Mattis Curth - Bevidst Lederskab Recensioni 16

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Varmt anbefalet

Jeg har netop lige afsluttet Mattis 5 dags online lederkursus, og det har for mig været utrolig givende.
Kurset er virkelig godt struktureret, let at følge og med en masse praktisk værktøjer som jeg bruger i daglig dagen, både som leder og i privat livet.
Hver lek.har givet mig nye indsigter, som styrker mine ledelsesfærdigheder og min selvtilid.

17 dicembre 2025

Uden tvivl min bedste anbefaling…

Uden tvivl min bedste anbefaling herfra. Matti har tilpasset sit forløb til mig, og har været medvirkende til at få en større bevidsthed omkring mine værdier og grundlag for mit arbejde. Han har givet ros, og støttet, udfordret og taget tid. Jeg anbefaler hans forløb til alle, du kommer til at stå stærkere og hel som leder efterfølgende.

20 ottobre 2025

Mattis er inspirerende og fagligt dygtig

Mattis er en inspirerende, anerkende og autentisk sparringspartner. Han er utrolig faglig dygtig og formår at formilde hans viden på en motiverende og lærende måde med god plads til refleksion.
Jeg vil til enhver tid anbefale sparring, samarbejde og læring med Mattis Curth.

30 ottobre 2025

Jeg tog Mattias Curths 5-dages…

Jeg tog Mattias Curths 5-dages lederkursus, fordi jeg følte mig alene med mine udfordringer som leder i restaurationsbranchen. Vi mangler folk, tempoet er højt, og man bliver ofte kastet ud i ledelse uden støtte. Kurset bekræftede mig i, at jeg faktisk er på rette vej – og at jeg ikke er alene. Mattias skaber et trygt rum, hvor man bliver guidet til at se indad og forstå sig selv som leder, før man kan lede andre. Det var online, men føltes alligevel utroligt nærværende. Jeg har taget andre kurser før, men aldrig ét som dette. Kan varmt anbefales!

17 ottobre 2025

Alle ledere burde tage et forløb hos Mattis

Mattis er virkelig dygtig og har været en stor hjælp for mig, da jeg skulle starte i nyt job som leder med personaleansvar. Hans fremgangsmåde med videopræsentationer, slides og øvelser har fungeret rigtig godt for mig, fordi det var meget fleksibelt. Refleksionsøvelserne var gode til at få omsat den nye viden til praksis brug i dagligdagen. Derudover var Mattis altid til rådighed, hvis jeg havde spørgsmål. Han kan sit stof, og ydermere er han også et sympatisk menneske. Han får mine varmeste anbefalinger.

20 ottobre 2025

Kan varmt anbefales herfra

Jeg har lige afsluttet mit 5 dag forløb hos Mattis, som jeg varmt kan anbefale herfra.
Jeg selv er nyopstartet leder og har i den forbindelse rettet henvendelse til Mattis for at komme godt fra start. Mattis er en meget dygtig formidler og formår at forklare om ledelsesfaget på sådanne en måde, at man ikke er I tvivl og hvad menes, samt du kan gøre det til det som passer bedst for dig som person. Der er refleksionskema til hvert modul, som gør at jeg kunne tænke ind i den læring der var på modulet, men også i hvad jeg gør når jeg er i praksis. Det giver så meget mening. Jeg er oprigtig glad for at jeg har adgang lidt endnu i min opstartsfase, så jeg har noget at læne mig op ad. Også vil jeg helt klart overveje et videre forløb med tiden. Tak for et godt forløb 😃

3 ottobre 2025

5 dags forløb

Jeg har netop afsluttet et 5 dags kursus i bevidst lederskab med Mattis.
Jeg havde lidt erfaring fra et tidligere lederkursus, men at deltage i dette forløb gjorde jeg forstod tingene bedre, da Mattis har en exceptionel god måde at forklare de forskellige områder af ledelse. Jeg fik så meget mere ud af at deltage i dette kursus end det andet jeg var på.
Samtidig synes jeg det var fedt at vide mine værdier ikke havde ændret sig, men at jeg kunne få flere ord på, hvorfor de værdier var vigtige for mig.
Det var desuden rart at få bekræftet at jeg er på rette vej og at jeg har god indsigt i min ledelsesstil.
Jeg håber en dag jeg kan tage det længere forløb, da jeg er sikker på det kan give mig endnu mere, Mattis er super dygtig og god til at forklare, så vil klart anbefale alle at deltage i forløbet, da det giver god indsigt i hvem man er som leder og hvor man vil hen.

Tak endnu engang Mattis, forsæt det gode arbejde.

1 ottobre 2025

Havde en samtale hvor vi udveksle…

Havde en samtale hvor vi udveksle synspunkter og de var meget på linje så jeg kan kun anbefale alle leder som mangler sparing at kontakte Mathias det er på bagrund af 40 års ledelses erfaring.

17 giugno 2025

Jeg har deltaget i 5 dages ledertræning…

Jeg har deltaget i 5 dages ledertræning hos Mattis, og det har været en virkelig værdifuld oplevelse. Jeg har ikke tidligere haft formelt personaleansvar, men jeg har overvejet, om det var den vej, jeg skulle gå. Træningen har givet mig en klar fornemmelse af, at det ikke er nu, jeg skal tage springet - og det har jeg det faktisk rigtig godt med.

