En dejlig shoppingoplevelse hos Mavozi
En dejlig shoppingoplevelse hos Mavozi. Et godt udvalg af boligindretningsartikler. 30 dages returret giver tryghed. Vil gerne handle her igen for at finde unikke varver.
Great store for unique home decor! Found the glass bird sculptures that I couldn't find anywhere else. Packaging was excellent. Just wish they offered faster shipping options.
The robot music lamp is super cute! My son loves it in his room. Quality seems good for the price. Wish they had more color options available though.
Den elektriske peberkværn fungerer som beskrevet. Batterilevetiden er rimelig, og kværnindstillingerne kan justeres. Byggekvaliteten kunne godt være lidt bedre, men den klarer opgaven fint.
Jeg havde nogle spørgsmål om titanium-grydesættet og sendte en e-mail til deres kundeservice. Jeg fik et hjælpsomt svar inden for et døgn. Venlig betjening, men jeg ville ønske, at åbningstiden var længere end til kl. 17.30.
Leveringen tog cirka fem dage, hvilket stemte overens med deres estimat. Gratis levering er et stort plus. Sporingssystemet fungerede godt og holdt mig opdateret under hele forløbet.
jeg har købt den japansk inspirerede pendel, og den ser rigtig flot ud i min spisestue. Kvaliteten virker solid, og monteringen var ligetil. Prisen virker alt i alt rimelig.
Købte titanium induktionskogegrejssættet under et udsalg. Den hamrede finish ser eksklusiv ud. Kundesupporten er også tilgængelig i weekenden, hvilket er praktisk. Alt i alt en problemfri og ligetil shoppingoplevelse.
Bestilte det farverige sæt fugleskulpturer i glas som hyldedekoration. De ankom uden skader og ser dejlige ud. Dekorationsafdelingen på dette websted har nogle virkelig unikke stykker, der er værd at kigge på.
Købte SVEA-væglampe i harpiks til soveværelset. Ser rigtig hyggeligt ud, når den er tændt. Levering til Danmark var gratis, og emballagen beskyttede den godt. Vil gerne handle her igen for at købe flere lamper.
Lad vær at købe noget herinde! Siden viser pæne kvalitets produkter. Men det man modtager er billigt kopi plastik ting. Jeg ser en annonce med en kattelampe af glas fra TRYM. Og tror det er det jeg køber.i ordrebekræftelsen står der også tydeligt GLAS. Men jeg modtager en billig plastik dims der ikke har set skyggen af glas! Jeg sender self en e-mail om at jeg ønsker mine penge refunderet fordi jeg ikke har modtaget det jeg har bestilt. Jeg laver også en anmeldelse på shop appen. Men jeg får intet respons?
Jeg har nu gjort indsigelse til banken idet jeg mener det her er falsk markedsføring
Jeg købte lampen den 10 januar 2026. Og modtog den ca 3 uger efter. Siden har jeg forsøgt at komme i dialog med MAVOZI men uden held