Schon die Idee, Teile aus vorherigen Kollektionen zu finden ist super.Die nordische Marken haben eh einen Stil ,der nicht jedes Jahr wechselt und wenn man ein Modell gerne trägt, ist es schön das... Leggi di più
Skønt tøj i lækker kvalitet. Beskrivelsen passer med det tøj, som jeg modtager - både størrelse og kvalitet. Lever altid op til hurtig levering og lækker indpakning. Og IKKE mindst bygget op om et... Leggi di più
Købte en lækker skjorte i økologisk bomuld, som ankom utrolig hurtigt med en sød hilsen i form af et håndskrevet kort, og en dejlig og brugbar gave (armygrønt bomuldsnet) oven i købet! Det er bestemt... Leggi di più
Genialt koncept at minimere tøjspild! Matters har tidsløse styles i kvalitetsmaterialer. Jeg har købt en smuk lyserød skjorte og en blød lyseblå skjorte. Jeg glæder mig til at se mere fra Matters - og... Leggi di più
Vi er en danskejet onlineshop med tøj til kvinder, etableret i 2024. Vores mission er at forlænge levetiden af kvalitetsprodukter, for at minimere tøjspild. Vi mener, at tøjet fortjener en ny chance i sin oprindelige form, da tøjet vi sælger, vil være af høj kvalitet, nyt, tidløst og stilfuldt. Hos MATTERS Copenhagen vil du finde et udvalg af danske premium brands. Tøjet er fra tidligere kollektioner, hvorfor vi gør det muligt at købe luksus styles til reduceret pris.
Søtoften 43, 2820, Gentofte, Danimarca

Risposta di Matters Copenhagen ApS
Klassisk tøj af fin kvalitet til fornuftige priser. Shoppen er brugervenlig.

Risposta di Matters Copenhagen ApS
Jeg er vild med konceptet om at minimere tøjspild 🌎👏🏼 Har lige købt en super smuk bluse m.m som var i den lækreste kvalitet. God service og hurtig levering 🌟
Handler der helt sikkert igen 😊

Risposta di Matters Copenhagen ApS
Det var en rigtig god oplevelse at handle hos Matterscph
Tøjet er tidsløst og af rigtig god kvalitet, indpakningen er lækker og indbydende.
Jeg vil helt sikkert handle hos Matterscph igen.

Risposta di Matters Copenhagen ApS
Jeg købte en skjorte, og det er absolut ikke sidste gang jeg shopper her. Det er lækkert tøj til gode priser. Super let at finde rundt på hjemmesiden og effektiv levering 👌

Risposta di Matters Copenhagen ApS
Jeg bestilte en lækker hvid uldtrøje og modtog pakken indenfor et par dage.
Trøjen var fuldstændig som forventet og fint indpakket. Så super god oplevelse herfra.

Risposta di Matters Copenhagen ApS
Købte 3 bluser, alle i lækker kvalitet.
Ekspeditionen fungerer perfekt. Jeg er vældig godt tilfreds!

Risposta di Matters Copenhagen ApS
Super lækkert tøj til gode priser med fin pasform og lækker kvalitet. Brugervenlig og overskuelig hjemmeside og hurtig forsendelse.