Forløbet har givet mig konkrete redskaber, stærke refleksioner og vigtig indsigt i både mine egne ressourcer og de områder, hvor jeg skal være særligt opmærksom. Det har øget min forståelse af, hvad god ledelse kræver – og samtidig givet mig ro i forhold til min nuværende retning.

Mattis er en enormt dygtig formidler – fagligt skarp, nærværende og god til at skabe et trygt og udviklende rum. Hans perspektiver er både inspirerende og udfordrende – på den gode måde – og han formår virkelig at åbne nye vinkler, man ikke selv havde fået øje på. Materialet og opbygningen af forløbet er gennemarbejdet og inspirerende. Og selvom jeg ikke skal være leder lige nu, ved jeg, at jeg har fået noget med mig, jeg vil kunne bruge fremover – og at jeg altid har en stærk sparringspartner og mentor i Mattis, hvis behovet opstår.

Jeg kan varmt anbefale træningen til alle, der er nysgerrige på ledelse – uanset om man er på vej ind i en lederrolle eller blot ønsker at forstå sig selv og andre bedre.

13 maggio 2025

Har netop færdig gjort Mattis 5 dages…

Har netop færdig gjort Mattis 5 dages ledertræningsforløb og er simpelthen helt høj. Som relativ ny leder at få nogle redskaber og indsigt i sig selv er fantastik. Et forløb der nemt kan passes ind i en hektisk hverdag og overskuelig tidshorisont.
Jeg vil klart anbefale dette forløb til andre i eget netværk også hvis de har været leder i gennem flere år. Der er mange, der ikke får denne træning heller.

16 maggio 2025

Klart noget af det bedste for ledertræning.

Kan klart anbefale at starte på Bevidst lederskab hos Mattis.
Jeg har selv lige afsluttet 5-dags kursus, som gav mig meget mere end nogle af de længere varende kurser jeg har været på. Kurset fungere rigtig godt i sin opbygning, hvor det er nemt at få tilpasset det ind i en travl hverdag med både arbejde og familie.

13 maggio 2025

Intenst og meningsfuldt forløb

Jeg har netop afsluttet et femdages forløb i Bevidst Lederskab, og jeg kan varmt anbefale det til enhver leder, der ønsker at udvikle sig – ikke kun fagligt, men også menneskeligt.

Forløbet var kompetent og nærværende faciliteret af Mattis, som med stor indsigt og ro guidede mig gennem en række dybtgående refleksioner. Der var både plads til sårbarhed, ærlighed og mod.

Jeg har afsluttet forløbet med en større bevidsthed om mig selv som leder, mine mønstre og mine værdier. Jeg har fået konkrete redskaber til at stå stærkere i min ledelse – både i relationen til andre og i relationen til mig selv.

Det har været et intenst og meningsfuldt forløb der stiller nogle afgørende spørgsmål til det at være leder og at kunne tage rollen fuldt ud på sig. Hvis du overvejer Bevidst Lederskab, så tøv ikke – det kan virkelig gøre en forskel. Det gjorde det i hvert fald for mig.

8 aprile 2025

Dygtigt og reflekterende

Han er en dygtigt mand som fik mig til at se mine ledervisioner på en dybere måde , jeg havde længe tænkt over hvad mine ledelsesværdier er men her kunne jeg komme helt ned i dem og faktisk bare få lov til at have fokus på mine værdier.

Jeg ville helt klart anbefale et forløb hos Mattis hvis du er i tvivl om dig selv eller hvor du står

10 aprile 2025

Den bedste ledertræner jeg har haft

Er du en erfaren leder, der gerne vil udfordre dig selv? Vil du gerne blive bedre til (lad os være ærlige) den svære kunst at få det bedste frem i andre mennesker, så de kan levere gode resultater? Så tag fat i Mattis Curth. Han er med længder den bedste ledertræner, jeg har haft i min karriere. Han tilbyder et ledertræningsforløb, der tager afsæt i din virkelighed som leder, og han støtter dig hele vejen. Han kan gøre en forskel for dig, så du kan gøre en forskel for andre.

10 aprile 2025

Det bedste du kan gøre for din virksomhed, dine medarbejdere og dig selv

Jeg har fulgt Mattis i nogle år, og da jeg så, at han startede et forløb omkring ledelse, vidste jeg med det samme, at det var noget, jeg skulle med til.

Ledelse er en svær størrelse, og hver gang jeg hører om frustrationer i arbejdslivet fra venner og familie, er 99% af tilfældene grundet dårlig eller manglende ledelse.

Selvom vi stadig er en mindre virksomhed, tænkte jeg, at det ville være optimalt at lære og øve mig i håndværket, inden vi for alvor vækster.

Jeg har lavet mange investeringer i form af tid og penge ifm. opstart og drift af virksomhed, og det her er klart én af dem, hvor man får maksimalt output. At forløbet endda kan tilgås, når man har tid til det og ovenikøbet kan sparre løbende med Mattis, har passet mig helt perfekt i en travl og uforudsigelig hverdag.

26 febbraio 2025