freezes every time paused and screen sleeps (ipad, other devices). no way to remove awful fvcking bill maher constantly being pushed, no way to not see his face or have his trash show auto played af... Leggi di più

Precis som många andra konkurrenter i samma bransch, så måste Du acceptera sk.Social Media- trackers, samt att Du heller inte får vara anonym. Dvs att Du måste stänga av din VPN. Som om det vore... Leggi di più

Really crappy deal compared to HBOMax! Now we have been downgraded to crappy, outdated FullHD and poor sound quality. Discovery+ is not something I would ever watch. Bogus “upgrade” and noone even m... Leggi di più

Terrible service. Extremely disappointed with direct wire connection to my smart TV and 250 fibre connection the live spots stream is freezing every minute. Same on my IPhone and all other devices I h... Leggi di più

1,2

Pessimo

TrustScore 1 su 5

Dårlig kundeservice over for loyale kunder

Jeg har været kunde siden HBO-tiden og fik mit abonnement flyttet med over til Max, da de ændrede navn – inklusive et livstidsabonnement til halv pris. Det virkede som en god aftale dengang.
I efteråret fik jeg nyt betalingskort fra banken. Da jeg har mange tjenester der skulle opdateres, glemte jeg nogle stykker i blandt (Max var én af flere), og som med så mange andre tjenester opdaterede jeg løbende mine kortoplysninger, når jeg fik besked om manglende betaling. Men Max gør ikke det, de fleste andre gør. De sender ingen påmindelse – de lukker bare kontoen fra det ene øjeblik til det andet uden nogen form for varsel.
Efter en opslidende kamp på over en måned lykkedes det mig at få mit gamle abonnement tilbage. Men siden har jeg desværre tabt mit kort to gange, og hver gang er jeg blevet smidt ud igen uden nogen form for advarsel.
Det er virkelig dårlig kundeservice at behandle trofaste kunder på den måde. At blive smidt af uden advarsel er ikke acceptabelt – og jeg kommer absolut ikke tilbage som kunde!! Jeg føler mig på ingen måde behandlet ordentligt.

18 marzo 2025

My HBO Max account was hacked two days…

My HBO Max account was hacked two days ago, and since then I’ve been completely locked out. The hacker changed the email linked to my account to a suspicious address.

I’ve tried contacting HBO Max support multiple times through their website, but I haven’t received any response. I’ve also tried reaching out through social media with no success. I’m extremely disappointed with the lack of urgency and customer care. It’s unacceptable to be ignored when your personal data and paid subscription are compromised.

All I want is to recover access to my account and secure it again. Please take this seriously and resolve the issue as soon as possible.

1 aprile 2025

Pub à gogo

Vous aimez la Pub incessante et grotesque…vous êtes bienvenus sur Max. Une belle arnaque cet abonnement. Je vais vite résilier…

28 marzo 2025

Si je pouvais mettre zéro étoile

Si je pouvais mettre zéro étoile, je le ferais.
Plateforme cinglée qui coupe nos visionnages moultes fois pour nous présenter et re re re re re re re re re re re re re re re présenter des programmes que l’ont a déjà vu ou que l’on a pas envie de voir.
Alors qu’on paie !!!!!!
Ils se moquent vraiment de nous
Nul, minable cette plateforme
Comment passer un bon moment détendu avec tout ce matraquage d’interruption, de pub pour rien ? De la crotte en barre

27 marzo 2025

Værste omgang bøvl nogensinde

Værste omgang bøvlnogensinde

Jeg ville se Milan San Remo
Derfor skulle jeg så genstarte mit Max abonnement

Det tog selvfølgelig 100 år, da jeg endelig får sat det l op og har betalt for premium abonnement, så finder jeg selvfølgelig ud af, at jeg åbenbart ikke har sport tilkoblet...

