Dettagli dell'azienda

1. Servizio di e-commerce

Scritti dall'azienda

Czy jesteś fanem włoskiej kultury kulinarnej? Szukasz prawdziwych włoskich produktów spożywczych? Jesteś we właściwym miejscu! Maveat to nie tylko Twój supermarket internetowy z szerokim wyborem wysokiej jakości produktów Made in Italy, ale rodzina złożona tylko z kobiet, które jak dobre matki, przynoszą na stół najlepsze jedzenie, jakie oferują nam piękne Włochy. Możesz spokojnie zamówić oryginalne włoskie przysmaki, a my zadbamy o zachowanie świeżości Twojego zakupu. Dzięki odpowiednim i ekologicznym opakowaniom dostarczamy je bezpośrednio do Twojego domu. Odkryj szeroką gamę tradycyjnych włoskich produktów spożywczych w różnych kategoriach. SMACZNEGO !!!

Informazioni di contatto

1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

zakupy przez internet

Nie polecam zamawiać czegoś od nich bo pomimo tego że zamawiałem makaron który był dostępny to go nie dostałem bo go nie było na stanie (pomimo tego ze na stronie mozna bylo go normalnie zamowic) więc dali mi inny ktorego nie chciałem. A skontaktować się też jest ciężko bo na maile nie odpowiadali, dopiero musialem dzwonic do nich. A i oczywiście nie ma żadnej rekompensaty za to że sprzedali mi cos czego nie chciałem.

25 febbraio 2025

Gorąco polecam

Kontakt ze sklepem bardzo dobry. Obsługa bardzo miła i kompetentna. Wysyłka w terminie. Jedyna minusik brak Parchetty i Porchetty, czekam również na większy wybór salami. Następne zakupy po Nowym Roku.
Andrzej

14 dicembre 2022
Valutata 1 stelle su 5

Nie polecam!!

Produkty o wartości ok. 200 zl zamówione (z potwierdzeniem), opłacone (z potwierdzeniem), lecz brak dostawy oraz brak kontaktu mailowego oraz telefonicznego.

18 luglio 2022

Zakupy przebiegły sprawnie

Zakupy przebiegły sprawnie, wszystkie produkty zgodne z opisem i przepyszne.

6 dicembre 2021

Risposta di Ma-Vi Trade Sp. z o.o.

Dziękujemy za podzielenie się z nami pana opinią i mamy nadzieję, że zdecyduje się pan na ponowne zakupy.

Gorąco polecam Maveat

Przesyłka bezpiecznie zapakowana. W niej świeże produkty wysokiej jakości. Polecam szczególnie ser z pistacjami Mignon. Fajnie, że w Polsce jest sklep, którym można kupić prawdziwe włoskie produkty. Do przesyłki dodano miłą niespodziankę - fartuch kuchenny z wyhaftowanym logo Maveat :) Dziękuję i do następnego zamówienia.

5 dicembre 2021

Risposta di Ma-Vi Trade Sp. z o.o.

Dziękujemy za tak pozytywny komentarz. Cieszymy się, że smakowały panu nasze produkty. Zapraszamy ponownie

Valutata 5 stelle su 5

Zakupy u Was to sama przyjemność

Zakupy u Was to sama przyjemność. Jakość produktów, bogactwo smaków i ekspresowa wysyłka. Czego chcieć więcej. Ma pewno dokonam zakupów ponownie.

3 dicembre 2021

Risposta di Ma-Vi Trade Sp. z o.o.

Dziękujemy, że doceniła pani nasz sklep. Będzie nam niezmiernie miło móc zrealizować pani kolejne zamówienie.

Gorąco polecam

Gorąco polecam! Szybka dostawa, produkty najwyższej jakości i przemiła obsługa! Bardzo dziękuję za gratis dodany do zamówienia :)
Na pewno zamówię kolejny raz!

26 novembre 2021

Dziękujemy za zakupy, zapraszamy ponownie na maveat.com

Doskonałe oryginalne produkty

Doskonałe oryginalne produkty, miły gratis do przesyłki w postaci uroczego fartuszka kuchennego! Polecam ten sklep!

26 novembre 2021

Dziękujemy za zakupy, zapraszamy ponownie na maveat.com

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più