Jeg sørgede for at opdatere mine betalingsoplysninger, men i går skete det igen. Mit kort var blevet stjålet, og jeg modtog det nye kort i dag. Uden nogen besked fra MAX blev mit abonnement igen lukket. Det virker, som om de ikke gør det mindste for at informere deres kunder, når noget er galt med betalingen.
Sammenligner man med andre tjenester, så er det standardpraksis at sende mindst én påmindelse via e-mail eller SMS, hvis en betaling fejler, eller hvis ens abonnement er i fare for at blive lukket. Det gør det muligt for kunderne at reagere og rette op på problemet.
Hos MAX er der ingen sådan service. De lukker abonnementet uden varsel og lader det være op til kunden selv at opdage det. Det er både frustrerende og utroligt dårligt håndteret. Jeg kan ikke forstå, hvorfor de ikke kan implementere en simpel notifikationsprocedure, som stort set alle andre udbydere tilbyder.
Mit råd til andre er at være meget opmærksom, hvis du bruger MAX, især hvis der er ændringer i dine betalingsoplysninger. Og til MAX: Det er på tide at tage jeres kundeservice seriøst og begynde at respektere jeres kunder lidt mere.
gedemarked
hold da op et gedemarked på max. de har nu i længere tid haft vist på deres hjemmeside at de har sæson 15 af gold rush, dette er dog ikke tilfældet. sæson 15 har nu været i gang i 2 uger og de har stadig ikke fået de nye afsnit ud. man havde tidligere sidste uge lagt 2 episoder op af sæson 15 dem har man dog valgt at tage af. så man har episoderne, men man vælger bare at holde dem af streaming servicen.
lad være med at købe denne streamingservice de aner tydeligvis ikke hvad de laver.
Spild af tid og penge
Spild af tid og penge. Køb HVILKEN som helst anden streaming tjeneste og du bliver væsentligt mere tilfreds. Max er ligeglad med at lave et godt produkt eller en god service med godt indhold de lever af at have rettigheder til 1 elle 2 ting folk vil se og håber de glemmer at afmelde deres abbonement. Resten af deres indhold er skrald og det er kvaliteten også for ikke at tale om reklamer midt i film.
AL fremtiden og helt sikkert godt,- når…
AL fremtiden og helt sikkert godt,- når det virker altså !
Her håbløs :-( Kundeservice ekstremt elendigt når bruges deres såkaldte robotter. Fatter nul og henviser bare til link som ikke eksisterer mere. Skriver man derimod til Discovery (så længe de stadig er ansat ?) så dog kæmpe ros. Hurtig og forsøg på hjælpsom svar.
Andet jeg har oplevet nu ved Max har overtaget Discovery er tekstning af udenlandske serie.
Nu heldigvis se forskel da var i gang med X on the Beach (norske udgave) og set en del afsnit hvor Discovery abonnement så pludselig sluttede/overgik til Max.
Aldrig før oplevet nogle nævneværdige forkerte oversættelser da det var Discovery. Men nu hvor jeg forsatte med afsnit hos Max så tydeligt det er AL oversættelser.
Og jo tå krummende pinligt :-(. En ud af tre,- eller er det hvert anden ,- oversættelse er totalt volapyk.
Et eksempel ud af utallige. Oversættelse af “mand” på norsk oversættes hver gang til “ skinke” på dansk :-). Ja kan virke sjovt. Men irriterende i længden da oversættelserne nu generelt er totalt ubrugeligt og rent vola pyk det den oversætter til. Nu let at forstå det meste norske men havde man ikke det så umuligt at få nogen som helst forståelse af hvad der tales om i afsnittene.
Dårlig service
Vil opsige mit abm. Men nap jeg går ind på deres hjemmeside står der jeg ikke har abm. Betaler 59.50kr
hver md. har prøvet at komme i kontakt med dem hele dagen, får bare en robot der lover at man bliver ringet op med det samme. Har ikke hørt fra dem endnu, utrolig dårlig service.
Denne oplevelse handler om Discovery+
Denne oplevelse handler om Discovery+, men da Max har overtaget det, tænker jeg den også hører hjemme hér.
Har haft Discovery+ en del pr, og har været godt tilfreds.
Pludselig virker app'en ikke, og supporten oplyser det er fordi de skifter over til Max, som de har oplyst i en mail, hbor de også giver en fordelagtig pris til tidligere Discovery+ abonnenter.
Jeg har dog ikke modtaget en mail fra Discovery og beder dem sende mig en kopi af den, med det fordelagtige tilbud. Det kan de "desværre" ikke, og oplyser at det nok er fordi jeg har takket nej til at modtage Nyhedsbreve, og jeg dermed er gået glip af deres fordelagtige tilbud.
Er en opsigelse nu en del af et nyhedsbrev??? Og hvorfor kan jeg, som har været mangeårig kunde hos Discovery+, ikke få den "fordelagtige" pris??
Virkelig dårlig kundeservice, og føj hvor skulle de skamme sig!
Møj irriterende at serier fjernes uden…
Møj irriterende at serier fjernes uden varsel!
Max afmelder blot mit abbonnement uden…
Max afmelder blot mit abbonnement uden at give varsel. Jeg opdager det ved at modtage en mail med spørgsmål om hvorfor jeg har forladt Max.
Når jeg så prøver at logge ind tilbyder de mig kun nye måneds abb. der er MEGET dyrere end det årsabb. jeg har.
Ingen info mail eller varsel efter flere år som kunde.
Jeg vælger så at ringe og klage over de blot har opsagt mit abb i stedetfor at give mig varsel eller besked om at betaling har fejlet(nyt visakort), som alle andre legitime forretninger ellers vil gøre.
Nu kan jeg så pludselig få lov at fortsætte mit abb og de vil genåbne min adgang om 1 døgns tid. Herefter vil de sende mig mail med oplysninger om hvordan jeg skal betale.
Det er en ret fusket måde at forsøge at konvertere de billige abb. de lovede for år tilbage og havde brug for kunderne til nu meget dyrere abb.
Det sker sikkert igen næste gang jeg skifter visakort….
Virkelig dårlig måde at behandle sine kunder på.
Hvorfor fjerner man Person of Interest
Hvorfor fjerner man Person of Interest, uden først at give en advarsel inden den fjernes!
Nåede kun at se 2 sæsonner!!!
FUSKER FIRMA
HAr lige købt et abonnement hos jer. Appen til telfon virker ikke.....og man kan på ingen måde komme i kontakt med jer. HOLD JER LANGT VÆK FRA DEM.
MAX is a bad name for your streaming…
MAX is a bad name for your streaming service HBO was much better. you even call your series and movies (HBO original)
Värdelös tjänst( ur ett integritetsperspektiv)
Dvs att Du måste stänga av din VPN.
Som om det vore kriminellt att få vara anonym.
Lite motsägelsefullt med tanke att Du betalar( abonnerar) på en tjänst för att slippa reklam.
Hvad er det for et cirkus
Hvad er det for et cirkus . 100% af deres Ansatte kan ikke snakke dansk og så kan jo ikke lave mad sort bacon i burgeren og så når man viser dem burgeren med sort bacon så spørger de hvad problemet er? Som om at man spiser kulsort bacon normalt kommer aldrig dette sted igen ...
HBO Nordic vasker hænder
Jeg har været kunde hos HBO Nordic i mange år, siden de tilbød et "livslangt godt tilbud," som de senere alligevel hævede prisen på. Pludselig stod jeg midt i mine serier med reklamer uden nogen grund, og HBO Nordic fortæller mig, at det er Googles skyld og, at de ikke kan gøre noget for at rette op på det.Se endte med at blive flyttet til MAX med reklamer, selvom jeg tidligere havde et abonnement uden reklamer.
HBO Nordic fralægger sig ansvaret og siger, at det er Google, jeg skal tage fat i, men det virker som en undskyldning for at vaske hænder. Jeg havde forventet mere efter at have været en trofast kunde i så mange år. Det føles som om, HBO er mere interesseret i at få kunder til at betale ekstra end at sikre en god kundeoplevelse. Jeg er meget skuffet og vil ikke anbefale dem til andre, der værdsætter god kundeservice og gennemsigtighed.
RIDICULE
Ok donc maintenant on se tape pas seulement 2 pubs avant le film, plus 1 pub qui n'est MEME PAS comptée dans le décompte de temps de pub ("votre film avec..."), mais on commence à avoir plusieurs pubs au bout de 15 minutes de film... Une belle stratégie de pubs agressive à la youtube, franchement ridicule, si c'est pour se moquer des clients comme ça, autant ne pas proposer d'offre pas cher.
Vive le téléchargement
Jeg syntes simpelthen selve indhold og…
Jeg syntes simpelthen selve indhold og hvad der kommer af “nye” serier mm er for dårligt og af lav kvalitet. Jeg har været glad for hbo men bruger stortset aldrig MAX længere. Gaaaab.
Tous les contenus max en France ont un…
Tous les contenus max en France ont un décalage entre le son et l’image (je regarde via canal+).
C’est archi mauvais! Problème qui dure, dure, dure…
Helt tosset.
Okay…. Været HBO og Nu MAX kunde i mange år.
(På bla det livslange gode tilbud)
Som jo så i foråret ændrede sig.
I kender godt det der med at ens dankort udløber og nyt ankommer automatisk og man så skal ændre betalingsoplysninger mange steder.
I mit tilfæde glemte jeg det hos MAX og MAX sendte flere remindere som jeg dumt nok ikke så fordi det var på en mail jeg aldrig bruger. Klart min fejl. Virkelig min egen fejl.
DOG reagerer jeg lige så snart at jeg fra ene dag til anden udelukkes fra MAX da de jo klart nok afmeldte mit medlemsskab. Vi snakker to dages “forsinkelse” i at se mailsene
Jeg lægger mig fladt ned og forsøger virkelig at tale min sag og komme tilbage på det gode tilbud jeg nu har betalt til i mange mange år.
Det lykkes ikke for mig men som “trøst” ku de tilbyde mig et godt års kampange tilbud som de sender på mail.
Dagen efter trækkes det tilbage fordi den pågældende medarbejder har lavet en fejl.
Jeg nævner så at jeg jo har tilbud på skrift og at det bør de efterleve. Og at jeg rent faktisk har retten på min side på dette.
Men næ nej.
Løbet er kørt.
1. de medarbejdere jeg har talt med var søde nok. Ik deres skyld.
2. MEN HBO og deres kunde og abb politik er helt væk.
At smide en trofast kunde ud på en fejl er så dårlig kundepleje.
Så bye bye MAX.
Og til evt nye kunder siger jeg…
Hold jer langt væk.
Skal betale 2 gange for ingen raklamer
Er Nordlys kunde og tidligere havde vi Discovery÷ uden raklamer med i pakken. Den er nu skiftet ud med MAX med reklamer. MAX kan ikke fravælges i pakken og MAX tillader ikke en opgradering. Skal tegne et helt nyt abonnement for at kunne se MAX uden reklamer. D.v.s at jeg så betaler for 2 abonnementer til samme udbyder.
For dyrt og med alt for mange reklamer
Latterlig streamingtjeneste. Fortryder bittert at jeg købte en måned med reklamer (79 kr.)
Der bliver sendt 5 reklamer hvert 15 min, det er sgu lige i overkanten!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.