Nå så må jeg tilføje sport for at få tilladelse til det

Så siger den, at jeg ikke har mulighed for at tilføje sport på denne enhed... Nå så må vi finde bærbaren frem...
Der må jeg heller ikke. Så hvis jeg hverken må bruge min bærbar eller min telefon til at tilføje sport, så har jeg da spildt 149 kroner for der er da i hvert fald ikke noget, der er hver at se på den bøvlede streaming tjeneste.

Det eneste vi kan håbe på er at Discovery snart går konkurs, så TV2 kan købe rettighederne til cykelløb i fremtiden for dette er under alt kritik

22 marzo 2025

USERIØST

Jeg har haft Dplay og herefter Discovery+ og nu MAX som er ALT for dyrt.
Gav 109kr om måneden for Discovery+ via mit teleselskab, adgang til Arkiv, live kanaler + sport.
Det er håbløst dyrt nu og jeg betaler for ikke at ha reklamer, men om de ikke har det nu, på nogle serier osv.
Totalt Latterligt.
Der er alt for mange problem på deres platform, login og timeglas selv om jeg har en meget hurtig internet forbindelse der er kablet.
Eneste positive jeg kan sige om servicen, er at de ikke længere har superligaen, for det var under alt kritik
Har lige lukket/opsagt mit abonnement. Håber så de ikke trækker penge på min konto i fremtiden.

21 marzo 2025

Ændrede priser og abonnementer er under al kritik

Jeg har været kunde hos først HBO nordic der sidenhen er blevet til MAX så længe at jeg er på et abonnement der ikke kan skifte pris. Så derfor har jeg et billigere abonnement end man kan få i dag som ny kunde. I stedet for at sætte prisen op har MAX valgt at ændre navnet og funktionaliteten i programmet ved at begrænse antallet af samtidige streams, samt sænke billedkvalitet fra det bedste og ned til SDR.
Det er under al kritik at man kan vælge at fjerne to a bilens hjul og stadig sige "du får stadig bilen til samme pris"
Ændringern træder i kaft ved første fornyelse efter 24/3-2025.

20 marzo 2025

Elendigt selskab

Elendigt selskab, nu har de valgt at flytte fordele (UHD/4K + HDR) der normalt lå i standard abonnementet over til et premium abonnement som man så skal betale ekstra for.

20 marzo 2025

Terrible experience with this service

Terrible experience with this service. I signed up because they promised a smooth streaming experience, but it has been nothing but frustrating. Constant buffering, even with a strong internet connection. On top of that, they keep increasing the subscription price without notice. I was charged for a yearly plan I never agreed to, and when I contacted customer service, they were completely unhelpful and dismissive.
Honestly, I regret ever signing up. I managed to fix the mess they created on my account thanks to the company in my profile picture. If you are thinking of joining, I strongly suggest you stay away.

21 febbraio 2025

Grosse arnaque

Grosse arnaque
J'étais client de eurosport et pour regarder cette chaîne il faut maintenant s'abonner à Max.
Max remplace eurosport mais vous devez prendre un autre abonnement pour regarder le sport .
C'est vraiment incroyable
0 pointé 😡😡😡

8 marzo 2025

Hustler virksomhedm der ikke kender købeloven!

Køber og betaler for et år i nov, får så nu en mail omkring at mit premium abm sænkes til et standard abm.. Så kort inde i den periode jeg allerede har betalt for, giver de mig et langt ringere produkt..

Har snakket med kundeservice 2 gange, og forespurgt på hvor i mine købsbetingelser jeg har indvilget i den mulighed, de har lovet mig begge gange at nogen fra en "højere" afdeling vil vende tilbage, men hører aldrig fra dem..

Så kort og godt, HOLD JER VÆK!!!

28 febbraio 2025

80kr for en tør oplevelse

Hvor er det åndsvagt og betale 80kr for reklamer, skal have refunderet mine penge og så ser jeg jeres indhold på YouTube eller downloader det som før i tiden, her vil jeg støtte producenter og så bliver man bare rullet total tørt😂 det er jo total til grin, er tom for ord 😂 god joke tho.. lige op hvor solen ikke skinner 🙌🏻

27 febbraio 2025

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito