Matrabike Recensioni 533

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Valutata 5 stelle su 5

Heel vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg over de fietsen. Proefritjes mogen maken op verschillende fietsen. Zeer behulpzaam bij vragen. Prijs/kwaliteit top! Levering top! Ik heb een ander zach... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heb eerst on line gekeken en kwam bij matrabike terecht , zijn dan naar de winkel in rumst geweest hebben een goede uitleg gekregen en heb een testrit gedaan was tevreden en heb de fongers transportfi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Op 10/04/26 heb ik een prachtige fiets gekocht in Sint-Martens-Latem bij matrabike , bijgestaan door de vakkundige verkoper Stanny . Die mij alles uitgelegd heeft wat voor mij het beste was .Het wa... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bardzo miła i pomocna obsługa.Umowa bardzo przejrzysta.Dużym plusem jest to,że w razie problemów z rowerem,ktoś przyjeżdża do domu i próbuje naprawić usterkę jak się nie uda,odbiera rower na 48 godzin... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di biciclette

Scritti dall'azienda

Goedkope fietsen kopen doe je bij Matrabike.be. Al 30 jaar de beste fietsenwinkel voor u! ✓ Goedkoop ✓ Gratis bezorgd ✓ 10.000 fietsen ✓ 3 winkels ✓ Ebikes

4,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 4 stelle su 5

Misschien minder bekend, maar wel kwaliteit

Vlot communicerend, betrouwbaar bedrijf

Beste Marc,

Bedankt voor uw positieve woorden! Fijn om te horen dat u onze communicatie en betrouwbaarheid waardeert. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Fiets binnen beperkt budget

Fiets binnen beperkt budget, dochter gaat er elke dag mee naar school en ze is er blij mee.

Beste Shopper,

Bedankt voor uw fijne review! Wat leuk om te horen dat uw dochter dagelijks met plezier op haar fiets naar school gaat. We wensen haar nog veel veilige en zorgeloze kilometers toe!

Valutata 5 stelle su 5

Ze hebben mij goed geholpen na enkele…

Ze hebben mij goed geholpen na enkele communicatieproblemen eerst. Begripvol en vriendelijk!

1 novembre 2025

Beste Ann,

Bedankt voor uw feedback! Fijn om te horen dat alles uiteindelijk naar tevredenheid is opgelost en dat u onze service als begripvol en vriendelijk heeft ervaren. We wensen u nog veel fietsplezier toe! 🚲

Valutata 5 stelle su 5

Zeer vriendelijke bediening gehad in de…

Zeer vriendelijke bediening gehad in de winkel en zeer duidelijke uitleg gekregen!

Beste Marijke,

Bedankt voor uw mooie beoordeling, Marijke! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de vriendelijkheid en duidelijke uitleg in de winkel. We wensen u veel plezier met uw fiets! 🚲

Heerlijke fiets

Heerlijke fiets, goede uitleg gekregen van de verkoper,prijs is ook aantrekkelijk
Tot hiertoe zijn wij tevreden.

Beste Willy,

Bedankt voor uw fijne review! Wat goed om te horen dat u tevreden bent over de uitleg, de prijs en natuurlijk over uw nieuwe fiets. We wensen u nog veel plezierige kilometers toe!

Valutata 5 stelle su 5

ive been riding my new bike for a week…

ive been riding my new bike for a week and it feels amazing
solid frame, very comfortable seat
it makes my daily commute actually fun

14 ottobre 2025

Dear Adam,

Thank you so much for your kind words! We're thrilled to hear that you're enjoying your new bike and that it's making your daily commute more fun. Wishing you many comfortable and happy rides ahead! 🚴‍♀️

Kind regards,

Valutata 5 stelle su 5

De levering is snel en stipt.

De levering is snel en stipt.
Fietsen zijn van goede kwaliteit.

20 ottobre 2025

Beste Rik,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de levering en de kwaliteit van onze fietsen. We wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe! 🚴‍♀️

Beste Chris,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de levering snel en naar wens is verlopen. We wensen u veel plezier met uw nieuwe fiets! 🚴‍♀️

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben een fiets gekocht bij metra…

Wij hebben een fiets gekocht bij metra bike .
Kan alleen maar zeggen top fiets werd keurig bij ons afgeleverd.en alles werd keurig uitgelegd.
Mijn vrouw is er erg blij mee fietst geweldig.
Werd nog gebeld na een paar maanden of
De fiets het nog goed doet top weet voortaan
Waar ik mijn fiets koop top bedrijf

30 maggio 2025

Beste Cor,

Wat een geweldige review, hartelijk dank! Wat leuk om te horen dat uw vrouw zo blij is met haar fiets en dat alles naar wens is verlopen. We waarderen het dat u de moeite heeft genomen dit te delen en hopen dat u beiden nog lang van de fiets geniet! 🚴‍♀️

Valutata 5 stelle su 5

Super goede service hebben ze!

