Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van mijn horloge. Hoe het horloge was verpakt deed mij verbazen. Een mooi tasje met een strik. En een mooi horloge doosje. Ik kreeg bij mijn bestelling ook een g... Leggi di più
Sehr unseriöse Firma, da keine E-Mails versendet werden können, Support bekommt man nur sehr schwer, auf Instagram wird man auch ignoriert. Habe meine Bestellung zum Glück storniert bekommen, indem... Leggi di più
L'azienda ha risposto
In het verleden al gekocht, mooie, kwalitatieve horloges met correcte en snelle levering. Geven vaak ook een korting en/of iets extra waardoor het altijd een extra leuke draai krijgt. Uitkijke... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Onlangs een horloge besteld tijdens de vaderdag actie bij Mats Meier. Hierbij ging er 20% van de prijs van het horloge en werd er nog een extra watchbox gratis bijgegeven. De korting werd bij betaling... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Mats Meier is een hoogwaardig merk dat zijn inspiratie haalt uit Genève, één van ‘s werelds belangrijkste steden als het gaat om horloges: het is de stad waar we het allereerste polshorloge hebben mogen verwelkomen. Het zijn de hoge bergen, de diepe wateren en de uitgestrekte vlakten die het kloppend hart vormen van Genève. Dermate bewonderenswaardig: dat het je perceptie van tijd vergroot. Dat het je een gevoel geeft dat er nog oneindig veel te ontdekken is. Dit leidt tot het maken van keuzes waarin we ons richten op de dingen die er voor ons toe doen, dingen waarvan we ons alive voelen. Het maken van radicale keuzes, het stappen uit je comfortzone en het beginnen aan nieuwe avonturen. Je ziet het, je wil het, je kan het. #ConquerYourself
Osloweg 105, 9723 BK, Groningen, Paesi Bassi
- +31(0)50 - 211 5752
- info@matsmeier.com
- matsmeier.com
Le persone hanno visualizzato anche

Snel en eenvoudig afrekenen
Snel en eenvoudig afrekenen! Zeker een aanrader.

Goede kwaliteit
Makkelijk en snel te bestellen. Zeer goede kwaliteit

Risposta di Mats Meier
Le site est compréhensible et…
De site is begrijpelijk en toegankelijk, wat het bestellen vereenvoudigt

Geweldige prijs/kwaliteitsverhouding
Geweldige prijs/kwaliteitsverhouding. Ik sta er versteld van. Ook de kleurcombinaties van horloges zijn uniek en chique.
Zal niet met 1 aankoop ophouden!

Risposta di Mats Meier
Super tevreden over de twee horloges…
Super tevreden over de twee horloges welk bijna een jaar in mijn bezit heb en altijd draag. Jammer is, dat er sinds kort geen lederen horlogebandjes meer verkocht worden door Mats Meier. Hopelijk komen ze binnenkort weer in de verkoop.

Risposta di Mats Meier
Ich liebe einfach die Preise von mats…
Ich liebe einfach die Preise von mats meier, es gibt so viele tolle und gleichzeitig günstige uhren. Die garantie könnte aber etwas länger sein. Deshalb nur 4 sterne von mir

Commande faite le 5 février 2024
Commande faite le 5 février 2024, payé en ligne,livraison prévu le 7, nous sommes le 29 et aucune livraison.
Prise de contact par mail, on réponds que l on fait des recherches et depuis silence radio, je crois bien que je ne l aurais jamais
Je ne recommande pas, dommage cela paraissait sérieux et bien noté

Risposta di Mats Meier
Goede service en kwaliteit van de…
Goede service en kwaliteit van de horloges ik bestel nu mijn tweede horloge van dit merk nadat de eerste erg goed bevallen is

Risposta di Mats Meier
Fijne service en goede kwaliteit
Laatst mijn 6e watch gescoord. Een mooie prijs voor wat je voor elke horloge betaald. En qua service zijn ze erg betrouwbaar en behulpzaam, problemen worden netjes opgelost. Mooi bedrijf👏

Duidelijke site
Duidelijke site, Mooie horloges!
Volgende keer ga ik hier weer een horloge bestellen

Grand Cornier serie na 3 jaar
Ik heb een drietal jaar geleden een grand cornier serie horloge gekocht, toendertijd bij BOL.com.
Na vier jaar is de batterij van het horloge nog steeds aan het werk. Een dingetje wat mij later wel opviel was dat de wijzers van de stopwatch een aantal seconden voorsprong hadden en na verloop van tijd begon de urenwijzer ongeveer een kwartier achter te lopen. Dit doet echt niet af aan de nauwkeurigheid van het horloge. Elke keer als ik het om de bij de wisseling van zomer naar wintertijd een uur voor- of achteruit zet merk ik nooit meer dan een paar seconden afwijking over een half jaar.
Naast wat gebruikelijke gebruikssporen is het horloge in een mooie staat en draag ik het nog bijna dagelijks.
Al met al een zeer mooi horloge voor een mooie prijs.

Risposta di Mats Meier
Snelle bezorging en geode kwaliteit
Het horloge kwam snel binnen en is van goede kwaliteit

Risposta di Mats Meier
Mooie horloges voor een aantrekkelijke prijs
Ik ben Mats Meier al vaker tegen gekomen en de stijl horloges die ze verkopen spreken mij enorm aan. Met de frequente deals en acties (zoals hoge kortingen en een gratis horlogebox bij iedere bestelling) moest ik hier wel een horloge bestellen.

Risposta di Mats Meier
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.