Mauve Heritage heeft goede kwaliteit
Mauve Heritage heeft t-shirts in een goede kwaliteit. De tekst gaat niet van de t-shirt als hij gewassen wordt. juist dat de levering een lang duurt maar Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling.
Mauve Heritage is ontstaan vanuit een eenvoudige gedachte: supporters verdienen kleding die hun passie weerspiegelt, niet alleen op wedstrijddagen, maar elke dag.
Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Zowel de kwaliteit of maten zijn perfect t-shirts zien er prachtig uit en redelijk snel geleverd simpelweg een top service

Risposta di Mauveheritage
Producten zijn eenvoudig te bestellen - kwaliteit van de T-shirt is top maar vooral een label RSCA waardig - mooie producten voor de RSCA supporters - zal niet ons laatste item zijn dat we hebben gekocht - COYM 💜💜💜

Risposta di Mauveheritage
Snelle verzending en echt hele goeie kwaliteit en mooie designs, geen negatieve punten

Risposta di Mauveheritage
De website was zeer gebruiksvriendelijk en duidelijk. T-Shirts zijn van prima kwaliteit en bedrukking ziet er exact uit zoals op de site. Perfecte prijs-kwaliteit. Wel rekening houden met een levertijd van ong. 14 dagen.

Risposta di Mauveheritage
Ik ben blij dat ik uit zoveel producten kon kiezen, hierdoor heb je altijd iets wat je leuk/mooi vindt, en dat nog van RSCA. De kwaliteit was helemaal top, niks op aan te merken. En de maat ook, het paste perfect. Ik ben achteraf super blij met deze aankoop!

Risposta di Mauveheritage
Ik had een goeie communicatie met de verzender. De kwaliteit is top. De t-shirt zijn perfect, je kan ze dragen in warm en koud weer. Ze zijn de perfecte dikte. Ik raad dit iedereen aan!

Risposta di Mauveheritage
Ik kreeg veel van dit online te zien en te horen dat het goede kwaliteit was nu ik er zelf eentje heb kan ik dat ook bevestigen een goede sterke stof de foto is er goed op geprint en het zit echt lekker. COYM💜🤍

Risposta di Mauveheritage
Heel gemakkelijk te bestellen. De t-shirts zijn goeie kwaliteit en aijn een goede prijs.

Risposta di Mauveheritage
De t-shirts waren snel aangekomen, en ze hebben een enorm goede kwaliteit. Het voelt niet als een goedkoop stofje, maar echt een goede dikke t-shirt.

Risposta di Mauveheritage
Het kopen van de items ging snel niet teveel gezeik met de website of iets dergelijks en de bestelling kwam snel en in zeer mooie en goede kwaliteit aan.