Super goede service hebben ze!
We zijn heel blij met de geleverde fiets en de bijhorende service.
Als er iets met de fiets is, dan reageren ze binnen 1 dag en doen ook daadwerkelijk iets met je vraag! Top!

26 settembre 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over zowel de fiets als onze service. We doen ons best om vragen snel en goed op te pakken, en het is fijn dat u dat zo ervaren heeft. Heel veel plezier gewenst met uw fiets! 🚴‍♂️

Valutata 5 stelle su 5

Kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn.

Ik werd goed geholpen in de winkel, en er werd een fiets voorgesteld volgens mijn behoefte. Kwalitatief goede fiets voor een aantrekkelijke prijs.

25 settembre 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u in de winkel goed bent geholpen en dat we samen de juiste fiets hebben kunnen vinden die bij uw wensen past. Wij wensen u veel plezierige en veilige kilometers toe met uw nieuwe fiets! 🚴‍♂️

Levering volledig volgens afspraak

Levering volledig volgens afspraak. Kwaliteit fietsen goed.

16 settembre 2025

Goedemorgen beste klant,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van de positieve review.

Wij wensen u veel fietsplezier toe!

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering, vriendelijke manier.

16 settembre 2025

Beste Tom,

Bedankt voor uw fijne review! Wat goed om te horen dat de levering snel en vriendelijk is verlopen. Wij wensen u veel plezier met uw fiets!

Valutata 5 stelle su 5

Heel grote keus van E- bikes en andere…

Heel grote keus van E- bikes en andere fietsen.
heel goede prijs kwaliteit.
snelle levering met begeleiding voor de nieuwe fiets.

29 luglio 2025

Beste Albert,

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over ons ruime aanbod, de prijs-kwaliteitverhouding én de levering met begeleiding. We wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe op uw nieuwe fiets!

Heel goede fiets!

Heel goede fiets! Zeer tevreden mee. Snel geleverd en goede kwaliteit. Ik had niets anders verwacht nadat ik mijn vorige fiets er ook had gekocht. En de volgende zal ook weer eentje van Matrabike zijn!

Ook 3x telefonisch contact gehad (1x voor het bestellen en 2x achteraf) en telkens echt heel vriendelijke mensen aan de lijn gehad. Ik heb het gevoel dat dit bedrijf nog écht geeft om klanttevredenheid.

24 giugno 2025

Beste Birgit,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het vertrouwen dat u opnieuw in Matrabike stelt! Fantastisch om te horen dat u zo tevreden bent over uw nieuwe fiets en onze service. We doen ons best om elke klant persoonlijk en vriendelijk te helpen, dus het is fijn om te lezen dat dit ook zo is ervaren. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Veel plezier met uw fiets! 🚲

Heel tevreden

Een vlotte levering van een fijne fiets aan een eerlijke prijs!

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat de levering vlot verliep en dat u tevreden bent met uw nieuwe fiets en de prijs. We wensen u veel plezierige en veilige ritten toe!

Prijs kwaliteit

Gewoon geen nonsens.kijken welke fiets ik wilde. Uitleg van persoon in winkel . Bestellen en na 14 dagen rijden met nieuwe fiets.die goed van kwaliteit is en een correcte prijs.

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te horen dat het aankoopproces voor u duidelijk en prettig is verlopen. We waarderen uw vertrouwen en wensen u veel veilige kilometers toe!

Goede duidelijke website

Goede duidelijke website. Zelf een leverdatum kunnen kiezen. Op het afgesproken uur geleverd. Goede fiets. Ik ben een tevreden klant.

Goedemorgen beste mevrouw van Gestel,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van de positieve review.

Wij wensen u veel fietsplezier toe!

Valutata 4 stelle su 5

Heel tevreden met onze aankoop.

We kregen een goede uitleg en mochten meteen een testrit maken.
We zijn zeer tevreden over de fietsen. Goede prijs/kwaliteit.

29 aprile 2025

Beste klant,

Hartelijk bedankt voor het delen van uw positieve review. We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent over Matrabike. We wensen u nog veel fietsplezier toe!

Team Matrabike

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più